Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
De szerintem nincs is most a piacon olyan játékos, aki Xavi/Iniesta mögött jobb lenne, mint a két fiatal. Busquets mögé tényleg jöhetne valaki, egy tapasztalt játékos, aki természetesen tűi a padot és mégse pocsék, illetve nem károsítja a töretlen fejlődését a pad (tehát fiatal ne jöjjön)Andris írta:Nekem meg az, hogy nincs emberunk Busquets mögé, és nincs emberünk Xaiv/Iniesta mögé.LM10 írta:"Az együttes kerete nem tekinthető teljesnek, vannak posztok, amelyek megerősítésre szorulnak, de jelenleg semmilyen transzfert nem zártunk le. Először egyébként is az utánpótlásra, a tehetséges fiataljainkra nézünk, s csak ezután a potenciális jelöltekre"
Ebből nekem az jön le, hogy mind a középpályát, mind a védelemt erősíteni kell.
.
Megcsíplek szívesenQuaresma77 írta:...
Nekem meg az, hogy nincs emberunk Busquets mögé, és nincs emberünk Xaiv/Iniesta mögé.LM10 írta:"Az együttes kerete nem tekinthető teljesnek, vannak posztok, amelyek megerősítésre szorulnak, de jelenleg semmilyen transzfert nem zártunk le. Először egyébként is az utánpótlásra, a tehetséges fiataljainkra nézünk, s csak ezután a potenciális jelöltekre"
Ebből nekem az jön le, hogy mind a középpályát, mind a védelemt erősíteni kell.
.
Sport.esGame90 írta:Ez az idézet honnan van?Sanama írta:Fabregas:
"the commitment of Arsene Wenger to let him sign for Barcelona next season without any impediment. "
És szerinted komolyan gondolta ?Leomessi14 írta:Es szerinted ez igy megy?Szerinted ennyi nyavalygas utan elengedne Nasrit?The10 írta:Remélem a vezetőség végre leveszi a szemellenzőt és körbenéz a megszerezhető támadó középpályások közt. Az én favoritom Arteta (Everton), de nem lennék szomorú Afellay (PSV) vagy Gourcuff (Bordeaux) érkezésekor sem.
Vagy tréfáljuk meg Wengert, Fabregas gonosz mostohaapját és hozzuk el másik kedvenc fiát, Nasrit!
Ez az idézet honnan van?Sanama írta:Fabregas:
"the commitment of Arsene Wenger to let him sign for Barcelona next season without any impediment. "
Es szerinted ez igy megy?Szerinted ennyi nyavalygas utan elengedne Nasrit?The10 írta:Remélem a vezetőség végre leveszi a szemellenzőt és körbenéz a megszerezhető támadó középpályások közt. Az én favoritom Arteta (Everton), de nem lennék szomorú Afellay (PSV) vagy Gourcuff (Bordeaux) érkezésekor sem.
Vagy tréfáljuk meg Wengert, Fabregas gonosz mostohaapját és hozzuk el másik kedvenc fiát, Nasrit!
Én meg nem értek velük egyet.saghesz írta:Azokkal értek egyet, akik Özil érkezését támogatják. ami mellette szól, hogy nagyon fiatal, és ahhoz képest nagyon rutinosnak mondható, nemzetközi szinten is, és fele annyiért ide lehetne hozni, mint fabregast.
mellette pedig maradna pénz egy védekező középpályásra is, ha az feltétlen kell...
Így van. Miután nem csak arról olvastam, hogy marad, hanem arról is, hogy mit mondott pontosan, bennem is ez alakult ki. Idén csak úgy tudott volna jönni, mint egy elkényeztetett gyerek, aki csak azért is kisírja magának amit akar. Az meg úgy nem lett volna túl szép, valljuk be.Balinho írta:Én speciel akkor lettem volna szomorú, ha ezek után Fabre elkezd edzésről távolmaradással fenyegetőzni, sztrájkolni stb. Ha ilyet csinál előttem emberileg teljesen leírja magát.
csababarca írta:No a Sport már dobálja a neveket: Mata, Capue, Özil, Kakuta, Fofana, Javi Martinez, David Luiz.
Vannak itt érdekes nevek.
De gyanús hogy közülük senki nem fog érkezni.
Matát nem hiszem hogy eladná a Valencia, mivel szinte ő maradt ott "sztárnak".
Capué: nem ismerem.
Özil: VB-n egész jó volt,de nem annyira,mint ahogy egyesek istenítik.
KAkuta: ő csatár nem? 19 éves,nem hiszem, hogy pont mi fogunk fiatal tehetséget igazolni.
Fofana: dettó.
Javi Martinez: ő jó lehet,de lehet őt pazarlás Busquets mögé padra ültetni.
David Luiz: középhátvéd, viszont ahogy én tudom,elég borsos az ára. 30-35 milliós ajánlatokat is visszadobáltak a Benfica vezetői.
Sztem ez nem az ő döntése volt...csababarca írta:Fernando írta: Szerk.: Amúgy érthetetlen, hogy mennyi elvakult ember van. Minden nap követelték, hogy jöjjön már jöjjön már, most meg nem bírják felfogni. Paff, kevesebb Fabregas-os avatarkép lesz a fórumon. Én annyira nem rendülök meg. Abból a pénzből két minőségi középpályást is vehetünk.
Én nagyon szerettem volna,hogy jöjjön Cesc,de elfogadom a döntését.
Viszont egyetértek,hogy ebből a pénzből két kp-t is vehetünk. Csak vegyünk,mert kell, hosszú a szezon.
Sennát én is elviselném,tűrné a padot is,vkp-ban és kicsit előrébb is bevethető.
Jó ötlet, csak Özil marad Brémában, már lenyilatkozta. Javi Martínezt meg 30 alatt nem tudnánk megvenni.isti010 írta:Én azon vagyok hogy akkor abból a pénzből vegyünk két minőségi játékost az egyik legyen Özil a másik pedig Javi Martinez. Azért gondolom Javi Martinezt is mert ő tudni vkp-t meg előtte is játszani szóval szerintem ez a két játékos minőségi csere lenne. Arról nem beszélve hogy bővebb lenne a középpálya.
Fernando írta:Vicces lesz de őt elhoznám még 14.-e előtt. Szükség lesz rá.