HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kralo
Entrenador del Barça

2008.01.20. 21:01:37

Saviola írta:Miért kell Léderer,miért? :cry: :evil:
Már ki is írták, hogy a hanghibáért elnézést kérnek. Igazán hozzácsaphatnának, hogy a kommentátorért is. :)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.20. 20:58:43

Saviola írta:Miért kell Léderer,miért? :cry: :evil:
Ő kb. úgy hiányzott, mint üveges tótnak a hanyattesés! :lol:
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.20. 20:57:47

Miért kell Léderer,miért? :cry: :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
elprat
Capitá del Barça

2008.01.20. 20:57:30

Ne máááááááááá', népművészeti cserépedény Léderer kommentál................ :twisted:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Aprieto

2008.01.20. 13:02:41

Üdv!

A hajléktalan-kérdéshez annyit fűznék hozzá, hogy nagyon tudom őket sajnálni, annál is inkább mert a sorsuk nem csupán saját kezükben van/volt. Van aki elvált és a ház vagy lakás a párjuk nevén volt és neki meg senkije sem volt... maradt az utca. Nálunk van egy 60 év körüli nő az utcán.. tanárnő. Ő is így járt. Ennyin múlik embereka dolog, arra kérek mindenkit, hogy nagyon vigyázzon és ne csak a rózsaszín részét lássa a dolgoknak, mert nagyon nagyot lehet zuhanni. Mint a példa is mutatja.

Arról nem beszélek, hogy minél idősebben kerül valaki az utcára annál nehezebb a dolga, gyakorlatilag onnan nincs vissza.
Persze, alkoholistának nem adunk, mert elissza. De miért lett alkoholista? Mi is fűtse belülről...?

Sok gond van ám itt, annál több anomália, ellentmondás és akkor a szélsőséges esetekről nem is szóltunk. .. :(

Más:
Múltkor lementem végülis ugye a korcsmába, de az csak agyzsibbadásnak volt jó :) :) Nem segített a probléma megoldásában.
Valószínűleg (mivel párom is kezd megbékélni a gondolattal és ráállni), hogy -stílszerűen- yes lesz a válasz. De nem kapkodok :)

Üdv mindnekinek és jó hétvégét ! :)
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.01.19. 16:22:06

Ahogy LG mondja a fanatikusság, szélsőségesség soha nem jó :roll:
A szélsőségek soha nem vezetnek eredményre... :roll:
senzu
Entrenador del Barça

2008.01.19. 14:44:47

a csöveskérdéshez csak 1 dolgot tudok hozzátenni:
itt a VIII. kerületben több az emberi ürülék az utcán mint az állati...
múltkor haverommal épp egy nyitva tartó kocsmát kerestünk hajnali 2kor, mikor 2 kocsi között egy csöves szépen végezte a nagydolgát...
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.19. 12:25:16

Csövesek:
Van amelyik magának köszönheti, van amelyik nem, h ide került.

Adjunk-e nekik pénzt :?: Ez megint egy nagyon nehéz kérdés. Valoban nem tudhatjuk, h az a pénzt, amit egy koldusnak, vagy egy éhező gyereknek adunk, valoban jo helyre kerül-e. Ugyanez igaz a jotékonysági szervezetekre is....Mi jo szivvel adakozunk, és lehet, h ezzel vmi nagy maffiozo zsebeit tömjük csak :x
Azoknak a koldusoknak, akiknek a trükkjeit már Komáromban kiismertem, már nem adok pénzt. A többinek viszont igen, meg a ha megálit vki, h éhezőknek gyűjt pénzt, azoknak is mindenképp. Multkor épp a klapkatéren jártam, pont kajálni mentem, zsebemben 100 SKval, az kb. 800ft. És épp akkor ott voltak a krisnások, akik nagy karácsonyi ételosztásra gyűjtüttek....alap, h odaadtam nekik a zs-t. Ha én 1x nem ebédelek, akkor nem történik semmi, de akik rá vannak szorulva, legalább egy évben 1x, hagy egyenek 1 jot. Ilyenkor érdemes elgondolkodni, h mi lenne, ha mindig ugy viselkednénk, ugy szeretnénk 1mást, olyan béke lenne, mint karácsonykor :roll: Ha az év 1 napján m1, akkor a többi 354/5-ön miért nem :?: Perxe, már az is szép, h legalább arra az 1 napra is a legtöbb ember fére tudja tenni a gyűlöletét, sérelmeit, gondjait, még a leggonosszabb, leghitetlenebbek is.
Na mind1, itt eltértem a témátol, szoval nem tudhatjuk, h az adományunk jo helyre m1-e, de én azért azt mondom, adjunk :!: Hisz a szándék, az ami fontos :!: Mégha nem is azt érjük el vele, amit szerettünk volna :roll:

A környezetvédelem: Nem azt mondom, h nem fontos, mert ez a 21. század 1ik legkényesebb dolga :!: Nincs is bajom a környezetvédőkkel, amig azok nem FANATIKUSOK.
Ami fanatikus az mindig rossz. És semmi köze nincs az eredeti dologhoz, az egy eltorzult fasság...
A fanatikus környezetvédő, azaz ökoterrorista-nem igazi környezetbarát
A fanatikus hivő, akik Isten nevében ölik az embereket-nem igazi hivő
A fanatikus szurkolo, nem igazi szurkolo, ő balhézni m1 ki a meccsre
Na és itt most bele lehet kötni a mondani valomba, hisz most ellent mondok magamnak: A cél nem mindig szentesiti az eszközt :!:
Attol, h vki nagyon jot akar, de ezt ész nélkül, meggondolatlanul csinálja, az sokxor épp az ellenkezőjét éri el.
A másik dolog viszont az, h azért mert vki sok esze van, még nem lex jo ember. Mert azok az okos emberek, akiknek a szivükben nincs joság, azok az eszüket saját céljaikra, meggazdagodásukra, másoknak kifosztáséra, félre álitására fogják használni...
Szoval a lényeg: Tiszta sziv és fej :!: :!: :!:

Nagy vonalakban megprobáltam leirni, mit gondolok. Ezek azonban nagyon bonyolult dolgok, ezért is történt, h valahol ugy tünik, a véleményem ütközik saját magával. Ez van...biztos vannak nálam sokkal okossabb emberek, akik már tapaxtaltabbak, bölcsebbek többet láttak a világbol. Ők ezeket a dolgokat jobban átlátják, pontosabb véleményt tudnak mondani.
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.19. 10:18:17

Én soha nem adtam pénzt csövesnek és nem is fogok. Úgy is az első kocsmában vagy trafikban vesz egy töltényt azt elissza.

Nap, mint nap a Margit hídnál járok és már elég jól ismerem látásból a csöveseket. Valahonnan szereztek egy tolókocsit és azzal kéregetnek. De minden nap más ül benne. Úgy mennek az ember után, mint valami pióca. Elhiszem, hogy nehéz a sorsuk, de ők b.szták el(még ha ezzel nem is értetek egyet).
Forza Lazio!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.19. 10:07:08

Tudom, hogy a véleményem létjogosultságát sokan vitatni fogjátok a közelmúltban elkövetett hülyeségem miatt. Valószinűleg igazatok is van, mert tényleg hülét' csináltam magamból. Meg is bántam. Nézzétek el nekem, egyszerű földi halandónak?! :oops:

1. Hajléktalan-kérdés. Mint mindennek, két oldala van. Zolinak nagyrészt igaza van ebben a kérdésben. Én is sajnálom őket, de kettős érzés kavarog bennem velük kapcsolatban. Pénzt egyiknek sem adok. Pár éve történt. Megyek a templomba a szombathelyi Székesegyházba, megyek fel a lépcsőn, és ott ül a földön egy hajléktalan, aki úgy bűzlött az alkoholtól, hogy még én is majdnem berúgtam. Nyújtja a sapkáját, hogy adjak neki pénzt. Mondom neki, pénzt nem adok, de van a közelben egy bolt, oda elkísérem, és veszek Önnek ennivalót. Erre elkezdett velem kiabálni, hogy neki arra nincs szüksége, tud ő venni magának, ő csak a pénzt fogadja el. Mondtam, azzal sajnos nem tudok szolgálni. Aztán, bementem a misére. Nem egyszerű dolgok ezek. Meg az áruházakban dolgozó különböző alapítványok megbízottainak sem szoktam adni, mert nem tudok bennük megbízni. Eleinte rengetegszer adtam, de a tévében rendszeresen hallhatjuk, hogy itt és itt, ennyi pénzt csaltak ki ilyen indokokkal. A papír, vagy az igazolvány pedig nem tud meggyőzni, hiszen, ha jogsit, nyelvvizsga-bizonyítványt, személyit lehet hamisítani, akkor azt is lehet.

2. Környezet kontra ember. Ennek is két oldala van. Ugye, a legnagyobb problémát a természetes élőhely csökkenése, visszaszorulása jelenti. Ez a harmadik világban jelentkezik, és a világ egyik legfőbb problémája. Az ott élő emberek kivágják az erdőket, hogy termőterülethez jussanak. Ezzel viszont az "oxigéngyárak" nagyságát csökkentik, növelve az ózónlyuk nagyobbodását, a klímaváltozást, a levegő szén-dioxid-tartalmának növekedését, az üvegházhatást, amik egymást erősítő folyamatok. Jelenleg a gazdasági érdek erősebb, mint az emberi és állatfajok, növényfajok életének védelme, ill. azok fennmaradása. Viszont, egyvalamiben biztosak lehetünk: a természet erősebb, mint az ember, legyőzni nem tudjuk. Így hiába állunk most győzelemre, a végén a természet leterít minket, ha nem cselekszünk. Ehhez azonban szükség lenne a szemléletválétozásra az USA-ban, Indiában, Kínában, és a fejlődő országokban, ill. az Orosz Föderációban. Na, ennek nem látom közeli reményét. És, nem fog változni a helyzet az USA-ban sem, ha demokrata lesz az elnök, mert a gazdasági, munkahelyi érdek erősebb, mint Al Gore szava.
Kép
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.19. 09:20:20

Tudom,hogy a keménymagba nem sokan férnekk be!De ezzel arra akartál célozni,hogy hsz-gyüjtőgető vagyok??

Ui:Azt tudom,hogy mi a keménymag,és csak azért írtam oda hogy jelentkezem,mert én is ki nem állhatom,az olyan embereket akik megkülönböztetik az embert a focicsapata miatt!Nyílván senki nem fog újságost vagy lektort verni,de a dühüdet csak így tudod levezetni,hogyha szidod őket!!!
..................................
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.19. 09:10:23

:D :D :D :D :D :D :D
Eszembe se jutott de mivel elég dagi szerintem az elég nagy bosszú volt,hogy megettem a stijét a saját tányérjáról,mondjuk lehet hogy nagyon oda se kell menni angolversenyre többet!De ez az ötlet király volt :D :D :D :D LEgközelebb meglesz :wink:
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.19. 09:04:08

messi1918 írta:...
Mér nem mondtad neki, hogy M.U.-s is van, csak azt otthon szoktad használni a wc-ben :?:

Nehogy azt higyjétek, hogy nem szeretem a M.U-t, Angliából a kedvenc csapatom :)
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.19. 09:00:09

barca99 írta:Alakítsunk egy eurobarca keménymagot, és verjük taknyon az ilyen rohadékokat.

Először az újságárushoz megyünk, utánna meg a tanárhoz. :lol:
Na,ezen szakadtam,én pedig Barcelonas melegítő felsőbe mentem angolversenyre és a lektorcsávó,kijelentette,hogy addig enm ülhetek le a helyemre amíg le nem veszem!!!Azt mondta,hogy "Manchester United or nothing".Égett a pofám,de végül másodikak lettünk és az a genyó adta át az oklevelet,beleröhögtem a pofájába,és meg ettem a sütijét!!!Hülye idióták,nem igaz,azért nem engedett volna versenyezni mert nem manchesteres vagyokIlyen genyókat!!!!
Ui. Jelentekezem a keménymagba!!!! :D
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.19. 08:57:39

Ja, és arról pedig nem is szólva, hogy az ember miatt mára egy csomó állatfaj van kihalófélben, mert elvesszük a természetes élőhelyüket...
Más: orvvadászok. Indok: pénz. Soroljam? Sokszor szégyellem azt, hogy ember vagyok.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.19. 08:27:57

LG!

Én ezzel úgy vagyok, mint már régebben is leírtam, hogy a nyomorúságtól ugyan úgy összeszorul a szivem, de!
nézzük azokat az embereket most, akik segítségre szorulnának az utcán. Most nyilván nem a szeretetszolgálatra és más egyéb jótékony célokra gondolok, mert nekik mindíg és mindenkor segítek, akár egy telefonhívással, vagy használt cuccok odaadásával.
Szóval az utca...Nem tudom, neked mi a tapasztalatod, de nekem elég közérzetrontó. Azt látom, hogy a hajléktalanok 2/3-a azt már el sem fogadja, hogyha kaját szeretnél nekik adni. nem, nekik kell az a szál cigi, vagy 50 forint a felesükre, bezzeg ha kiflit adsz nekik, azt nem fogadják el, és ha olyan kedvük van el is kezdenek károgni. Attól pedig hányingerem van, amikor a kisgyereket küldik oda a mocskos alkoholista szülők, mert őt ugyebár könnyebben megsajnálják, aztán a kapott pénzt viszi a fater elinni a kocsmába...Egy múltkori sztori erre:
Álltunk a város főterén haverokkal, vártunk valakire, és látom, hogy ott ül egy szerencsétlen szakadt ember a kuka mellett. Na mondom megyek, adok neki egy kis pénzt kajára, úgyis ott volt millió bolt. Már majdnem indulnék el, mikor látom, hogy feláll, kiborítja a kukát és elkezdi benne keresgélni a kidobott feleseket, hogy megigya a benne maradt egy-két cseppet. Az ilyet nem tudom sajnálni.
Mi van egy kóbor állatnál? Annak bármi kis maradékot adsz, olyan hálás lesz, hogy egy életre megjegyez magának.
Nem tudom, mennyire ez volt a téma, de az utcán ez a helyzet az állatok és emberek között. Úgyhogy ezek alapján az utcán én lehet ökoterrorista vagyok. De mondom, ha valaki odajönne és kérne tőlem egy 100ast biztosan kajára, akkor adnék neki 200at.

Egyébként meg úgy általánosságban: Lehet, hogy lassan ez az ember többet ér mint egy állat valóban veszít a létjogosultságából? Ennek szerintem két oldala van. Egy emberi lény nyilván többet tud adni a világnak, egy másik embernek, vagy állatnak, hisz fejlettebb biologiailag és lelkileg is.
DE! Az állat nem öl szórakozásból, nem szennyez környezetet, nem terrorizál más népeket, nem taszítja nyomorúságba a saját fajtáját ok nélkül. ha megölnek egy embert, akkor az valszeg azért van, mert így tud életben maradni. Ahogy mi is levágjuk a disznót, hogy legyen táplálék, Ezzel nincs is bajom. Aki meg hülye, és azok után is odamegy pölö egy medve fenségterületére, hogy meg lett mondva, NE!, szval azokkal nem lehet mit csinálni. Nem az állatok miatt fog ez a rohadt világ egyszer véget érni, hanem miattunk. Ezek után nem hiszem, hogy mindenek fellett az embernek kéne állnia, és én nem is hiszem, csak azért, mert ember vagyok. Ez nem ökoterrorizmus.
Olyan ember pedig valóban sok van, akiket tényleg nagyon erős, a normál embernek kishíjján vicces kapcsolat fűz egy állathoz. Csak ennek van egy oka is, mert nyilván nem úgy született, hogy ne a saját fajtájával "próbáljon szerencsét" először. Csak ő CSALÓDOTT AZ EMBEREKBEN!
Az meg hülyeség, hogy a szunyogot meg a bogarat is védik. Szórakozásból egy bogarat sem kell eltaposni, de ez szerintem a részedről egy jó nagy általánosítás volt. Ilyen ember nagyon kevés van, max Indiában van sok a vallás miatt.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.18. 21:00:45

Boixos írta:látom, kicsit sikerült dobnia a hangulaton a Tamásnak... :D
ha ez igaz, akkor elég kellemetlen ez az egész, bár cirka húsz évvel ezelőtti a történet, és tegye fel a kezét, aki 10 évesen nem csinált olyan dolgot, amit ma baromságnak tart. ne kamuzzatok, h tökéletesek voltatok! (már akkor is). :D
ha meg nem igaz, akkor kár így nekilendülni a Tamásnak.
(azért talán mással is lehetett volna tesztelni a júzerek ingerküszöbét :? )

egyébként egyrészről az erről a véleményem, h aki nemcsak gyerekkorában, "csínyből" csinálja (bár én ezt biztos nem fogom megengedni a gyerekeimnek), hanem idősebb korában is ez a kedves szórakozása, az a f.sz egy idő után emberekkel is el fogja játszani ugyanezt, szal már csak ezért is ordenáré és üldözendő az ilyen szitu.
másrészről viszont majd akkor fogom izgatni magam az ilyen szituk felől, ha az emberekkel minden okés lesz. azaz amikor majd kis népmuvészeti cserépedény fiatalok a diszkóból hazafelé menet játékból nem vernek agyon, vagy nem gyújtanak fel hajléktalan fazonokat, amkor nem fagynak meg az emberek a lakásaikban, mert nincs pénzük tüzelőre, vagy amikor nem fognak ezrek zabálni a kukákból, mert annyira csórók. vagy mondjuk amikor az olyan sz.rokat, mint a blahás gyerek, majd nem áldozatként fogják bemutatni, akiket jajdenagyon sajnálni kell, hiszen, h ki.szott velük az élet, viszont azt a kölyköt, aki tizenévesen amiatt a takony miatt kishíján elvérzett és meghalt, leszarja az emberek nagy része.
az a gáz, h az ilyen szituk miatt nem szokott ekkora felháborodás lenni..
(ezt nem kifejezetten rátok értettem, hanem úgy általában a közvéleményre. egy csóró kutya látványa sajnos sokkal jobban sokkolja a népet, mint az, amikor szerencsétlen emberekkel találkoznak.)

szerk.: de például a több tízezer abortusz miatt sem sokan puffognak, pedig azért nem mindegyiknél volt az anya élete a tét...
Ezt magyaráztam én is. A faxom ökoterroristák jobb dolguk hijján baxogatják, aki csunyán ránézett egy kutyára, azt lexarják mi van az emberekkel. Ezeknek fontosabbak az állatok, mint az emberek. És ez az állat imádat ki tudja meddig megy el :roll: Lehet párkapcsolatot is velük élnek ezek a szerencsétlenek.

Én is azt mondom, aki szorakozásbol, tudatosan állatot kinoz, az egy faxkalap.
Az állat ölés, és a kinzás megint csak más dolog. Ha egy szunyogot lecsapunk, még nem lexünk állatkinzok. Igaz, az ökoterroristák, ezért is megölnének minket szivesen, de hát ők már csak ilyen kötsögök.

Az ökoterroristáknak [auto_cenzúra] a madár a fejükre, lépjenek kutyaxarba, egye meg őket a medve, aztán meglátjuk, még mindig olyan nagy környezetvédők lexnek-e.
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.01.18. 18:31:38

Drigo írta:Van egy régi klasszikus:

Egyetemi tanár mondja, hogy hát kollégák sajnálom de az vizsgának két része van, az írásbeli után jön az orális rész, mire valaki hátulról megszólal, ja sz.pni fogunk.

A kifogásokhoz:

Tanár mondja, hogy csak a halált fogadja el kifogásként, mire valaki megszólal és ha valaki szexuálisan halálosan elfárad? Mire a tanár: akkor majd ír a balkezével. Ez azért nem akármilyen oltás lehetett, márha megtörtént.
Ezeket hallottam :lol:
Ha minden igaz, az első szegedi történet :roll: Bár ahány szájon ez a történet már átment, lehet, hogy csak úgy hozzárakták. Kicsit pirulhatott a gyerek a második után :lol:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.18. 17:52:45

Van egy régi klasszikus:

Egyetemi tanár mondja, hogy hát kollégák sajnálom de az vizsgának két része van, az írásbeli után jön az orális rész, mire valaki hátulról megszólal, ja sz.pni fogunk.

A kifogásokhoz:

Tanár mondja, hogy csak a halált fogadja el kifogásként, mire valaki megszólal és ha valaki szexuálisan halálosan elfárad? Mire a tanár: akkor majd ír a balkezével. Ez azért nem akármilyen oltás lehetett, márha megtörtént.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
GoDJonzen

2008.01.18. 17:45:15

kislánynak'
ja így már egyszerű!
Elővette "nyelvi" tudását! :lol:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.18. 16:54:37

Enrique írta:Rohadééééééééék analízissssssss, rohadéééék tanárok vááááááááááá!!!!!

2, azaz kettő pontom múlt a kettesem. (38<40)

Egy 'kislánynak' meg 35 pontra adták meg állítólag.

=D> :evil:
A vizsgák nagy lutrik, fele részben szerencse, fele részben tudás. Emlékszem, 2. év félévi Általános természetföldrajz kollokviumon 17-en voltunk vizsgázni. Én, mindig utolsónak szerettem bemenni, vagy legalábbis a végén. Bemegyek 17-nek, azaz utolsónak. Akik addig kijöttek, mind egyest kaptak, s mire utolsókén tsorra kerültem, mindenkit meghúzott ez az emberi lény. 16-ból 16 elégtelen. Na, gondoltam magamban, most két eset lehetséges: 1. engem is kivág, hogy a lábam nem éri a földet, vagy 2. átenged, akár egy kegyelemkettessel is. Ugyanis - akkor legalábbis így volt a szombathelyi fősulin a vizsgaszabályzat szerint -, ha egy vizsganapon mindenki elégtelenre vizsgázik, a vizsgát meg kell ismételni, de nem számít UV-nek. Leülök vizsgázni, a gyomrom a torkomban, alig bírok megszólalni, csak nyökögök. Tudtam a tételt - viszonylag jól -, de még azt is elfelejtettem, hogy hogyan hívnak. A végén kinyögi, hogy elégséges, mehet. Na, rohadj meg Te tetüláda, gondoltam magamban, és mikor kijöttem, egy kicsit szégyelltem magamat. Furdalt a lelkiismeret, mert nem tudtam eldönteni: azért kaptam kettest, mert ennyire felletem, vagy azért, hogy érvényes legyen a vizsganap. Az évfolyamtársaim haragudtak egy picit rám, bár én nem tehettem róla. Mondtam volna azt, a profnak, hogy engem is buktasson meg? Nem hinném, hogy jó ötlet lett volna, mert úgysem tette volna meg. Abban a félévben a földrajz szakon 77-ből 28-an maradtunk, akik egyszerre kezdtük az évfolyamot, és az előző évfolyamból sikerrel újrázókkal voltunk 35-en. Ja, és azért nem mindennapos egy 45 'A'- és 'B-tételből álló kollokvium, az már egy szigorlatnak is elmegy. Volt olyan vizsgázó, akit a vizsgázók füle hallatára lehülyézett, lebarmozott. Ugyanis az volt a szokása, hogy nyitott ajtónál vizsgáztat.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.18. 16:53:49

barca99 írta:Alakítsunk egy eurobarca keménymagot, és verjük taknyon az ilyen rohadékokat.

Benne vagyok! :lol:
Öljük a népet!!
Mindenhol csak vér :twisted:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.18. 16:51:53

Alakítsunk egy eurobarca keménymagot, és verjük taknyon az ilyen rohadékokat.

Chris0527
Entrenador del Barça

2008.01.18. 16:41:38

Enrique írta:
Egy 'kislánynak' meg 35 pontra adták meg állítólag.
Fellebezünk és ha esetleg odáig fajulna a dolog aláírást gyüjtünk neked..elküldjük postán :) . Ilyen ez a világ minden azon múlik hogy hol milyenek az ismeretségeid stb...Sajnállak tesóm révén tudom(és egyszer majd én is megtudom :roll: ) hogy milyen rosz érzés lehet...
Lezárt