Én mostanában sokat gondolkodom Rijkaardon, mert érdekes dolog ez az edzőkérdés........Boixos írta: rijkaard is megrázhatja magát és széppé teheti azt a kis időt, amíg megejti a főnökség a búcsúvacsoráját egy előkelő barcelonai étteremben.
Rijkaard nem a világ legjobb edzője valószínüleg, de mikor megnyertük a ligát, majd a ligát + a Bl-t akkor jó volt, nagyon jó, most, hogy nem megy(ment) annyira Rijkaard menjen mert nem jó edző ? ....., és a választ én magam sem tudom, de nézzükmeg mondjuk Fergusont:
ez a 22.

A 22 év alatt 9x lettek bajnokok (szerintem ez soknak nem nevezhető, Frank eddigi 4 éve alatt 2 bajnokság lett meg).
1x nyertek Bl-t (Franknak ez a 3. évében sikerült már.........)
7 szezon volt, mikor SEMMIT nem nyert a csapattal, és még mindíg ott van...............
ÉS én azt gondolom, hogy Sir Alex nem azért a világ egyik legjobb edzője, mert annak született, hanem ez alatt a 22 év alatt vált azzá, mert folyamatosan tanult a hibákbol, sikerekböl, kudarcokbol, mert a kudarcok ellenére is bíztak benne, kijavíthatta a hibát és a kudarcok után jöttek a sikerek is, mint láthatjuk.
Szerintem elgondolkodtató történet az övé.
Nem arra akarok célozni, hogy én azt szeretném, ha Frankot bebetonoznák 22 évre, csak...............
Érdekes dolog ez az edzőkérdés.........