Humor
- shutterisland
- Director del Fútbol
nem rossz matyesz, de nekem nehogy 20 évesen legyen az első eksön 

Érdekes, h 8 évesen valakinek az siker, ha szobatiszta, 20 évesen pedig a szex, ha így nézzük elég sok sikeres ember van.S.Agüero írta:
Ez jó!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Llegenda del Barça
Én igazából 2 okból nem olvasom tovább a címnél:szajko írta:
1. Undorító lehet

2. Valószínű fake is.
- shutterisland
- Director del Fútbol
szajko nem lehet csak úgy celeb, mint teén is egy ilyen belinkelésével kezdtem, most meg már csak rá kell nézni a rangomra.

- Facsy
- Jugador d'estrella
A kígyó hogy szalad?Messidona10 írta:Lego írta:Egyszerűen imádom az angolokat.
Kicsit hezitáltam, hogy a fogadásokhoz linkelem, de végül a humor mellett döntöttem.
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/h ... at-2116528
Várom a tippeket...
Én a vakondra teszek...

Köszönöm! Gondoltam, hogy én is írok valami hasonlót, de ráhagytam...jelwaz írta:Csak én érzem úgy, hogy az ilyen hozzászólások feleslegesek? Nem tartod viccesnek, kész. Senkit nem sért ez a poén. ellenkező esetben megérteném. De se nem morbid, se nem obszcén, se nem gyűlölködő, úgyhogy én ezt nem értem.Firefox írta:Csak én érzem úgy, hogy ez egy cseppet sem vicces?
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Csak én érzem úgy, hogy az ilyen hozzászólások feleslegesek? Nem tartod viccesnek, kész. Senkit nem sért ez a poén. ellenkező esetben megérteném. De se nem morbid, se nem obszcén, se nem gyűlölködő, úgyhogy én ezt nem értem.Firefox írta:Csak én érzem úgy, hogy ez egy cseppet sem vicces?
Csáknak sikerül, ami mindenki másnak lehetetlen... amúgy tényleg [auto_cenzúra] poén...18Barca99 írta:Ennél egy fokkal az jobb azért, hogy Chuck Norris gólpasszt adott Torresnek..Cali írta:Chuck Norris megtanította a Real Madridot focizni...![]()
![]()

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Ennél egy fokkal az jobb azért, hogy Chuck Norris gólpasszt adott Torresnek..Cali írta:Chuck Norris megtanította a Real Madridot focizni...![]()
![]()

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Csak én érzem úgy, hogy ez egy cseppet sem vicces?Cali írta:Chuck Norris megtanította a Real Madridot focizni...![]()
![]()

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Chuck Norris megtanította a Real Madridot focizni...

- lui1698
- Llegenda del Barça
Persze, hogy nyert, ha nem ő kezdte.S.Agüero írta:Chuch Norris egyszer tele tárral játszott orosz rulettet...és nyert!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.