Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.12. 16:22:37

Zozzy 5 írta: és már amúgy is milliószor átbeszéltük.
Kettőnk közül Te hoztad fel megint előbb...noname csak leírta,h Ő is megérdemel egy esélyt,ha a sztárok is,és ez így is van jól! Laporta hála Ég látja!

Te meg leírtad,amit már annyiszor átbeszéltünk,szóval reagáltam :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.07.12. 16:06:48

Azért a Werder ellen is jó volt a taktika. :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.12. 15:55:55

ozsimiki írta:Persze Zozzy ez így van :lol: :lol:

Tehát egy 0,eddig csak és kizárólag a játékosok nyertek amit nyertek...ugyanmár...tavaly [auto_cenzúra] volt,és kész! Meglátjuk milyen lesz ősztől...remélem jobb ,olyan mint azelőtt :wink:

Amit írtál kb ezt jelenti: ha vesztünk akkor persze Ő a hibás,ha nyerünk akkor a játékosok nyernek,Ő nem tesz azért semmit :roll: Na ez SZNTEM hülyeség!
Persze, nyilván valamicskét hozzátesz, szerintem inkább csak morálisan. Habár a fancsali képét látva, néha el tudom képzelni, hogy mit tud mondnai a játékosoknak a szünetben :roll: De, hogy taktikailag nincs ott, ahol egy Barca edzőnek kellene lenni, ebben egyre inkább biztos vagyok. Idén is 1, azaz 1 meccs volt, ahol dícsérni lehetett a taktikáját, a Zaragoza elleni kupameccs. Ennyi össz-vissz. Aztán az a kevéske meccs, ahol összejöttek a dolgok, ott a sztárjaink jó formában voltak. A többin meg szenvedtünk...Tavaly meg azelőtt ott volt neki Henk. Jó, tudom, szerinted ez hülyeség, de szerintem a taktika lapokat bizony Henk keverte.
Szerintem ez így történt, szerinted nem, felesleges vitatkozni, mivel Frank marad, és már amúgy is milliószor átbeszéltük.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.12. 14:45:47

Persze Zozzy ez így van :lol: :lol:

Tehát egy 0,eddig csak és kizárólag a játékosok nyertek amit nyertek...ugyanmár...tavaly [auto_cenzúra] volt,és kész! Meglátjuk milyen lesz ősztől...remélem jobb ,olyan mint azelőtt :wink:

Amit írtál kb ezt jelenti: ha vesztünk akkor persze Ő a hibás,ha nyerünk akkor a játékosok nyernek,Ő nem tesz azért semmit :roll: Na ez SZNTEM hülyeség!
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.12. 14:06:24

noname írta:
barca99 írta:Egyetértek Cooltiszoval. Rijkaard nem nagy taktikus. Murinho viszont az. Nem is szr a Chelsea kerete. Mégse nyertek még BL-t mióta ott van. Egy esélye még mindenképpen van. Aztán jó lenne a helyére Scolari, Wenga, esetleg Lippi.
Ez igaz, de abban igaza volt Laportának h még nem rúgta ki Frankot.Ahogy a nagy sztárjaink, úgy ő is megérdemel még egy esélyt.Ha most is gyenge szezonunk lesz(bár azt ilyen csapattakl nagyon kétlem 8) ) akkor tényleg jó lesz a helyére a 3 ember valamelyike.
Nem hiszem, hogy jövőre rosz szezonunk lesz, de szerintem ezt nem Rijkaardnak köszönhetjük majd, hanem a jelentős vérfrissítésnek. Így megint meglesz az ok, hogy Frank maradjon, miközben ha csakis rajta múlna akkor megint olyan produkciót nyújtana a csapat, mint idén...
noname
Llegenda del Barça

2007.07.12. 14:02:35

barca99 írta:Egyetértek Cooltiszoval. Rijkaard nem nagy taktikus. Murinho viszont az. Nem is szr a Chelsea kerete. Mégse nyertek még BL-t mióta ott van. Egy esélye még mindenképpen van. Aztán jó lenne a helyére Scolari, Wenga, esetleg Lippi.
Ez igaz, de abban igaza volt Laportának h még nem rúgta ki Frankot.Ahogy a nagy sztárjaink, úgy ő is megérdemel még egy esélyt.Ha most is gyenge szezonunk lesz(bár azt ilyen csapattakl nagyon kétlem 8) ) akkor tényleg jó lesz a helyére a 3 ember valamelyike.
A Fifa egy szégyen
oregem21
Jugador del Barça

2007.07.12. 13:57:30

Vito írta:inside story a címe.

részemről:

1 Laporta inkább, mint 10 Saviola. lehet, hogy az emberei irányítják a fő transzfereket, de a lényeg,hogy ezek az emberek az ő emberei.
arról, hogy ki a nagyobb hibás, nyilván mindenkinek más lehet a véleménye (attól függően, hogy kinek mekkora kedvence a Nyúl) , de egy Saviola miatt nem fogom megutálni Laporta-t, az ziher. szvsz Saviolanak sem lehet 100%ig tiszta a lelkiismerete, épp a Madridba igazolás miatt.
nekem ez marha egyszerű: Laporta közölte vele, hogy nem kell, ő mégis maradt és gyanítom, hogy felnőtt emberként el kellett volna viselnie döntésének súlyát, következményeit. ő inkább hivatkozott és takarózott a klubszeretettel és a szurkolókkal, akiknek ezzel a húzásával a legnagyobb pofont adta. Laporta igenis következetes volt! -szakmailag meg lehet kérdőjelezni (bár mivel ő a főnök, övé a felelősség is), de etikailag korántsem.
Köszi az infot, megtaláltam torrenten mondjuk elég lassan jön de vmikor csak megtudom nézni:P
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.12. 13:46:16

Egyetértek Cooltiszoval. Rijkaard nem nagy taktikus. Murinho viszont az. Nem is szr a Chelsea kerete. Mégse nyertek még BL-t mióta ott van. Egy esélye még mindenképpen van. Aztán jó lenne a helyére Scolari, Wenga, esetleg Lippi.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.07.12. 13:14:18

A szigorításokat kár volt nyílvánosságra hozni, ennyi, eddig nem voltak korlátozva a játékosok, mostmár vannak, sztem ez nem nevetséges, csak nem kellett volna a sajtóba lehozni.
Rijkard pedig azért maradt mert az eredményei miatt megérdemel még 1 évet, nem csak rajta múlott a tavalyi szezon, Deco, Ronnie se lesz elküldve pedig szarok voltak.
Rijkard sose volt a legnagyobb taktikus, tény, de állítólag a mentálisan kivételes edző, aztán ki tudja, ha nem jön be a szezon, akkor jövőre úgyis elküldik,jön majd Scolari vagy Wenger, ahelyett hogy idén hoztunk volna vmi hoki edzőt(kit hozhattunk volna most nyáron el?) aztán lemaradunk róluk. Én is így döntöttem volna.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.12. 13:12:22

ozsimiki írta:...
A köpőlégyre a másik helyen reagáltam, a nyilatkozatot meg nem tudom belinkelni. laporta nyilatkozta akkor, szezon közben (többször is), hogy Saviola jó játékos, nyáron várják vissza.
Saviola meg nyilatkozta, hogy laporta úgy vált el tőle, hogy mondta neki, visszavárja.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.12. 13:09:06

Én értem ezeket!

Mást is írtam:
-köpőlégy: amit írtam lejjebb reagálnál rá?
-Laporta azon nyilatkozatát vhogy belinkelnéd,amikor megígérte a Nyúlnak,h egy év kölcsön után,játszhat itt?

Amúgy azt nem írtam,h tökéletes melót végez,de én tökéletesen meg vagyok vele elégedve...ami csak az én értékrendemet jellemzi :roll:

U.i.,már látom,reagáltál a köpős cuccra,csak nem itt tettem fel a kérdést :lol:
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.12. 13:06:46

Nem tudjátok vagy nem akarjátok értelmezni, amit írtam? laporta iránti ellenszenvem nem Saviola miatt alakult ki. Leírtam korábban, leírtam most is, többször nem fogom. Főleg, mivel semmi értelme, nem is akarjátok felfogni.

A saviolás dolgot is rég lezártam már, most csak annyit írtam, hogy legalább ne hazudott volna vele kapcsolatban, meg az korábban kiderült, hogy neki is hazudott (ld. lentebb).

Ha az ügyvédke tökéletes munkát végezne, már év közben elzavarta volna a köpőlegyet, meg nem égette volna magát és a klubot a múltkori megszigorításokkal, amikkel alap, hogy tisztában legyen egy klub minden játékosa külön kérés nélkül is. Ez volt az egyik legviccesebb dolog, amivel valaha találkoztam a focival kapcsolatban (pedig volt már egy pár).
Ennyi.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.07.12. 12:51:22

Érdekes vélemények vannak itt...
Ki Saviola? Nagyjából egy senki a klub történelmében (nem kell sorolni az eredményeit), Eto'o fényévekkel jobb, pont Laporta volt az aki nagyon is szerette őt, de az edző nem egy 60 kilós, 9es pozicióra hosszútávon alkalmatlan játékost képzelt el, szélre én is kitoltam volna akkoriban, mostmár ott se kapna perceket se.
Sztem korrektül bántak vele, nem kértek érte csillagászati összeget, de nem lehetett eladni a nagy fizetése miatt, így hogy csökkentsék a kiadást kölcsönadták, így csak a fizetése felét kellett fizetni... Nehogy már szegény Saviola, egyszerűen kényelmesebb volt neki innen lehúzni a nagy lóvét és most ingyen elmenni a Realba.
Azt se felejtem el hogy amikor nagy kakiban voltunk anyagilag csak ő nem ment bele a fizetése csökkentésébe,és teljesítményarányosságra való átállásba.
A Rosell Laporta vita is lezárt ügy, Laporta munkája megkérdőjelezhetetlen,(Rosell hozta Ronniet, viszont Laporta favorizálta Eto'ot, Rosell Luis Fabionájával szemben, akkor kivel is jártunk jobban?)
Rosell is lesz elnök, ebben is biztos vagyok, akkor majd utólag összehasonlítjuk őket, én tisztelem és szeretem a mindig udvarias, ha kell kemény(idény nyár), és sikereket hozó(4 év alatt 2 liga, 1 bl, és éa 2 2.hely a ligában, fantasztikus eredménysor, elég ha Gaspartéhoz hasonlítjuk, de még Nuneznek, a Barca valaha volt legnagyobb elnöke se büszkélkedhetett ilyen eredménysorral 4 év után, közel sem.

FORÇA LAPORTA!!!
FORÇA BARCA!!!
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.12. 12:28:17

inside story a címe.

részemről:

1 Laporta inkább, mint 10 Saviola. lehet, hogy az emberei irányítják a fő transzfereket, de a lényeg,hogy ezek az emberek az ő emberei.
arról, hogy ki a nagyobb hibás, nyilván mindenkinek más lehet a véleménye (attól függően, hogy kinek mekkora kedvence a Nyúl) , de egy Saviola miatt nem fogom megutálni Laporta-t, az ziher. szvsz Saviolanak sem lehet 100%ig tiszta a lelkiismerete, épp a Madridba igazolás miatt.
nekem ez marha egyszerű: Laporta közölte vele, hogy nem kell, ő mégis maradt és gyanítom, hogy felnőtt emberként el kellett volna viselnie döntésének súlyát, következményeit. ő inkább hivatkozott és takarózott a klubszeretettel és a szurkolókkal, akiknek ezzel a húzásával a legnagyobb pofont adta. Laporta igenis következetes volt! -szakmailag meg lehet kérdőjelezni (bár mivel ő a főnök, övé a felelősség is), de etikailag korántsem.
Hubi
Barça B

2007.07.12. 12:24:43

Csak tudod engem annyira nem hatott meg az amit Laporta mondott Saviolaról ,és azért mert Saviola nem érdekel. A másik- szerinted csak a nevét adja hozzá(amit kétlek), de ha így van akkor mindenért ő vállalja a felelőséget,nem? Akkor ez most hogy van? Rosell, Soriano, Inglés-Ezek az emberkék mióta voltak a barca környékén?
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.12. 12:17:44

oregem21 írta:Tényleg van ilyen dok.film??Le lehet tölteni vhonnan??
köszi!!Ja és teljes mértékben egyetértek veled:)
Siempre BARCA
A film címe, ha jól emlékszem, Inside Barcelona (vagy valami hasonló). Le lehet tölteni, annak idején én is letöltöttem. Nem kell hozzá más, csak egy kis angoltudás. Én legalábbis angolul feliratozva láttam.
Hubi
Barça B

2007.07.12. 12:17:01

A national geographic-on láttam kb 1-1.5 éve.
http://www.nationalgeographic.hu/watch/ ... rogram=618
Ennyit tudok segíteni. Ebben a hónapban volt. Lehet hogy Augusztusban lesz. Nagyon jó.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.12. 12:16:10

Hubi írta:1-2 ember nevetséges!
Itt nem azt kell nézni hogy mi a jó Saviolának, hanem hogy mi a jó a klubnak. Nekem nincs bajom Saviolaval, csak tudjátok, el kellene gondolkozni.... Hol kötött ki? Kitől ment el? Ez botrányos! A pénz kell neki. LAPORTA meg egy hihetetlenül fontos rész a Barcelona történelmében. Vagy nem? Hogy gondoljátok? És örülhetünk ha hosszú évekig még a Barca elnöke lesz. Nézzétek meg a Barca feltámadásáról szóló dokumentumfilmet. Ajánlom. És akkor bohócozz.
Ki mondta, hogy azt nézem, mi a jó Saviolának? Azt mondtam, nem kell azt hazudni, hogy kifogástalanul bántak vele. Meg, hogy azt ígérte neki laporta személyesen, hogy a Monacoban töltött év után várja vissza. Ez sem volt hazugság?
Ha már a dok.filmnél tartunk, természetesen láttam. Biztos emlékszel arra a részre, amikor a Boixos Nois befenyítette laportát... Szóval az általatok annyira istenített ügyvéd bácsit kint nem igazán kedvelték... Arra is emlékezned kell, hogy a sikerek nagy részében talán a legnagyobb érdeme Rosellnek volt, gondolok pl. Ronaldinho leigazolására, ami nélküle nem sikerült volna. Aztán a vigyorgó bohóc szépen kitúrta. A filmből lejött az is, hogy laporta nem sokat csinál, ő csak a nevét adja a többiek döntéseihez. A munka nagy részét Rosell, Soriano, Inglés, stb. végezték. Na, ennyit a dok.filmről.
Köszönöm, hogy ajánlottad, csak kicsit elkéstél vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2007.07.12. 12:18:26-kor.
noname
Llegenda del Barça

2007.07.12. 12:07:46

Az a film engem is érdekelne. :) Laporta pedig csak dicséretet érdemel.Amikor ő éett az elnök, a játékoskeret gyenge volt és pénzügyileg rosszul álltunk, most a miénk talán a világ legerősebb csapata és pénzügyileg is évről évre jobba állunk. Savioláról pedig azért nyilatkozott, mert ezt várták sztem el tőle a szurkolók. Azt téntleg nem kellett volna mondja h kifogástalanul bántak vele, de megmondták a Nyúlnak h nincs rá szükség, menjen el, de nem akart, így pedig már nem volt oka a bosszúra. :roll:
A Fifa egy szégyen
oregem21
Jugador del Barça

2007.07.12. 11:59:31

Hubi írta:1-2 ember nevetséges!
Itt nem azt kell nézni hogy mi a jó Saviolának, hanem hogy mi a jó a klubnak. Nekem nincs bajom Saviolaval, csak tudjátok, el kellene gondolkozni.... Hol kötött ki? Kitől ment el? Ez botrányos! A pénz kell neki. LAPORTA meg egy hihetetlenül fontos rész a Barcelona történelmében. Vagy nem? Hogy gondoljátok? És örülhetünk ha hosszú évekig még a Barca elnöke lesz. Nézzétek meg a Barca feltámadásáról szóló dokumentumfilmet. Ajánlom. És akkor bohócozz.
Hubi!!

Tényleg van ilyen dok.film??Le lehet tölteni vhonnan??
köszi!!Ja és teljes mértékben egyetértek veled:)
Siempre BARCA
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.12. 11:43:30

Laportanak csak köszönhetünk! Szívesen beidézném amit Varga Tomi írt,amikor Frank maradt az edző,és amit reagáltam rá....de nem teszem 8)

Tökéletes melót végzett az idény vége óta,na meg persze még pár évben :roll: Semmi bajom vele! Maradjon még nagyon sokáig a csapat élén!
Kép
Hubi
Barça B

2007.07.12. 11:42:15

1-2 ember nevetséges!
kilibarca
Capitá del Barça

2007.07.12. 10:46:53

antiimperialista írta:Hogy van pofája laportának azt mondani, hogy mindig kifogástalanul bántak Saviolával? Ennél nyilvánvalóbb hazugság nem is létezik... Ráadásul pont ő mondja, aki a monacoi kölcsönadáskor megígérte a Nyúlnak, hogy az egy év leteltével visszatérhet.
Szóval mit nem értesz a döntésén, te vigyorgó bohóc???
Azért ez a "vigyorgó bohóc" csinált bajnok csapatot nekünk , clubbot rendbe tette és felállított egy olyan rendszer ami sikeres.Nem egy Gaspart aki csődbe vitte a a clubbot.Nagy kedvencem Saviola és kérdezem én tőled ha annyira rosszul bántak volna Saviolával akkor miért akart nálunk maradni? És miért ment el a madridba 2.5m€ fizetésért amennyit máshol is kapott volna ezt én se értem?
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.12. 09:50:45

Hogy van pofája laportának azt mondani, hogy mindig kifogástalanul bántak Saviolával? Ennél nyilvánvalóbb hazugság nem is létezik... Ráadásul pont ő mondja, aki a monacoi kölcsönadáskor megígérte a Nyúlnak, hogy az egy év leteltével visszatérhet.
Szóval mit nem értesz a döntésén, te vigyorgó bohóc???
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.07.12. 09:31:09

lionelmessi19 írta:
fcbarcelonazsombi írta:Minek szolal meg Saviolaval kapcsolatba. Parasztnak sok koze van , hogy ez tortent. Neki muszaj volt megszolalni. aaaahhh....
JÓl veszem ki, hogy itt a Parasztot Joan Laportára érted?
(nem akarlak tévedésből ........ nek titulálni)
Ra ertem, mert most ugy beszel mintha egy reszt nem miata kell elhagynia a klubot. Ez most nagyon ketszinu volt tole.
Lezárt