Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó játékos tényleg.Sztem jövőre elviszi egy nagyobb csapat.baas11 írta:Mit szóltok Militóhoz ?Azér nem semmi ,szinte Eto'o magásogokban vágja a gólokat egy olasz kis csapatban (már a Barcához képest)!!Pazar....
Jól tolta már a Zaragoza-ban is. 2006/2007-es szezonban volt, hogy duplázott a Real ellen.baas11 írta:Mit szóltok Militóhoz ?Azér nem semmi ,szinte Eto'o magásogokban vágja a gólokat egy olasz kis csapatban (már a Barcához képest)!!Pazar....
Igen, ő az.Xzibit25 írta:Jó kis meccs ez a Lazio-Genoa.
Am az a Motta aki a Genoában van az a volt Barcás Motta?
A rövid kifejtés Savinak szólt, mert tudja, hogy szeretem az Intert.LG írta:Látod, igy hosszabban kifejtve egyből máshogy hangzik. Igazad van pl. abban, h Mourinho eddig nem váltotta meg a világot, de én mé adnék neki időt. Nem mindenhol ugy megy, mint a Barcában Guardiolával, gyakran hosszabb idő kell egy új edzőnek, h jelentős javulást mutasson a csapata. Ha tavasszal sem leszünk jobbak, akkor ki lehet jelenzeni, h Mourinho kinevezése rossz döntés volt, de én addig várnék.
Gondolom, ha nem az Interről lenne szó, nem érintene ilyen érzékenyen.LG írta:Látad a meccset egyátalánbarca99 írta:Remélem ennek a hetek óta tartó hányingernek azért nem örülsz annyira. Tele makkos 1-0-ákkal.Sztem nem, mert akkor nem beszélnél megint fasságokat. Végigtámadtuk a meccset, a Juvenak 1-etlen egy komolyabb helyzete volt, nekünk 5-6. Szépen is játszottunk, ezen nem tudom mi volt a makkos, vagy a hányinger. Meg az elmult hetekben is volt pár szép győzelmünk, és volt 1-2 meccs, melyet nehezebben hoztunk, nem tudom, mi ezzel a probléma. Meg amugy is, ki játszik jobban Olaszországban
A Milan az a csapat, amely tényleg hányinger, a Roma hulladék, a Juve meg tegnaph megmutatta, h mennyit tud.
Látad a meccset egyátalánbarca99 írta:Remélem ennek a hetek óta tartó hányingernek azért nem örülsz annyira. Tele makkos 1-0-ákkal.
Én örülök!barca99 írta:Remélem ennek a hetek óta tartó hányingernek azért nem örülsz annyira. Tele makkos 1-0-ákkal.
Hasonló.Xzibit25 írta:B+
Én csak 0-1-ig láttam, de reméltem h az Udinese nyer.
Na mind1 és köszi az infót.
na ez igazFCBarca88 írta:Ha jól tudom, nem sérült, így elvileg bent van a keretben(de nem mondom tutira). -Queresma
Hajjaj Palermoban csoda hogy fent maradt a háló.. akkora bombákat eresztett el. -Ibra