Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
nagyon homályban van szegény.... megmutatják a Gólvonal technológiával, hogy gól, erre Gundel benyögi utána, hogy "EZ NEM GÓL SZERINTEM"hank1ee írta:Gundel vak? Gól volt.
hát az összes taktikai rajz jobb oldara teszi, azért is írtam h KÖZÉPRŐL. szélről érdekes lesz neki irányítani... de mindjárt meglátjukBob_Marley írta:Valbuen lehet az akire gondolsz veb. Nem a klasszikus irányító, de a támadók mögötti pozíció az övé, Matuidi meg középen összeszed minden labdát és leteszi neki. Valbuena amúgy is szeret rendre baldoldalra kimozogni úgyhogy Matuidi vagy Pogba és feljebb léphet. Szerintem viszont irányító jelleg az Valbuena kezében van, s a Marseilleben is rengeteg támadás rajta megy át évek óta.
Mákos, de bőven kijárt nekik, szerintem jobbak voltak a másodikban Ecuadornál, amit meg Behrami művelt :O :O le a kalappal !!!visca el barca írta:uh mekkora mákos ez a svájc épp azon gondolkodtam h ez az első X a vb-n, erre a 93. percben beverik a győztes gólt. sokkal jobb játékot vártam tőlük, de nekik ez volt a csoportrangadó, uhogy ha hondurast legyűrik tovább is mentek.
Abszolút jogos, helvétek!Rivaldo11 írta: Sajnáltam Ecuadort, de ilyen a foci...( a hellének inkább helvétek). Behrami rengeteg labdát elszórt, mégis nyerőember lett.
Este Griezmann játékára külön kiváncsi leszek, nem bánnám, ha Honduras elcsípne egy döntetlent.
Ha a 70. percben lett volna az eset, akkor Behrami is ordítva fetrengett volna.. Én is ezt néztem, és pont ebből látszik, hogy mennyire szánalmasan színészkedik az összes focista szinte. Ha akarnának, az esetek 85%-ában simán tovább tudnának menni, csak manapság sajnos elterjedt, hogy inkább fekszik mindenki és megpróbál sárgát kiharcolni..zola8787 írta:Busquets-nek, Neymar-nak meg még jó pár Barcásnak naponta 5ször levetíteném a Svájc - Ecuador utolsó 1 percét. Talán csökkennének a műesések meg a felesleges fetrengések.
Hatalmas grat Svájcnak, nagyon semleges csapat, de amit Behrami csinált az valami fantasztikus volt, pedig jó nagyot odapakoltak neki. Busquets még most is a földön fekve ordítaná, hogy sárgát az ellenfélnek...
Sajnáltam Ecuadort, de ilyen a foci...( a hellének inkább helvétek). Behrami rengeteg labdát elszórt, mégis nyerőember lett.Bob_Marley írta:Továbbra sincs iksz, pedig ebben nagyon benne volt. Ecuador kicsit csalódás, jól kezdtek megfojtották a helléneket vezettek is, helyzetek is voltak elől, erre egyenlítés és a végén meg Behrami megnyerte Svájcnak (hatalmas szerelés és megindulás). Sajnálom így alakult a vége ezzel Ecuadornak feltétlenül pontot kell szerezni Franciaország ellen.
Lloris - Debuchy - Varane - Sakho - Evra - Cabaye - Pogba - Matuidi - Valbuena - Benzema - Griezmann
Allez les bleus!!!
Oke, Bernard meg Ukrajanaban es megis jobb volt.hank1ee írta:Persze, hogy gyenge, elvégre Oroszországban játszik.etooka9 írta:Elkepesztoen gyenge volt, szinte momentuma sem volt a horvatok ellen. Nem ertem miert hagyta ki Scolari a keretbol Lucas Mourat, aki szerintem meg jobb is, mint Hulk es akar ilyen esetben is tokeletesen tudna potolni.hank1ee írta:Hulk combhajlítója megsérült, a hátralévő csoportmeccseket valószínűleg kihagyja. Bernardnak itt a lehetőség, érzésem szerint jobb is, mint Hulk, ha ő fog játszani helyette és leteszi a névjegyét, az egyenes kieséses szakaszban is kezdő lehet majd.
Persze, hogy gyenge, elvégre Oroszországban játszik.etooka9 írta:Elkepesztoen gyenge volt, szinte momentuma sem volt a horvatok ellen. Nem ertem miert hagyta ki Scolari a keretbol Lucas Mourat, aki szerintem meg jobb is, mint Hulk es akar ilyen esetben is tokeletesen tudna potolni.hank1ee írta:Hulk combhajlítója megsérült, a hátralévő csoportmeccseket valószínűleg kihagyja. Bernardnak itt a lehetőség, érzésem szerint jobb is, mint Hulk, ha ő fog játszani helyette és leteszi a névjegyét, az egyenes kieséses szakaszban is kezdő lehet majd.
Elkepesztoen gyenge volt, szinte momentuma sem volt a horvatok ellen. Nem ertem miert hagyta ki Scolari a keretbol Lucas Mourat, aki szerintem meg jobb is, mint Hulk es akar ilyen esetben is tokeletesen tudna potolni.hank1ee írta:Hulk combhajlítója megsérült, a hátralévő csoportmeccseket valószínűleg kihagyja. Bernardnak itt a lehetőség, érzésem szerint jobb is, mint Hulk, ha ő fog játszani helyette és leteszi a névjegyét, az egyenes kieséses szakaszban is kezdő lehet majd.