LG írta:barca99 írta:Remélem ennek a hetek óta tartó hányingernek azért nem örülsz annyira. Tele makkos 1-0-ákkal.

Látad a meccset egyátalán

Sztem nem, mert akkor nem beszélnél megint fasságokat. Végigtámadtuk a meccset, a Juvenak 1-etlen egy komolyabb helyzete volt, nekünk 5-6. Szépen is játszottunk, ezen nem tudom mi volt a makkos, vagy a hányinger. Meg az elmult hetekben is volt pár szép győzelmünk, és volt 1-2 meccs, melyet nehezebben hoztunk, nem tudom, mi ezzel a probléma. Meg amugy is, ki játszik jobban Olaszországban

A Milan az a csapat, amely tényleg hányinger, a Roma hulladék, a Juve meg tegnaph megmutatta, h mennyit tud.
Gondolom, ha nem az Interről lenne szó, nem érintene ilyen érzékenyen.
Igaz, nem néztem végig a meccset, de elég sokat ahhoz, hogy lássam nem sok kreativitás volt a csapatban. Bár igaz, a Palermo meccshez képest felüdülés volt, legalább a szélen szaladgáltak fel segíteni. De az Ibra lecsúszó lövésébe belefutó Muntari góljával győzni... nem mondod, hogy nem makk.
Abban is igazat adok, hogy nem csípem az Intert, és azért erősebb a kritika, de én ezt nem sorolnám a fasság kategóriába. Ilyen játékoskerettel, ilyen edzővel nekem ez a játék csalódás, és mivel az Interről van szó, hányinger.

De ha jobban tetszik, majd azt írom, hogy ötlettelenül játszanak.
Az az utolsó hasonlítgatás meg szörnyű. Én megbuktam matekból, de hát kit érdekel, mikor a többiek is megbuktak. Én a lehetőségekhez mérem az Intert, és nem a többiekhez.