Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes, h 8 évesen valakinek az siker, ha szobatiszta, 20 évesen pedig a szex, ha így nézzük elég sok sikeres ember van.S.Agüero írta:
Ez jó!
Én igazából 2 okból nem olvasom tovább a címnél:szajko írta:
szajko nem lehet csak úgy celeb, mint teén is egy ilyen belinkelésével kezdtem, most meg már csak rá kell nézni a rangomra.
A kígyó hogy szalad?Messidona10 írta:Lego írta:Egyszerűen imádom az angolokat.
Kicsit hezitáltam, hogy a fogadásokhoz linkelem, de végül a humor mellett döntöttem.
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/h ... at-2116528
Várom a tippeket...
Én a vakondra teszek...
Köszönöm! Gondoltam, hogy én is írok valami hasonlót, de ráhagytam...jelwaz írta:Csak én érzem úgy, hogy az ilyen hozzászólások feleslegesek? Nem tartod viccesnek, kész. Senkit nem sért ez a poén. ellenkező esetben megérteném. De se nem morbid, se nem obszcén, se nem gyűlölködő, úgyhogy én ezt nem értem.Firefox írta:Csak én érzem úgy, hogy ez egy cseppet sem vicces?
Csak én érzem úgy, hogy az ilyen hozzászólások feleslegesek? Nem tartod viccesnek, kész. Senkit nem sért ez a poén. ellenkező esetben megérteném. De se nem morbid, se nem obszcén, se nem gyűlölködő, úgyhogy én ezt nem értem.Firefox írta:Csak én érzem úgy, hogy ez egy cseppet sem vicces?
Csáknak sikerül, ami mindenki másnak lehetetlen... amúgy tényleg [auto_cenzúra] poén...18Barca99 írta:Ennél egy fokkal az jobb azért, hogy Chuck Norris gólpasszt adott Torresnek..Cali írta:Chuck Norris megtanította a Real Madridot focizni...![]()
![]()
Ennél egy fokkal az jobb azért, hogy Chuck Norris gólpasszt adott Torresnek..Cali írta:Chuck Norris megtanította a Real Madridot focizni...![]()
![]()
Csak én érzem úgy, hogy ez egy cseppet sem vicces?Cali írta:Chuck Norris megtanította a Real Madridot focizni...![]()
![]()
Persze, hogy nyert, ha nem ő kezdte.S.Agüero írta:Chuch Norris egyszer tele tárral játszott orosz rulettet...és nyert!