Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kettőnk közül Te hoztad fel megint előbb...noname csak leírta,h Ő is megérdemel egy esélyt,ha a sztárok is,és ez így is van jól! Laporta hála Ég látja!Zozzy 5 írta: és már amúgy is milliószor átbeszéltük.
Persze, nyilván valamicskét hozzátesz, szerintem inkább csak morálisan. Habár a fancsali képét látva, néha el tudom képzelni, hogy mit tud mondnai a játékosoknak a szünetbenozsimiki írta:Persze Zozzy ez így van![]()
![]()
Tehát egy 0,eddig csak és kizárólag a játékosok nyertek amit nyertek...ugyanmár...tavaly [auto_cenzúra] volt,és kész! Meglátjuk milyen lesz ősztől...remélem jobb ,olyan mint azelőtt![]()
Amit írtál kb ezt jelenti: ha vesztünk akkor persze Ő a hibás,ha nyerünk akkor a játékosok nyernek,Ő nem tesz azért semmitNa ez SZNTEM hülyeség!
Nem hiszem, hogy jövőre rosz szezonunk lesz, de szerintem ezt nem Rijkaardnak köszönhetjük majd, hanem a jelentős vérfrissítésnek. Így megint meglesz az ok, hogy Frank maradjon, miközben ha csakis rajta múlna akkor megint olyan produkciót nyújtana a csapat, mint idén...noname írta:Ez igaz, de abban igaza volt Laportának h még nem rúgta ki Frankot.Ahogy a nagy sztárjaink, úgy ő is megérdemel még egy esélyt.Ha most is gyenge szezonunk lesz(bár azt ilyen csapattakl nagyon kétlembarca99 írta:Egyetértek Cooltiszoval. Rijkaard nem nagy taktikus. Murinho viszont az. Nem is szr a Chelsea kerete. Mégse nyertek még BL-t mióta ott van. Egy esélye még mindenképpen van. Aztán jó lenne a helyére Scolari, Wenga, esetleg Lippi.) akkor tényleg jó lesz a helyére a 3 ember valamelyike.
Ez igaz, de abban igaza volt Laportának h még nem rúgta ki Frankot.Ahogy a nagy sztárjaink, úgy ő is megérdemel még egy esélyt.Ha most is gyenge szezonunk lesz(bár azt ilyen csapattakl nagyon kétlembarca99 írta:Egyetértek Cooltiszoval. Rijkaard nem nagy taktikus. Murinho viszont az. Nem is szr a Chelsea kerete. Mégse nyertek még BL-t mióta ott van. Egy esélye még mindenképpen van. Aztán jó lenne a helyére Scolari, Wenga, esetleg Lippi.
Köszi az infot, megtaláltam torrenten mondjuk elég lassan jön de vmikor csak megtudom nézni:PVito írta:inside story a címe.
részemről:
1 Laporta inkább, mint 10 Saviola. lehet, hogy az emberei irányítják a fő transzfereket, de a lényeg,hogy ezek az emberek az ő emberei.
arról, hogy ki a nagyobb hibás, nyilván mindenkinek más lehet a véleménye (attól függően, hogy kinek mekkora kedvence a Nyúl) , de egy Saviola miatt nem fogom megutálni Laporta-t, az ziher. szvsz Saviolanak sem lehet 100%ig tiszta a lelkiismerete, épp a Madridba igazolás miatt.
nekem ez marha egyszerű: Laporta közölte vele, hogy nem kell, ő mégis maradt és gyanítom, hogy felnőtt emberként el kellett volna viselnie döntésének súlyát, következményeit. ő inkább hivatkozott és takarózott a klubszeretettel és a szurkolókkal, akiknek ezzel a húzásával a legnagyobb pofont adta. Laporta igenis következetes volt! -szakmailag meg lehet kérdőjelezni (bár mivel ő a főnök, övé a felelősség is), de etikailag korántsem.
A köpőlégyre a másik helyen reagáltam, a nyilatkozatot meg nem tudom belinkelni. laporta nyilatkozta akkor, szezon közben (többször is), hogy Saviola jó játékos, nyáron várják vissza.ozsimiki írta:...
A film címe, ha jól emlékszem, Inside Barcelona (vagy valami hasonló). Le lehet tölteni, annak idején én is letöltöttem. Nem kell hozzá más, csak egy kis angoltudás. Én legalábbis angolul feliratozva láttam.oregem21 írta:Tényleg van ilyen dok.film??Le lehet tölteni vhonnan??
köszi!!Ja és teljes mértékben egyetértek veled:)
Siempre BARCA
Ki mondta, hogy azt nézem, mi a jó Saviolának? Azt mondtam, nem kell azt hazudni, hogy kifogástalanul bántak vele. Meg, hogy azt ígérte neki laporta személyesen, hogy a Monacoban töltött év után várja vissza. Ez sem volt hazugság?Hubi írta:1-2 ember nevetséges!
Itt nem azt kell nézni hogy mi a jó Saviolának, hanem hogy mi a jó a klubnak. Nekem nincs bajom Saviolaval, csak tudjátok, el kellene gondolkozni.... Hol kötött ki? Kitől ment el? Ez botrányos! A pénz kell neki. LAPORTA meg egy hihetetlenül fontos rész a Barcelona történelmében. Vagy nem? Hogy gondoljátok? És örülhetünk ha hosszú évekig még a Barca elnöke lesz. Nézzétek meg a Barca feltámadásáról szóló dokumentumfilmet. Ajánlom. És akkor bohócozz.
Hubi!!Hubi írta:1-2 ember nevetséges!
Itt nem azt kell nézni hogy mi a jó Saviolának, hanem hogy mi a jó a klubnak. Nekem nincs bajom Saviolaval, csak tudjátok, el kellene gondolkozni.... Hol kötött ki? Kitől ment el? Ez botrányos! A pénz kell neki. LAPORTA meg egy hihetetlenül fontos rész a Barcelona történelmében. Vagy nem? Hogy gondoljátok? És örülhetünk ha hosszú évekig még a Barca elnöke lesz. Nézzétek meg a Barca feltámadásáról szóló dokumentumfilmet. Ajánlom. És akkor bohócozz.
Azért ez a "vigyorgó bohóc" csinált bajnok csapatot nekünk , clubbot rendbe tette és felállított egy olyan rendszer ami sikeres.Nem egy Gaspart aki csődbe vitte a a clubbot.Nagy kedvencem Saviola és kérdezem én tőled ha annyira rosszul bántak volna Saviolával akkor miért akart nálunk maradni? És miért ment el a madridba 2.5m€ fizetésért amennyit máshol is kapott volna ezt én se értem?antiimperialista írta:Hogy van pofája laportának azt mondani, hogy mindig kifogástalanul bántak Saviolával? Ennél nyilvánvalóbb hazugság nem is létezik... Ráadásul pont ő mondja, aki a monacoi kölcsönadáskor megígérte a Nyúlnak, hogy az egy év leteltével visszatérhet.
Szóval mit nem értesz a döntésén, te vigyorgó bohóc???
Ra ertem, mert most ugy beszel mintha egy reszt nem miata kell elhagynia a klubot. Ez most nagyon ketszinu volt tole.lionelmessi19 írta:JÓl veszem ki, hogy itt a Parasztot Joan Laportára érted?fcbarcelonazsombi írta:Minek szolal meg Saviolaval kapcsolatba. Parasztnak sok koze van , hogy ez tortent. Neki muszaj volt megszolalni. aaaahhh....
(nem akarlak tévedésből ........ nek titulálni)