Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Capon
Llegenda del Barça

2008.02.22. 15:39:55

Biztos, hogy nem ez lessz és koránt sem garantált, hogy bejönne, de Deco-nak adnék egy esélyt és egyedüli írányitóként rábiznám a meccset Ronaldinho és Xavi nélkül. Így középen Ini, Touré, Deco felállásban.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
mypeter
Entrenador del Barça

2008.02.22. 15:32:20

Most nem a pihentetésenk van itt az ideje. Meggyőzően kell játszani és nyerni! Így a Valencia és az Atletico is jobban fog tőlünk tartani és az sem elhanyagolható, hogy a 3 pontot is nagyobb eséllyel húzzuk be egy feljövőben lévő Levante ellen. Ha a Celtic ellen végre kb 1 év óta előszőr sikerült szépen ÉS eredményesen játszani, akkor azon a csapaton nagyot változtatni kockázatos és felelsleges. Én Decot hagynám ki, mert hónapok óta nem megy neki, Xavi úgy néz ki kikecmergett a hullámvölgyből.
senzu
Entrenador del Barça

2008.02.22. 14:55:40

aynas, az ötlet nem rossz, de szerintem épphogy játszania kéne a kulcsjátékosoknak, főleg a Levante ellen 8)
aynas
Capitá del Barça

2008.02.22. 11:58:53

Itt az idő a következő feladattal a Levate ellen bajnokival foglalkozni.
Mivel jövő szerdán a Valenciával kupa utána meg Atletico Madridhoz megyünk én több játékost is pihentetnék.

Akár védhetne Pinto is.
Hátvádsorban nem vágom mi van Zambrottával, de Militot és Abidalt pihentetném

Puyol, Marquez, Thuram, Sylvinho

kp Deco pihenő,sőt a keretbe se tenném be és Touret is pihentetném (csere)
Edmilson, Iniesta, Xavi

Csatársor
Henryt a keretbe se tenném, had pihenjen. Messire is ráfér a pihi, de azért a padra leültetném hátha gáz lesz.

Ronaldinho, Eto'o, Bojan

a KEZDŐBEN tehát 4 olyan játékos kerülne, aki nem játszott a Celtic ellen + 2 csere azaz 6 relatíve frissebb játékos.

cserék: Gudjohsen, Toure, Messi, Giovani, Milito és Abidal vagy Zambrotta, ha felépül.
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.02.20. 19:12:22

Köszi, de akkor marad az 5 pont hátrány :(
Kép
Més que un club
M19
Barça B

2008.02.20. 19:09:56

Getafe, de létezik Google is.
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.02.20. 19:06:12

Mi a az Unreal Margit köv ellenfele a bajnokiba? mer mi hozzuka 3 pontot :twisted: és ha a margit bukik az nekünk maga az álom
Kép
Més que un club
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.02.18. 19:45:38

Rhynn írta.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.18. 19:42:08

A http://nst.blog.hu oldalon megjelent Barca-cikknek van köze a stábunkhoz? :)
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.17. 19:29:35

Nem tudom, mit keresnek real drukkerek ezen az oldalon, én sem megyek fel a madrid szurkolói oldalára és kritizálom az ottaniak kedvenceit. Ha ez a legjobb időtöltésetek vasárnap este, akkor az minősít valamit...
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.17. 18:57:12

Varga Tamás írta: A Zaragoza jobb volt, de féltucatnyi ezerszázalékos ziccere közül, csak egyet értékesített. Minket a bíró megsegített, és R10 hidegvérrel értékesítette a büntetőt. Jobb lenne, ha mindenki a saját csapatával foglalkozna. Amelyik madridista pedig nem tud viselkedni, az húzzon haza.
Egyetértek, kiemelem, hogy a labdarúgás amióta létezik általában gólokban mérhető kizárólag. Számtalan olyan mérkőzést lehet említeni, amelyen esetleg nem az lett a győztes, aki érdemelte volna. Említhetnénk a sokat idézett Bayern-Manchester BL-döntőt, vagy folytathatnám a sort. Egy mérkőzés 90 percig tart és az kap 3 pontot, aki a lefújás pillanatában több góllal rendelkezik az ellenfelénél. Innentől kezdve teljesen érdemtelen arról beszélni, hogy bunda, vagy nem bunda. A Zaragoza jobb volt, egyetértek Varga kollégával, számtalan hibát tudnánk sorolni. Gyengébbek kedvéért: Marquez árnyékra védekezett, Deco 10 passzból 7passznál eladta a labdát, már ha egyáltalán játszott, Giovanni legfeljebb szabálytalankodni tudott, másban nullát játszott.

Ezeket tudja mindenki, aki nem úgy nézi a meccset, hogy csak mert gránátvörös-kék mezek szaladgálnak a pályán, már minden rendben. Egy objektív szurkoló látja a hibákat is és a szép dolgokat is. A Zaragoza jobb volt, de elsősorban Milito védekezésének, Henry hajtásának, Xavi és Abidal játékának köszönhetően, akik olykor 5 ember helyett fociztak, megnyertük a meccset egy olyan 11-essel, amit megkapott a Zaragoza is, de kihagyta. Sajnálom őket. Ettől függetlenül a 3 pontot a Barca kapta és kár bundáról meg szánalmas anyázásokról beszélgetnünk. Ja és nem hagynám ki Valdest, aki világklasszis szinten védi a kapunkat hetek óta.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.17. 17:13:05

Tegnapi meccsről annyit mondanék, hogy nem látta, tehát nehezen ítélem meg, hogy miért nyertünk, de egy biztos, engem idén már nem érdekel hogy hogy, csak nyerjünk, 5 pont a különbség, még mindíg a Real a jobb, ugyhogy nem is értem mért pattognak egyesek! Ha végre lesz csapatunk, majd meglátjuk mi lesz!
Nem kéne elfelejteni, hogy sem Samu, sen Messi sem Dinho sem Deco, sem Toure, sem Henry nem álltak a rendelkezésünkre folyamatosan! Márpedig elég nehéz ugy összerakni egy játékot, hogy mindíg mással kell kísérletezni! Ha végre elkerülnek a sérülések, mindenki itt lesz, akkor mehet a menet, összeérhet ujra a csapat, és talán van remény még!
Amikor 9 vagy 8 pont volt a hátrány akkor sem temettem a csapatot, most sem temetem, csak a srácokon mulik! A Zaragoza meg azért a Realon is simán kifoghatott volna...

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.02.17. 17:11:03

edeinho írta: Tavaly a madridnak volt mákja idén a barcának. ...
Tavaly mért az idén nem ???? Hát igen ebbe a szezonba olyan sok szerencsénk volt.
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.02.17. 16:09:01

OFF

Én már javasoltam egyszer(Boixos-nak, ha jól emlékszem), hogy a Madrid-szurkolók kapjanak "madridista" státuszt és csak a Barca vs. Real topicba írogathassanak.

On

A tegnapi mérkőzésről pedig annyit, hogy szerintem megérdemelten nyertünk, ennek ellenére az idény végén meg kéne válnunk Olitól, Guddy-tól, Ezquerro-tól, Sylvinho-tól és Edmilkától. Utóbbi négy embernél respektálva azt, hogy nem rossz futballisták, Oleguer-t pedig aki kapja, vigye.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.17. 15:50:41

Úgy érzem, a madridisták megint elvetették a sulykot. Csak azt nem tudom, hogy attól mi változik, ha a magyarországi Barcelona-szurkolókat szidják, gyalázzák, sértegetik, ill. a Barcelona vezetőit bundázással gyanúsítják? Talán, mi innen a Kárpát-medencéből meg tudunk valamit is változtatni? Mindkét csapat, ill. szurkolói kölcsönösen csendben maradhatnak, mert a bírói tévedésekre kölcsönösen tudunk példák tucatjait mondani - idénről is, és a múltból is. Azon madridisták pedig, akik nem tudják az illemet, menjenek haza, vagy a moderátorok tegyék a dolgukat. Elegem van abból, hogy néhány tizenéves dilettáns, hozzá nem értő anyázását, szidalmazását kell hallgatnom, ill. olvasnom. Az utóbbi oldal madridista hsz-ról egy mondás jut az eszembe: AZ ÉRTELEM KICSAPTA A BIZTOSÍTÉKOT. Menjetek haza, fürödjetek meg hideg vízban, és higgadjatok le. Ettől nem lesz olcsóbb a kenyár.
Azt meg már tegnap este sem értettem, miért két szabálytalan gólról beszéltek, hiszen Henry gólja teljesen szabályos volt. A Zaragoza jobb volt, de féltucatnyi ezerszázalékos ziccere közül, csak egyet értékesített. Minket a bíró megsegített, és R10 hidegvérrel értékesítette a büntetőt. Jobb lenne, ha mindenki a saját csapatával foglalkozna. Amelyik madridista pedig nem tud viselkedni, az húzzon haza.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.17. 15:04:06

Ha már nem vagytok képesek leszállni a témáról, akkor menjetek át a Barça vs. Real topicba és ott szapuljátok egymást. De igazából nem értem, hogy mi értelme van ennek én is tudnák érveket felhozni pro és kontra. De nem teszem, mert ezzel csak vitákat gerjeszt az ember meg a dolgokon nem tudunk már változtatni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.17. 14:58:07

És amikor Van Nistelrooy kézzel tette be a labdát, és Ramos úgy rúgta be! Az nem bunda? Menj és a madridistán keress barátokat!
..................................
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.17. 14:38:17

Alessandro írta:
Saviola írta:Mi ám,s nem is kérdeztük a véleményed..a madrid sokszor a hatalmas f.szmákjának köszönhetően húzta be a meccset..s néha a bíró is segített.."néha"..szóval,stfu. :roll:
Egy bírói bakit felhoznál a Madriddal szemben - Én tudnék jópárat a Barcával - messi tavalyi kezes gólja ,Felsőlécről lepattant labda amit megadtak ,de egyértelműen nem volt bent ,a tegnapiról nem is beszélve... Bunda szagú....
Biztos bunda....nevetséges.Igaza van Vito-nak!
A meccset nem láttam de példát tudok mondani:Drenthe gólja a szuperkupában a Sevilla ellen.Szégyen.Méghogy bunda....
:cry:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
cruyff
Entrenador del Barça

2008.02.17. 14:34:51

battya írta:
6 percet pakolt rá egy olyan meccsre ,ahol spanyol viszonyokhoz képest alig állt a játék.....
Ricardo csak 10 percig feküdt a földön, s vakarta a combját.
de Salgado aki szándékosan, hátulról, tarkón fejelte az előtte álló támadót, maradhatott a pályán....
Szándékosan? Ugyan már. Későn ugrott fel a Betis játékosa, nézd vissza. Tarkón fejelésért nem nagyon szoktak pirosat adni :roll:

• Madrid meccséről ne itt.
    E.

Alessandro, nincs itt bunda, ilyen messzire azért nem kell menni.

Annyi az egész, hogy a madrid botlott, a Barca meg kihasználta a bírói tévedéseket.. (Henry-gól, Tizi)
De érdekes..... és csak ezen az egy meccsen volt fetrengés? Mert 6 perc az nem mindig jár ám. A másik: értem, a Betis játékos volt a hibás, hogy későn ugrott fel...... látnia kellett volna a mögötte álló Salgadót.... a hülyéje! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VISCA EL BARCA!
Boixos
Llegenda del Barça

2008.02.17. 14:33:37

én sem értem ezt a nagy bizonyítási ereszdelahajamat...
mondjuk anri góljánál nem érzékeltem akkora segítséget, h megadták, juanfran balfszkodásánál már annál inkább.
de mindez nem változtat azon a tényen, h a bíró miket fújt az adott szitukban. azon meg pláne nem változtat, h az ellenfélnek "ezer" lehetősége lett volna változtatni a dolgokon, mégsem éltek velük.
nehogy már kimenjünk ezért tüntetni!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Capon
Llegenda del Barça

2008.02.17. 14:31:44

Egyébként meg napestig el lehetne vitatkozni a szitun. Én amit láttam jogos volt. Ez van. Ennél nagyobb gondja senkinek ne legyen az életében srácok.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.02.17. 14:29:20

Alessandro írta: A madridistán ajánlom figyelmetekbe egy belinkelt kép árulkodó jeleit,amit már nehezen tudnátok kimagyarázni

Mit kéne kimagyarázni. Mindenki elismeri, hogy tévedett a bíró. De most komolyan mit vársz :?: Menjünk el Spanyolo.-ba és mondjuk meg az spanyol szövetségnek, hogy vegyék el a pontjainkat :?:
Alessandro
Jugador del Barça

2008.02.17. 14:25:57

Messi-#19 írta:[quote="Alessandro] A madridistán ajánlom figyelmetekbe egy belinkelt kép árulkodó jeleit,amit már nehezen tudnátok kimagyarázni .
hol az a kép??[/quote][/quote]

Fórum - Labdarúgás - Primera Division
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.02.17. 14:21:45

[quote="Alessandro] A madridistán ajánlom figyelmetekbe egy belinkelt kép árulkodó jeleit,amit már nehezen tudnátok kimagyarázni .[/quote]
Megnéztem a képet az csak egy pillantkép mikor olyan szögben van hogy ÚGY LÁTSZIK minha kézzel venné át az a mellkasa jobb oldalára pattan én német adón néztem és olyan szögből hogy tisztán látszik mivel veszi le(nem hazudok csak hogy mentegessem a csapatot!) ,a 11-es télleg csalás volt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messi-#19 2008.02.17. 14:27:33-kor.
Kép
Més que un club
edeinho
Jugador del Barça

2008.02.17. 14:15:16

Alessandro írta:
edeinho írta:
Ez undorító a reálban...

Te ! Azért mert real szurkoló vagyok ,attól nem én vagyok a Madrid.. azaz a "reál" :lol:
elnézést az általánosításért, a madrid drukkerekre gondoltam és nem a csapatra. Ha most ettől jobban érzed magad akkor ebben az egyben igazad van
Lezárt