zola8787 írta:Busquets-nek, Neymar-nak meg még jó pár Barcásnak naponta 5ször levetíteném a Svájc - Ecuador utolsó 1 percét. Talán csökkennének a műesések meg a felesleges fetrengések.
Hatalmas grat Svájcnak, nagyon semleges csapat, de amit Behrami csinált az valami fantasztikus volt, pedig jó nagyot odapakoltak neki. Busquets még most is a földön fekve ordítaná, hogy sárgát az ellenfélnek...
Ha a 70. percben lett volna az eset, akkor Behrami is ordítva fetrengett volna.. Én is ezt néztem, és pont ebből látszik, hogy mennyire szánalmasan színészkedik az összes focista szinte. Ha akarnának, az esetek 85%-ában simán tovább tudnának menni, csak manapság sajnos elterjedt, hogy inkább fekszik mindenki és megpróbál sárgát kiharcolni..
Francia meccsre kíváncsi leszek, remélem Griezmann leteszi a névjegyét. Én Insigne és az ő játékát vártam a VB-n, hogy esetleg itt elérhetnek egy kisebbfajta áttörést - nemzetközi elismertség terén -, és ha már Insigne tegnap nem bizonyíthatott, akkor remélem Griezmann ma fog!