Hubi írta:1-2 ember nevetséges!
Itt nem azt kell nézni hogy mi a jó Saviolának, hanem hogy mi a jó a klubnak. Nekem nincs bajom Saviolaval, csak tudjátok, el kellene gondolkozni.... Hol kötött ki? Kitől ment el? Ez botrányos! A pénz kell neki. LAPORTA meg egy hihetetlenül fontos rész a Barcelona történelmében. Vagy nem? Hogy gondoljátok? És örülhetünk ha hosszú évekig még a Barca elnöke lesz. Nézzétek meg a Barca feltámadásáról szóló dokumentumfilmet. Ajánlom. És akkor bohócozz.
Ki mondta, hogy azt nézem, mi a jó Saviolának? Azt mondtam, nem kell azt hazudni, hogy kifogástalanul bántak vele. Meg, hogy azt ígérte neki laporta személyesen, hogy a Monacoban töltött év után várja vissza. Ez sem volt hazugság?
Ha már a dok.filmnél tartunk, természetesen láttam. Biztos emlékszel arra a részre, amikor a Boixos Nois befenyítette laportát... Szóval az általatok annyira istenített ügyvéd bácsit kint nem igazán kedvelték... Arra is emlékezned kell, hogy a sikerek nagy részében talán a legnagyobb érdeme Rosellnek volt, gondolok pl. Ronaldinho leigazolására, ami nélküle nem sikerült volna. Aztán a vigyorgó bohóc szépen kitúrta. A filmből lejött az is, hogy laporta nem sokat csinál, ő csak a nevét adja a többiek döntéseihez. A munka nagy részét Rosell, Soriano, Inglés, stb. végezték. Na, ennyit a dok.filmről.
Köszönöm, hogy ajánlottad, csak kicsit elkéstél vele.