EB - 2016

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Összességében elégedett vagy az EB-vel?

Igen
12
29%
Nem
30
71%

Szavazatok száma: 42
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.12. 17:04:54

Elképesztően jók ezek a horvátok. Védekezésben baromi kemények és ha elől kell alkotniuk akkor sem jönnek zavarba. A törökök sokszor eljutottak a horvát kapu elé, de konkrétan egy normális helyzetet se tudtak kialakítani ( Subacic szerintem egyszer se vetődött az egész meccsen :D ). A horvátok pedig kihagytak egy rakatnyi helyzetet plusz még szerencséjük se volt. Ha ezt a játékot továbbra is tudják hozni és még a helyzeteiket is berúgják akkor a spanyolokkal is simán partiban lesznek. Nagyon szimpatikus kis csapat remélem minél tovább sikerül jutniuk. Arda pedig elmehet a búsba, ha a Barcaban is hozni fogja ezt a "játékot".
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.12. 17:02:39

egész horvát csapat jó volt, nekem perisic tetszett, baloldalon mindig megoldotta, de modric meg rakéta is jól tolta végig. corluka szerencsétlen, már én voltam rosszul annyi vért vesztett :D
törököknek ez a csehek ellen is kevés lesz. se ötlet, se semmi, még csak hajtani se hajtottak...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.12. 16:54:52

Bob_Marley írta:
Nem érzem, hogy a törökök kitudnának egyenlíteni, játékban nincsenek elmaradva, de lehetőségeik nem igazán vannak. Horvátok meg ziccereket hagytak ki. Nagyon sokat érhet ez a győzelem nekik, ezzel szerintem fél lábbal már nyolcadöntősök.
Végül nem is jött. Szerintem az EB eddigi legjobb meccse volt, teljesen megérdemelt a horvát siker. Modric nálam a meccs embere, de Rakéta is jól játszott.

A törökökben meg bízom, hogy feljavulnak. 8 éve is a sírból hozták vissza a csoportkört, a selejtezőt is a végén húzták meg.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.12. 16:46:52

Esett szó már kapusbakikról meg ugye pl Akinfeev, hogy bravúrkapus, hát Subasic viszont irgalmatlan magabiztos. Monacoval tavaly is nagyot futott a BL-ben és idén is jól tolta a bajnokságban, egy utolsó nagy lehetőség még előtte állhat ha sokáig mennek a horvátok és egy PL-be eljuthat.

Nem érzem, hogy a törökök kitudnának egyenlíteni, játékban nincsenek elmaradva, de lehetőségeik nem igazán vannak. Horvátok meg ziccereket hagytak ki. Nagyon sokat érhet ez a győzelem nekik, ezzel szerintem fél lábbal már nyolcadöntősök.
Kép
Kép
Kép
looka
Capitá del Barça

2016.06.12. 16:31:06

Mostmár azért felmerül bennem, hogy nem az-e a gond (Ardával), hogy az első félévben nem játszott és nem tudta magát utolérni fizikálisan... Tipikusan olyan a mozgása, mintha már alapból fáradtan is menne ki a pályára...

Amúgy a törökök rém gyengék, és egy gyenge Turannal ráadásul, ami a legkreatívabb emberük kiválását jelenti... Ha nem történik valamiféle csoda, simán ki fognak pottyanni...

Ellenben a horvátok helyenként egész ötletesen játszanak, szélekről kifejezetten veszélyesek, még veszélyesebbek lehetnének, ha Srna és Perisic pontosabban centerezne... A Modric-Rakitic-Brozovic tengely nagyon jó, okos passzok, szépen mozgatják a csapatot, és távolról még a kapura is veszélyesek... Meglátjuk, mit játszanak a csehek, de szerintem a horvátoknak tovább kell innen lépniük. Persze még ennek a meccsnek sincs vége. :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.12. 16:29:40

Na, megnézhetünk egy újabb 18 éves komoly ígéretet, a Dortmund új szerzeményét, Emre Mort, a horvát szurkolók máris megszerették. :P

2. horvát kapufa, egyre inkább azt érzem, hogy a végén jönni fog a török egyenlítés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.06.12. 16:31:34-kor.
Subinho
Director del Fútbol

2016.06.12. 16:25:13

Arda le, ma sem csinált semmit. Ez a figura itt is képes hozni ezt a lusta, semmilyen játékot... Komolyan emberkhátrány a csapatnak.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.12. 16:20:26

A horvátok most elég komoly fölényben játszanak, szinte adná magát, hogy kihagyott lehetőség megbosszulják magukat.

Turant le is cserélik. Sajnos ma is nagyon gyenge volt. :?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.12. 15:57:45

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Nekem ez csak a bajom az utóbbival, nem szeretem az ilyen flikkflakkos túlértékelt embereket mint Isco meg Kovacic, s mit ad Isten még a RM-ban is játszanak. :D
Mondjuk Kova a Realban egyaltalan nem volt flikkflakkos jatekos, de te tobbet lattad az Interben, szoval elhiszem. En nem sokat lattam, azokon tetszett, jo passzjatek, jol cselez, szeme is van, eroszakos, es eszmeletlen kezdosebessege van. De mondom, en 15 meccset se lattam karrierje alatt, szoval nem relevans a velemenyem rola.

Modric meg eltalalta.. Kapusnak kosz, de gyonyoru volt igy is.
Kovacic kevésbé flikkflakkos azt a jelzőt tudod kire értettem. :D Ezek a tulajdonságai megvannak, de mégse....Sokat hibázik, képes totál eltunyulni a meccsbe és az erőszakos jelző eltűnik. Túlvállalja a cselezést stbstb. Rohadt nyers még, s nagyon messze áll attól MÉG, hogy érdemben lehessen róla beszélni. Fiatal még ezt aláírom, jó alapanyag ezt is aláírom, de egyáltalán nem egy meghatározó ember. Tud nagy labdákat adni még ezt is aláírom, de ez semmi ez nulla a mai fociban. Ezért tartom túlértékeltnek, mert amit hoz hozza másik 100 focista is.

Úgy éreztem a meccsen, hogy a törökök elkezdték átvenni az irányítást aztán mégse és gólt is kaptak. Változtatni kell a második félidőre, mert ez egy kiegyenlített csoport, nem lehet megengedni hogy csak úgy kikapjanak egy riválistól. Csehek is kemény dió lesz ám, spanyolok meg aztán pláne.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.12. 15:48:46

törökök nem szaggatják szét az istrángot. kb olyan tempóval tolják mint tegnap az oroszok.... horvátoknak ha van egy kis eszük, akkor megnyomják a második fi. elejét és lőnek gyorsan még egyet
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.12. 15:46:34

Nero. írta:Kíváncsi vagyok, hogy az elmúlt 20 év legjobbja is lesz e akkora húzóember a válogatottjában mint Bale vagy Modric.
Torghellét nem vitte ki Storck.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.12. 15:46:28

Bob_Marley írta:Nekem ez csak a bajom az utóbbival, nem szeretem az ilyen flikkflakkos túlértékelt embereket mint Isco meg Kovacic, s mit ad Isten még a RM-ban is játszanak. :D
Mondjuk Kova a Realban egyaltalan nem volt flikkflakkos jatekos, de te tobbet lattad az Interben, szoval elhiszem. En nem sokat lattam, azokon tetszett, jo passzjatek, jol cselez, szeme is van, eroszakos, es eszmeletlen kezdosebessege van. De mondom, en 15 meccset se lattam karrierje alatt, szoval nem relevans a velemenyem rola.

Modric meg eltalalta.. Kapusnak kosz, de gyonyoru volt igy is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.12. 15:45:18

LG írta:Modric kicsit eltalálta. :shock: Azt hiszem, eddig az EB gólja.

Remélem azért nem parádézzák végig a madridisták az EB-t. :mrgreen:
Parádézzák, legalább elfáradnak. :lol:

Nagyon szép gól volt. Csatárjaim bénák de a középpályásaim fantasyban aprítanak. Holnap Busi is betalál, book it. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.12. 15:44:03

Kíváncsi vagyok, hogy az elmúlt 20 év legjobbja is lesz e akkora húzóember a válogatottjában mint Bale vagy Modric.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.12. 15:43:19

Kis gól is gól :D.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.12. 15:42:57

Modric kicsit eltalálta. :shock: Azt hiszem, eddig az EB gólja.

Remélem azért nem parádézzák végig a madridisták az EB-t. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.12. 15:37:42

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Alapból ott bukik meg az egész, hogy nem nagyon kellett pótolni. :mrgreen:
Szerencsétlen nagyon a bögyödbe került az Interes kaland végére.. :lol:

Kíváncsi leszek akkor rá, néztem róla videót gyorsan, hogy a mozgásáról felismerjem, a leírásod alapján kedvelni fogom őt is. :D

Eddig iram az van keményen, elején Rakitic finomkodott egyet, utána Modric indult meg szépen, csak felnyesték. Jó lesz ez! 8) Arda ért már labdába amúgy? Eskü nem találom a pályán, elég kis ablakba nézem gépen, és sehol nem látom.. :D
Év egyik legjobb üzletét kötötte az Inter azzal, hogy eladták 30+ millióért. Semmi bajom nincs vele, ügyes játékos, de iszonyat túlértékelt és akárhova tették nem tudott igazán teljesíteni. Brozovic kussol és simán hozza azt amit ő. De ezt is leírtam már nem egyszer, hogy Kovacic egy lufi volt az Interben és lám Madridban is az.

Válogatottban viszont ilyen társak mellett mint Modric és Rakitic, Brozovic nem fog "kitűnni". De aktív a jobboldaluk Srna-val. Egy jó alapanyag, de helyén is van kezelve, nincs agyonsztárolva mint Kovacic. Nekem ez csak a bajom az utóbbival, nem szeretem az ilyen flikkflakkos túlértékelt embereket mint Isco meg Kovacic, s mit ad Isten még a RM-ban is játszanak. :D

A meccs meg darálós, amilyenre számítani lehetett, de inkább talán a törökök próbálnak irányítani.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.12. 15:21:51

Eddig nagyon komoly irányt diktálnak a csapatok, össze sem lehet hasonlítani az angol-orosz bohóckodással.

Kicsit a horvátok fölényben vannak, lehetőségeik is inkább nekik voltak, de ebből még bármi lehet, főleg, hogy a törökök hatalmas küzdők.

Turan meg sajna eddig a tavaszi formáját mutatja, alig van játékban, de ha igen, abban sincs sok köszönet. :?

Szökik a málna... :mrgreen: :(
palesz77

2016.06.12. 15:08:32

Bob_Marley írta:Alapból ott bukik meg az egész, hogy nem nagyon kellett pótolni. :mrgreen:
Szerencsétlen nagyon a bögyödbe került az Interes kaland végére.. :lol:

Kíváncsi leszek akkor rá, néztem róla videót gyorsan, hogy a mozgásáról felismerjem, a leírásod alapján kedvelni fogom őt is. :D

Eddig iram az van keményen, elején Rakitic finomkodott egyet, utána Modric indult meg szépen, csak felnyesték. Jó lesz ez! 8) Arda ért már labdába amúgy? Eskü nem találom a pályán, elég kis ablakba nézem gépen, és sehol nem látom.. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.12. 14:46:58

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Brozovicnak örülök, jó szezont ment az Interrel és simán pótolta Kovacicot, sőt.
Szezon közben még Ljajic pótolta, hány emberes művelet volt ez? :D

Brozovicról amúgy mit kell tudni, ha már láttad többször, pár sort írhatnál róla, én egyáltalán nem ismerem sajna. :)
Alapból ott bukik meg az egész, hogy nem nagyon kellett pótolni. :mrgreen:

Llajic szezon végére eltűnt/elfogyott meg hát úgysincs az EB-n. :D

Brozovic meg hasonló mint a többi horvát középpályás, szinte egykutya a Rakitic, Perisic, Modric, Brozovic négyes. Utóbbi is egy fiatal jól passzoló emberke, aki középről megindulva vagy jó kiugratja a társakat vagy jól lő. Interben többször játszott közvetlenül a csatárok mögött, Juventus ellen szinte "egymaga" hozta vissza az intert a kupameccsen. Aztán nyomorék Palacio elcseszte. :D Brozovic sokkal jobb volt mint Kovacic, ráadásul azért is mert bárhova tette Mancini jókat lehetett róla hallani. Védekezni se rest, s passzkészsége meg átlagon felüli.
visca el barca írta:amúgy már csak azért is megérni nézni a 3 órás meccset, mert sztem az egyik legjobb hangulatú találkozó lesz. a fener-galata-besiktas ultrák remélem felgyújtják az egész parc de princest :D
Mondjuk az elmúlt napok eseményei után még csak ez hiányzik......Alapból nem értettem tegnap sem, hogy hogy a fészkes fenébe lehet tűzijátékokat bevinni a stadionba ha akkora biztonsági készültség van.....

Mondjuk értem miért írtad, PSG stadionjáért nem lenne kár. :D (vicc persze) De hogy semmiféle huligánra, szakadárra, idiótára nincsen szükség az biztos, legyen török, angol, magyar vagy bárki. Leírja Vardy felesége, hogy még nem élt át olyat mint tegnap a Velodrome környékén, hát anyukám mégis mit csináljanak a rendőrök ha xy nem tud viselkedni? Már előtte is voltak olyan felvételek, hogy össze-vissza pirózott a sok angol és majdnem felgyújtottak egy éttermet. Könnygázt nekik meg vízágyút hátha lenyugszanak, s nem csak az angolok.

Török mez gyilkos. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.12. 14:36:42

amúgy már csak azért is megérni nézni a 3 órás meccset, mert sztem az egyik legjobb hangulatú találkozó lesz. a fener-galata-besiktas ultrák remélem felgyújtják az egész parc de princest :D
Kép
palesz77

2016.06.12. 14:32:35

Bob_Marley írta:Brozovicnak örülök, jó szezont ment az Interrel és simán pótolta Kovacicot, sőt.
Szezon közben még Ljajic pótolta, hány emberes művelet volt ez? :D

Brozovicról amúgy mit kell tudni, ha már láttad többször, pár sort írhatnál róla, én egyáltalán nem ismerem sajna. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.12. 14:17:51

Brozovicnak örülök, jó szezont ment az Interrel és simán pótolta Kovacicot, sőt. És a válogatottban is elé került. :D

Turan eldönti. Én még hiszek a paliban. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.12. 14:05:35

Babacan – Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin – Ozan Tufan, Selcuk Inan, Oguzhan Özyakup, Hakan Calhanoglu, Arda Turan – Cenk Tosun.

Subasic – Srna, Corluka, Vida, Strinic – Badelj, Modric, Rakitic, Brozovic, Perisic – Mandzukic.

remélem jó meccs lesz, de a legfontosabb a két játékosunk ne sérüljön meg :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.12. 13:12:22

Török-Horvát valóban nagyon jónak ígérkezik. Lesz dara meg párharc. :D Ikszre is érzem, talán a horvátok esélyesebbek, de majd ismét megnézhetjük a túlértékelt Kovacicot. :D

Lengyeleknek elvileg vernie kéne Észak-Írországot, de mi is láthattuk, hogy tudnak ám focizni az északiak itt is nagy darálást várok.

Este meg a németek esélyesek, de nekik soha nem szurkolnék, hajrá Ukrajna. :lol:

Miután a stadionon belüliért lehet büntit kiosztani, oroszok fognak lehet büntetést kapni. Nem kell őket se félteni, de hát az angolok. És gyönyörű lesz az Anglia-Wales meccs.
Kép
Kép
Kép
Lezárt