palesz77 írta:Bob_Marley írta:Brozovicnak örülök, jó szezont ment az Interrel és simán pótolta Kovacicot, sőt.
Szezon közben még Ljajic pótolta, hány emberes művelet volt ez?
Brozovicról amúgy mit kell tudni, ha már láttad többször, pár sort írhatnál róla, én egyáltalán nem ismerem sajna.

Alapból ott bukik meg az egész, hogy nem nagyon kellett pótolni.
Llajic szezon végére eltűnt/elfogyott meg hát úgysincs az EB-n.
Brozovic meg hasonló mint a többi horvát középpályás, szinte egykutya a Rakitic, Perisic, Modric, Brozovic négyes. Utóbbi is egy fiatal jól passzoló emberke, aki középről megindulva vagy jó kiugratja a társakat vagy jól lő. Interben többször játszott közvetlenül a csatárok mögött, Juventus ellen szinte "egymaga" hozta vissza az intert a kupameccsen. Aztán nyomorék Palacio elcseszte.

Brozovic sokkal jobb volt mint Kovacic, ráadásul azért is mert bárhova tette Mancini jókat lehetett róla hallani. Védekezni se rest, s passzkészsége meg átlagon felüli.
visca el barca írta:amúgy már csak azért is megérni nézni a 3 órás meccset, mert sztem az egyik legjobb hangulatú találkozó lesz. a fener-galata-besiktas ultrák remélem felgyújtják az egész parc de princest

Mondjuk az elmúlt napok eseményei után még csak ez hiányzik......Alapból nem értettem tegnap sem, hogy hogy a fészkes fenébe lehet tűzijátékokat bevinni a stadionba ha akkora biztonsági készültség van.....
Mondjuk értem miért írtad, PSG stadionjáért nem lenne kár.

(vicc persze) De hogy semmiféle huligánra, szakadárra, idiótára nincsen szükség az biztos, legyen török, angol, magyar vagy bárki. Leírja Vardy felesége, hogy még nem élt át olyat mint tegnap a Velodrome környékén, hát anyukám mégis mit csináljanak a rendőrök ha xy nem tud viselkedni? Már előtte is voltak olyan felvételek, hogy össze-vissza pirózott a sok angol és majdnem felgyújtottak egy éttermet. Könnygázt nekik meg vízágyút hátha lenyugszanak, s nem csak az angolok.
Török mez gyilkos.