Fernando írta:Szerintem inkább Dani Alves alternatívájaként kéne valaki, aki netalántán a középpályán is bevethető. De ez csak feltevés. Nincs szó róla, csak szegény brazil a beléd kiteszi minden meccsen és nem tud pihenni.
Igaz, nem téli megoldás, de jövőre -ha Cáceres tartja ezt a formát, és elfogadná a 2.helyet Dani mögött-, akkor örömmel látnám őt jobbhátvédként.
Fernando írta:Te jó rég láthattad őt játszani. Már a Madridban utolsó éve alatt sem volt negatív jellemzője a brazilnak az önzőség. Szerintem arra a legmaximálisabban ő felelne meg, amit Henry játszik. Dinamikusabb, gyorsabb, szerintem valamivel technikásabb is (bár már hol van az az Arsenalos, technikás Henry...). Szerintem kapu felé is veszélyesebb mint a francia. Egyszóval lendítene a csapatjátékon szerintem.
Egyetértek, nagyot dobna a csapat lendületén az idejövetele.
Én nekem csak annyi a problémám, hogy többre vágyom. Több passzra, több intelligenciára. Elismerem, hogy fejlődött a passzjátékban, de én még mindig kevésnek érzem (figyelembe véve a tavalyi ManCity-beli játékát is, nem csak az "ősrégit")