Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végül nem is jött. Szerintem az EB eddigi legjobb meccse volt, teljesen megérdemelt a horvát siker. Modric nálam a meccs embere, de Rakéta is jól játszott.Bob_Marley írta:
Nem érzem, hogy a törökök kitudnának egyenlíteni, játékban nincsenek elmaradva, de lehetőségeik nem igazán vannak. Horvátok meg ziccereket hagytak ki. Nagyon sokat érhet ez a győzelem nekik, ezzel szerintem fél lábbal már nyolcadöntősök.
Kovacic kevésbé flikkflakkos azt a jelzőt tudod kire értettem.palesz77 írta:Mondjuk Kova a Realban egyaltalan nem volt flikkflakkos jatekos, de te tobbet lattad az Interben, szoval elhiszem. En nem sokat lattam, azokon tetszett, jo passzjatek, jol cselez, szeme is van, eroszakos, es eszmeletlen kezdosebessege van. De mondom, en 15 meccset se lattam karrierje alatt, szoval nem relevans a velemenyem rola.Bob_Marley írta:Nekem ez csak a bajom az utóbbival, nem szeretem az ilyen flikkflakkos túlértékelt embereket mint Isco meg Kovacic, s mit ad Isten még a RM-ban is játszanak.
Modric meg eltalalta.. Kapusnak kosz, de gyonyoru volt igy is.
Torghellét nem vitte ki Storck.Nero. írta:Kíváncsi vagyok, hogy az elmúlt 20 év legjobbja is lesz e akkora húzóember a válogatottjában mint Bale vagy Modric.
Mondjuk Kova a Realban egyaltalan nem volt flikkflakkos jatekos, de te tobbet lattad az Interben, szoval elhiszem. En nem sokat lattam, azokon tetszett, jo passzjatek, jol cselez, szeme is van, eroszakos, es eszmeletlen kezdosebessege van. De mondom, en 15 meccset se lattam karrierje alatt, szoval nem relevans a velemenyem rola.Bob_Marley írta:Nekem ez csak a bajom az utóbbival, nem szeretem az ilyen flikkflakkos túlértékelt embereket mint Isco meg Kovacic, s mit ad Isten még a RM-ban is játszanak.
Parádézzák, legalább elfáradnak.LG írta:Modric kicsit eltalálta.Azt hiszem, eddig az EB gólja.
Remélem azért nem parádézzák végig a madridisták az EB-t.
Év egyik legjobb üzletét kötötte az Inter azzal, hogy eladták 30+ millióért. Semmi bajom nincs vele, ügyes játékos, de iszonyat túlértékelt és akárhova tették nem tudott igazán teljesíteni. Brozovic kussol és simán hozza azt amit ő. De ezt is leírtam már nem egyszer, hogy Kovacic egy lufi volt az Interben és lám Madridban is az.palesz77 írta:Szerencsétlen nagyon a bögyödbe került az Interes kaland végére..Bob_Marley írta:Alapból ott bukik meg az egész, hogy nem nagyon kellett pótolni.![]()
![]()
Kíváncsi leszek akkor rá, néztem róla videót gyorsan, hogy a mozgásáról felismerjem, a leírásod alapján kedvelni fogom őt is.![]()
Eddig iram az van keményen, elején Rakitic finomkodott egyet, utána Modric indult meg szépen, csak felnyesték. Jó lesz ez!Arda ért már labdába amúgy? Eskü nem találom a pályán, elég kis ablakba nézem gépen, és sehol nem látom..
Szerencsétlen nagyon a bögyödbe került az Interes kaland végére..Bob_Marley írta:Alapból ott bukik meg az egész, hogy nem nagyon kellett pótolni.![]()
Alapból ott bukik meg az egész, hogy nem nagyon kellett pótolni.palesz77 írta:Szezon közben még Ljajic pótolta, hány emberes művelet volt ez?Bob_Marley írta:Brozovicnak örülök, jó szezont ment az Interrel és simán pótolta Kovacicot, sőt.![]()
Brozovicról amúgy mit kell tudni, ha már láttad többször, pár sort írhatnál róla, én egyáltalán nem ismerem sajna.
Mondjuk az elmúlt napok eseményei után még csak ez hiányzik......Alapból nem értettem tegnap sem, hogy hogy a fészkes fenébe lehet tűzijátékokat bevinni a stadionba ha akkora biztonsági készültség van.....visca el barca írta:amúgy már csak azért is megérni nézni a 3 órás meccset, mert sztem az egyik legjobb hangulatú találkozó lesz. a fener-galata-besiktas ultrák remélem felgyújtják az egész parc de princest
Szezon közben még Ljajic pótolta, hány emberes művelet volt ez?Bob_Marley írta:Brozovicnak örülök, jó szezont ment az Interrel és simán pótolta Kovacicot, sőt.