Játékospiac
Martin Petrovot valószínűleg leigazolja az Atletico Madrid.
Már jobb csapat van az atleticonál, mint a reálnál. Remélem előrébb fog végezni az atletico, mint a városi riválisa....
Már jobb csapat van az atleticonál, mint a reálnál. Remélem előrébb fog végezni az atletico, mint a városi riválisa....
Ez a Robinho már most egy nagyképű majom! Pont a reálba való játékos....
De ilyet, hogy nem hajlandó edzeni a Santosban, és csak a reál mezét hajlandó fölvenni..... Én úgy megbüntetném a Santos vezetői helyében, hogy többet ne legyen kedve pattogni!
De ilyet, hogy nem hajlandó edzeni a Santosban, és csak a reál mezét hajlandó fölvenni..... Én úgy megbüntetném a Santos vezetői helyében, hogy többet ne legyen kedve pattogni!
Mint ismeretes, a Konföderációs Kupáról hazatérő Robinho tárgyalt klubja vezetőjével, Marcelo Teixeirával, hogy engedje őt el a Realhoz, ám a klubelnöknél süket fülekre talált. Nem sokkal később a spanyol gárda képviselői is felkeresték Teixeirát, és erről a találkozóról szivárgott ki az az információ, amely szerint a Santos első embere elfogadta a királyiak 25 millió dolláros ajánlatát - ám hamar kiderült, hogy Teixeira továbbra sem hajlandó engedni. "Nem örültem az összejövetel eredményének - árulta el Robinho a fent említett mítinggel kapcsolatban. - Pedig a madridiak ajánlata nagyon jó, huszonötmillió dollár."
És hogy ne csak a levegőbe beszéljen, a válogatott támadó a szombati edzést is kihagyta, majd menyasszonya születésnapi zsúrján a meghívott tévétársaságnak a következőt mondta: "Addig nem megyek le edzeni, ameddig nincs megállapodás a Santos és a Real Madrid között, és nem tájékoztatnak a végleges helyzetről. Én fejben már a Real játékosának érzem magam, így nem látom értelmét, hogy a Santosszal eddzek. A fél életemet itt töltöttem, de most már ideje váltanom."
Robinho egyik menedzsere, Wagner Ribeiro érezte, hogy az ifjú labdarúgó szavai túl erősek az ilyenkor megszokott diplomatikus stílushoz képest, ezért gyorsan kijelentette, hogy védence csak azért nem jelenik meg a tréningeken, mert kipiheni a Konföderációs Kupa fáradalmait. Igaz, hozzátette, hogy Robinho ma sajtótájékoztatót hív össze, amelyen minden kérdésre igyekszik majd választ adni. A Santos a maga részéről azt jelezte, hogy a játékos nem ússza meg büntetés nélkül az edzések elmulasztását, és hogy továbbra is számítanak rá a Juventude elleni bajnokin - azóta kiderült, feleslegesen…
A Realnál ugyanakkor már nyíltan beszélnek Robinho szerződtetéséről, Wanderley Luxemburgo vezetőedző például a minap már arról nyilatkozott, hogy mennyire szeretne egykori tanítványával ismét együtt dolgozni. A madridi csapat brazil galaktikusa, Ronaldo úgy vélekedett, hogy klubjának mindent meg kell tennie Robinho megszerzéséért.
Kérdés, hogy a kötélhúzás sírás nélkül ér-e véget. Ribeiro menedzser szerint ez elsősorban a San-toson múlik: "Mindenki megnyugodhat, a mi részünkről mindent megteszünk, hogy az értelmes párbeszéd útján győzzük meg a Santos vezetőit."
Ezt a nagyképű.... Hogy lehet vki ennyire öntelt
Nem járok be edzésre mert nem adtak el a reálnak
Vicc
És hogy ne csak a levegőbe beszéljen, a válogatott támadó a szombati edzést is kihagyta, majd menyasszonya születésnapi zsúrján a meghívott tévétársaságnak a következőt mondta: "Addig nem megyek le edzeni, ameddig nincs megállapodás a Santos és a Real Madrid között, és nem tájékoztatnak a végleges helyzetről. Én fejben már a Real játékosának érzem magam, így nem látom értelmét, hogy a Santosszal eddzek. A fél életemet itt töltöttem, de most már ideje váltanom."
Robinho egyik menedzsere, Wagner Ribeiro érezte, hogy az ifjú labdarúgó szavai túl erősek az ilyenkor megszokott diplomatikus stílushoz képest, ezért gyorsan kijelentette, hogy védence csak azért nem jelenik meg a tréningeken, mert kipiheni a Konföderációs Kupa fáradalmait. Igaz, hozzátette, hogy Robinho ma sajtótájékoztatót hív össze, amelyen minden kérdésre igyekszik majd választ adni. A Santos a maga részéről azt jelezte, hogy a játékos nem ússza meg büntetés nélkül az edzések elmulasztását, és hogy továbbra is számítanak rá a Juventude elleni bajnokin - azóta kiderült, feleslegesen…
A Realnál ugyanakkor már nyíltan beszélnek Robinho szerződtetéséről, Wanderley Luxemburgo vezetőedző például a minap már arról nyilatkozott, hogy mennyire szeretne egykori tanítványával ismét együtt dolgozni. A madridi csapat brazil galaktikusa, Ronaldo úgy vélekedett, hogy klubjának mindent meg kell tennie Robinho megszerzéséért.
Kérdés, hogy a kötélhúzás sírás nélkül ér-e véget. Ribeiro menedzser szerint ez elsősorban a San-toson múlik: "Mindenki megnyugodhat, a mi részünkről mindent megteszünk, hogy az értelmes párbeszéd útján győzzük meg a Santos vezetőit."
Ezt a nagyképű.... Hogy lehet vki ennyire öntelt

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Az Internazionale megegyezett a Real Madriddal Santiago Solari (képünkön), illetve Walter Samuel átengedéséről.
A két argentin közül előbbi véglegesen kerülne Milánóba 9 millió euró ellenében, míg a hátvéd csak a következő idényben játszana a San Siróban 2 millió euróért - igaz, Samuelre 18 millió eurós elővásárlási jogot szerzett az Inter.
A tranzakció csak akkor valósulhat meg, ha a két labdarúgó is rábólint az ajánlatra. Az Inter és a Real tárgyal egy esetleges Davids, Figo cseréről is.
Davids-Figo csere
Pfffff. Volt Barca játékost Volt Barca játékosra 
A két argentin közül előbbi véglegesen kerülne Milánóba 9 millió euró ellenében, míg a hátvéd csak a következő idényben játszana a San Siróban 2 millió euróért - igaz, Samuelre 18 millió eurós elővásárlási jogot szerzett az Inter.
A tranzakció csak akkor valósulhat meg, ha a két labdarúgó is rábólint az ajánlatra. Az Inter és a Real tárgyal egy esetleges Davids, Figo cseréről is.
Davids-Figo csere

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Mér csak egyszerképzeljétek, egyszer még fürdeni is tudtunk benne...

-
- Llegenda del Barça
Ez pontosan 54.5 millió Euro!Morminho írta:már 37 millió fontot adna Abramovics TrezeguetértAz nem tudom hány euró
![]()
MU-nak kell Defoe, csak azt nem tom h minekSzeretemed Defoe-t nagyon jó csatár, de egy csomó csatár van a MU-ban
![]()
Az Everton 5millió fontot adna a Valenciának Sissokoért és Morettiért
A Betis Denilsont cserélné Cicinhora![]()
Vieri 5millió fontot kapna évente ha a CSKA Moszkvába megy
Nem hiszem el, hogy ennyi eszük van az oroszoknak!
Amúgy szevasztok, visszajöttem a Balcsiról, képzeljétek, egyszer még fürdeni is tudtunk benne...
Olvastam, hogy Mourinho teljesen kikészült idegileg, mert nem tudja elkölteni azt a 100, vagy 200 Millió Eurocskát, amit Abra szánt erre a nyárra!

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Gallo: Robinho marad a Santosban!
A Santos vezetőedzője Alexandre Gallo azon a véleményen van, hogy Robinho nem szerződik a Real Madridhoz. "Nem megy el" – mondta Gallo, aki az idei szezonban ül először a Santos kispadján.
Majd hozzátette hogy beszélt Marcelo Teixeira klub elnökkel, és tudtára adta hogy szüksége van a játékosra. A Real Madrid ajánlata 25 millió dollárról szól, ám a Santos csak 50 millió dollárért hajlandó elengedni a játékost. Robinho azonban hajthatatlan, ő kizárólag csakis a Real Madridban képzeli el a jövőjét. Az elmúlt napokban már nem is edzett a Santos csapatával, és tegnap este nem szerepelt a Santos bajnoki mérkőzésén sem, ahol Pelé egykori csapata 0-0-s döntetlent játszott hazai környezetben a Juventude ell
LOL
A Santos vezetőedzője Alexandre Gallo azon a véleményen van, hogy Robinho nem szerződik a Real Madridhoz. "Nem megy el" – mondta Gallo, aki az idei szezonban ül először a Santos kispadján.
Majd hozzátette hogy beszélt Marcelo Teixeira klub elnökkel, és tudtára adta hogy szüksége van a játékosra. A Real Madrid ajánlata 25 millió dollárról szól, ám a Santos csak 50 millió dollárért hajlandó elengedni a játékost. Robinho azonban hajthatatlan, ő kizárólag csakis a Real Madridban képzeli el a jövőjét. Az elmúlt napokban már nem is edzett a Santos csapatával, és tegnap este nem szerepelt a Santos bajnoki mérkőzésén sem, ahol Pelé egykori csapata 0-0-s döntetlent játszott hazai környezetben a Juventude ell
LOL
Tiziano Crudeli fan 

már 37 millió fontot adna Abramovics Trezeguetért
Az nem tudom hány euró
MU-nak kell Defoe, csak azt nem tom h minek
Szeretemed Defoe-t nagyon jó csatár, de egy csomó csatár van a MU-ban
A Betis Denilsont cserélné Cicinhora

MU-nak kell Defoe, csak azt nem tom h minek

A Betis Denilsont cserélné Cicinhora

Sztem az utobbi a legvaloszínubbMaxi írta:Hát jah!És ha a juve nem adja el akkor nagyon nagy hülyék!De lehet hogy nincs is valóságalapja a hírnek!Zsolti írta:Trezegéjért 56mihály?????
minyá lefialok.5öt nem adnék azért.![]()
![]()
![]()
![]()

En Sámuelre nem mondanám, h épkézláb védo, legalábbis a madridi pályafutása alapján biztos nem
Meg amugy is non-eus 

- visca el barca
- Presidente del Barça
hát, nemtom valós e a hir miszerint utált madridi csapatunk kölcsönadta egyetlen épkézláb vedojet az internek.
ezek tényleg ennyire buták ott?

ezek tényleg ennyire buták ott?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Charlie
- Öreg Harcos
Gudhjohnsen már középpályás lett,Drogba egy trágya,nem érte meg a pénzét!Zsolti írta:Gudi már szinte murinnyónál nemis csatárt játszott!LG írta:TrezequitHát szerintem nem 1 nagy szám, Abramovics meg hulye ha Trez kell neki, sztem se Drogbánál, se Gundjonsenél nem jobb.
C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Gudi már szinte murinnyónál nemis csatárt játszott!LG írta:TrezequitHát szerintem nem 1 nagy szám, Abramovics meg hulye ha Trez kell neki, sztem se Drogbánál, se Gundjonsenél nem jobb.
Trezequit
Hát szerintem nem 1 nagy szám, Abramovics meg hulye ha Trez kell neki, sztem se Drogbánál, se Gundjonsenél nem jobb.

lefialsz?
nneeee belőled egy is sok

nneeee belőled egy is sok
- Charlie
- Öreg Harcos
Októberben lex 28éves,szval van benne még vagy 5-6 jó év.Morminho írta:Hány évesCharlie írta:Azért ha megnéznék Trezeguet statisztikáját hogy játszott perc/lőtt gólok,sztem egy nagyon szép mutató jönne ki,jó játékos,csak nagyon nagyon sérülékeny.Junentus meg feltornássza az árát,és behúzzák csúnyán pénzzel a Chelseat,HA egyáltalán elmegy.
C.Szerintem már nem sok JÓ év van a lábában
De emléxem h majdnem leigazoltuk
C.
-
- Entrenador del Barça
Én nem azt mondtam hogy rossz játékos és én szeretem is de akkor sem ér 58 millió eurót!Charlie írta:Azért ha megnéznék Trezeguet statisztikáját hogy játszott perc/lőtt gólok,sztem egy nagyon szép mutató jönne ki,jó játékos,csak nagyon nagyon sérülékeny.Junentus meg feltornássza az árát,és behúzzák csúnyán pénzzel a Chelseat,HA egyáltalán elmegy.
C.
Forca Barca
Hány évesCharlie írta:Azért ha megnéznék Trezeguet statisztikáját hogy játszott perc/lőtt gólok,sztem egy nagyon szép mutató jönne ki,jó játékos,csak nagyon nagyon sérülékeny.Junentus meg feltornássza az árát,és behúzzák csúnyán pénzzel a Chelseat,HA egyáltalán elmegy.
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Azért ha megnéznék Trezeguet statisztikáját hogy játszott perc/lőtt gólok,sztem egy nagyon szép mutató jönne ki,jó játékos,csak nagyon nagyon sérülékeny.Junentus meg feltornássza az árát,és behúzzák csúnyán pénzzel a Chelseat,HA egyáltalán elmegy.
C.
C.
trezeguetMaxi írta:Abramovich napról-napra többet ajánl a Juventus francia csatáráért.
Az Öreg Hölgy vezetõsége állítólag napokon belül bejelentheti David Trezeguet Londonba való átigazolását - a legújabb hírek szerint ugyanis Roman Abramovich kész akár 58 millió eurót is átutalni a zebrák számlájára a csatárért cserébe.
Trezeguet-t a jövõben vagy Alberto Gilardino, vagy az Interrel a tegnapi nap folyamán szerzõdést bontott Christian Vieri pótolhatja...
![]()
![]()
Ez nekem már nagyon sok!annyit biztos nem ér!

-
- Entrenador del Barça
Abramovich napról-napra többet ajánl a Juventus francia csatáráért.
Az Öreg Hölgy vezetõsége állítólag napokon belül bejelentheti David Trezeguet Londonba való átigazolását - a legújabb hírek szerint ugyanis Roman Abramovich kész akár 58 millió eurót is átutalni a zebrák számlájára a csatárért cserébe.
Trezeguet-t a jövõben vagy Alberto Gilardino, vagy az Interrel a tegnapi nap folyamán szerzõdést bontott Christian Vieri pótolhatja...
Ez nekem már nagyon sok!annyit biztos nem ér!

Forca Barca