Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Egyetértek, kiemelem, hogy a labdarúgás amióta létezik általában gólokban mérhető kizárólag. Számtalan olyan mérkőzést lehet említeni, amelyen esetleg nem az lett a győztes, aki érdemelte volna. Említhetnénk a sokat idézett Bayern-Manchester BL-döntőt, vagy folytathatnám a sort. Egy mérkőzés 90 percig tart és az kap 3 pontot, aki a lefújás pillanatában több góllal rendelkezik az ellenfelénél. Innentől kezdve teljesen érdemtelen arról beszélni, hogy bunda, vagy nem bunda. A Zaragoza jobb volt, egyetértek Varga kollégával, számtalan hibát tudnánk sorolni. Gyengébbek kedvéért: Marquez árnyékra védekezett, Deco 10 passzból 7passznál eladta a labdát, már ha egyáltalán játszott, Giovanni legfeljebb szabálytalankodni tudott, másban nullát játszott.Varga Tamás írta: A Zaragoza jobb volt, de féltucatnyi ezerszázalékos ziccere közül, csak egyet értékesített. Minket a bíró megsegített, és R10 hidegvérrel értékesítette a büntetőt. Jobb lenne, ha mindenki a saját csapatával foglalkozna. Amelyik madridista pedig nem tud viselkedni, az húzzon haza.
Tavaly mért az idén nem ???? Hát igen ebbe a szezonba olyan sok szerencsénk volt.edeinho írta: Tavaly a madridnak volt mákja idén a barcának. ...
Biztos bunda....nevetséges.Igaza van Vito-nak!Alessandro írta:Egy bírói bakit felhoznál a Madriddal szemben - Én tudnék jópárat a Barcával - messi tavalyi kezes gólja ,Felsőlécről lepattant labda amit megadtak ,de egyértelműen nem volt bent ,a tegnapiról nem is beszélve... Bunda szagú....Saviola írta:Mi ám,s nem is kérdeztük a véleményed..a madrid sokszor a hatalmas f.szmákjának köszönhetően húzta be a meccset..s néha a bíró is segített.."néha"..szóval,stfu.
De érdekes..... és csak ezen az egy meccsen volt fetrengés? Mert 6 perc az nem mindig jár ám. A másik: értem, a Betis játékos volt a hibás, hogy későn ugrott fel...... látnia kellett volna a mögötte álló Salgadót.... a hülyéje!battya írta:Ricardo csak 10 percig feküdt a földön, s vakarta a combját.6 percet pakolt rá egy olyan meccsre ,ahol spanyol viszonyokhoz képest alig állt a játék.....Szándékosan? Ugyan már. Későn ugrott fel a Betis játékosa, nézd vissza. Tarkón fejelésért nem nagyon szoktak pirosat adnide Salgado aki szándékosan, hátulról, tarkón fejelte az előtte álló támadót, maradhatott a pályán....![]()
- Madrid meccséről ne itt.
E.
Alessandro, nincs itt bunda, ilyen messzire azért nem kell menni.
Annyi az egész, hogy a madrid botlott, a Barca meg kihasználta a bírói tévedéseket.. (Henry-gól, Tizi)
Alessandro írta: A madridistán ajánlom figyelmetekbe egy belinkelt kép árulkodó jeleit,amit már nehezen tudnátok kimagyarázni
hol az a kép??[/quote][/quote]Messi-#19 írta:[quote="Alessandro] A madridistán ajánlom figyelmetekbe egy belinkelt kép árulkodó jeleit,amit már nehezen tudnátok kimagyarázni .
elnézést az általánosításért, a madrid drukkerekre gondoltam és nem a csapatra. Ha most ettől jobban érzed magad akkor ebben az egyben igazad vanAlessandro írta:edeinho írta:
Ez undorító a reálban...
Te ! Azért mert real szurkoló vagyok ,attól nem én vagyok a Madrid.. azaz a "reál"