De szerintem nincs is most a piacon olyan játékos, aki Xavi/Iniesta mögött jobb lenne, mint a két fiatal. Busquets mögé tényleg jöhetne valaki, egy tapasztalt játékos, aki természetesen tűi a padot és mégse pocsék, illetve nem károsítja a töretlen fejlődését a pad (tehát fiatal ne jöjjön)Andris írta:Nekem meg az, hogy nincs emberunk Busquets mögé, és nincs emberünk Xaiv/Iniesta mögé.LM10 írta:"Az együttes kerete nem tekinthető teljesnek, vannak posztok, amelyek megerősítésre szorulnak, de jelenleg semmilyen transzfert nem zártunk le. Először egyébként is az utánpótlásra, a tehetséges fiataljainkra nézünk, s csak ezután a potenciális jelöltekre"
Ebből nekem az jön le, hogy mind a középpályát, mind a védelemt erősíteni kell.
.
Megcsíplek szívesenQuaresma77 írta:...

Szóval egy védekező középpályást várnék még erre az idényre és kész is lenne a keret.
Nem a legmélyebb, de azt értsétek meg, hogy nem lehet a Barcát nagyon mélyíteni, mert nem veszünk padra drága játékost, mert nem éri meg, illetve a játékos sem játszana sokat, lévén Xavi, Iniesta és Busquets (a középpályánk szokott a legkevésbé mély lenni) játéktudását csak kevesen közelítik meg, azok meg nem tűrik a padot, ergo olyan játékos következik, aki már nem jelent komoly mélyítést, mert nem elég jó ahhoz, hogy beugorva segítse a csapatot. (Ezt most úgy általánosságban írtam, épp csak most körvonalazódott bennem teljesen tökéletesen az érzés, ami már régen bennem volt.