Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mér csak egyszerképzeljétek, egyszer még fürdeni is tudtunk benne...
Ez pontosan 54.5 millió Euro!Morminho írta:már 37 millió fontot adna Abramovics TrezeguetértAz nem tudom hány euró
![]()
MU-nak kell Defoe, csak azt nem tom h minekSzeretemed Defoe-t nagyon jó csatár, de egy csomó csatár van a MU-ban
![]()
Az Everton 5millió fontot adna a Valenciának Sissokoért és Morettiért
A Betis Denilsont cserélné Cicinhora![]()
Vieri 5millió fontot kapna évente ha a CSKA Moszkvába megy
Sztem az utobbi a legvaloszínubbMaxi írta:Hát jah!És ha a juve nem adja el akkor nagyon nagy hülyék!De lehet hogy nincs is valóságalapja a hírnek!Zsolti írta:Trezegéjért 56mihály?????
minyá lefialok.5öt nem adnék azért.![]()
![]()
![]()
![]()
Gudhjohnsen már középpályás lett,Drogba egy trágya,nem érte meg a pénzét!Zsolti írta:Gudi már szinte murinnyónál nemis csatárt játszott!LG írta:TrezequitHát szerintem nem 1 nagy szám, Abramovics meg hulye ha Trez kell neki, sztem se Drogbánál, se Gundjonsenél nem jobb.
Gudi már szinte murinnyónál nemis csatárt játszott!LG írta:TrezequitHát szerintem nem 1 nagy szám, Abramovics meg hulye ha Trez kell neki, sztem se Drogbánál, se Gundjonsenél nem jobb.
Októberben lex 28éves,szval van benne még vagy 5-6 jó év.Morminho írta:Hány évesCharlie írta:Azért ha megnéznék Trezeguet statisztikáját hogy játszott perc/lőtt gólok,sztem egy nagyon szép mutató jönne ki,jó játékos,csak nagyon nagyon sérülékeny.Junentus meg feltornássza az árát,és behúzzák csúnyán pénzzel a Chelseat,HA egyáltalán elmegy.
C.Szerintem már nem sok JÓ év van a lábában
De emléxem h majdnem leigazoltuk
Én nem azt mondtam hogy rossz játékos és én szeretem is de akkor sem ér 58 millió eurót!Charlie írta:Azért ha megnéznék Trezeguet statisztikáját hogy játszott perc/lőtt gólok,sztem egy nagyon szép mutató jönne ki,jó játékos,csak nagyon nagyon sérülékeny.Junentus meg feltornássza az árát,és behúzzák csúnyán pénzzel a Chelseat,HA egyáltalán elmegy.
C.
Hány évesCharlie írta:Azért ha megnéznék Trezeguet statisztikáját hogy játszott perc/lőtt gólok,sztem egy nagyon szép mutató jönne ki,jó játékos,csak nagyon nagyon sérülékeny.Junentus meg feltornássza az árát,és behúzzák csúnyán pénzzel a Chelseat,HA egyáltalán elmegy.
C.
trezeguetMaxi írta:Abramovich napról-napra többet ajánl a Juventus francia csatáráért.
Az Öreg Hölgy vezetõsége állítólag napokon belül bejelentheti David Trezeguet Londonba való átigazolását - a legújabb hírek szerint ugyanis Roman Abramovich kész akár 58 millió eurót is átutalni a zebrák számlájára a csatárért cserébe.
Trezeguet-t a jövõben vagy Alberto Gilardino, vagy az Interrel a tegnapi nap folyamán szerzõdést bontott Christian Vieri pótolhatja...
![]()
![]()
Ez nekem már nagyon sok!annyit biztos nem ér!