Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.08.16. 19:40:00

Ó, engem kb. 2-3 hete, és 'irodalmi stílusban' a tudtomra adta, hogy nem értek a futballhoz, különben is szellemileg visszamaradott vagyok. Sajna a pü-t már töröltem, így szó szerint nem tudom idézni.
Látom téma vagyok minden nap itt....biztos fontos ember lehetek.

Varga:

amikor ment a privi akkor ha emlékszel ordenáré stilusban irtál egy NYILVÁNOS fórumba a Real Madridról.Én ha 3ad annyira erősen fogalmaztam akkor sokat mondok...

Itt még meg sem szóltak érte téged....én gondoltam priviben azért talán....

ugyhogy ha kérhetlek téged ne túlozz velem kapcsolatban...vagy ha ugy érzed "erős voltam" akkor emlékezz te milyen voltál....

Noname:
Ha elolvastad figyelmesen akkor rájössz...Los cimborád kamuzott egyet hogy rosszabbul fessen a Real...én kijavitottam.Na kinek van itt baja?

A többiektől elnézést kérek.Nem kivántam belefolyni ebbe az eszmecserébe de én vagyok a téma....további jó Real ellenkedést kiván:
Picsók Pityu
noname
Llegenda del Barça

2007.08.16. 19:27:05

Ha jól értettem a dumáját, akkor nekem ugyanazt küldte el mint Vitonak. Ezzel a gyerekkel tényleg baj van! :roll:
A Fifa egy szégyen
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.16. 19:24:28

noname írta:Titeket is "megtisztelt" picsók kolléga egy privivel vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés" :?:
Ó, engem kb. 2-3 hete, és 'irodalmi stílusban' a tudtomra adta, hogy nem értek a futballhoz, különben is szellemileg visszamaradott vagyok. Sajna a pü-t már töröltem, így szó szerint nem tudom idézni.
noname
Llegenda del Barça

2007.08.16. 19:19:09

Titeket is "megtisztelt" picsók kolléga egy privivel vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés" :?:
A Fifa egy szégyen
Primitive
Entrenador del Barça

2007.08.16. 18:36:00

Pedro írta:Más:
Már lehet, hogy volt téma, de elkezdtem gondolkodni, vajon jelen esetben milyen lehet az a madridi kezdő, amit ha meglátok, azt mondom, ez igen, erős egy csapat áll ki! Szerintem a következő:

RVN
Robinho Robben (mert ide a bökőt, hogy megveszik)
Gago Sneider
Diarra
Drenthe Ramos Pepe Cicinho
Casillas

Sztetek?
Sztem ezt küldd el Schusternek sms-ben =D> Majd ő reagál rá ](*,) ](*,)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Pedro
Jugador d'estrella

2007.08.16. 18:25:13

Más:
Már lehet, hogy volt téma, de elkezdtem gondolkodni, vajon jelen esetben milyen lehet az a madridi kezdő, amit ha meglátok, azt mondom, ez igen, erős egy csapat áll ki! Szerintem a következő:

RVN
Robinho Robben (mert ide a bökőt, hogy megveszik)
Gago Sneider
Diarra
Drenthe Ramos Pepe Cicinho
Casillas

Sztetek?
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
noname
Llegenda del Barça

2007.08.16. 16:13:53

A Valenciára értettem h nem fognak stabilan jól teljesíteni, ha visszaolvasol, akkor megértetted volna, anélkül tényleg félreérthető. :roll: Sztem nem olyan nagy baj a gyenge játékunk a Bayern ellen.Nálnuk fáradtak voltak a csatárok, Abidal meg kell szokja a légkört, az ellenfelünk pedig már bajnokságban van, jobb formában kéne legyenek mint mi és mégis kikaptak. Deco most pihent eleget, tőle többet vártam volna. :roll:
A Fifa egy szégyen
battya
Jugador del Barça

2007.08.16. 16:06:10

Kiváncsi leszek, hogy Drenthe meg Robinho mit fog művelni a bal oldalon...
Ne vegyél rá mérget, hogy Drenthe balvédő lesz.
úgy látszik már nem akkora kedvenc saviola:
Ezt mind, egy ember véleményéből leszűrted?

Remélem, a Sevillat megfogjuk verni, egyre nagyobb rá az esély, mivel se Puerta (tényleg sajnálom szegényt), s ha minden jól megy, se Dani Alves.
Real Madrid.
EFOTT
Real Madrid C.F.
Barça B

2007.08.16. 15:58:57

Azért a Realt lehet megelőzik. Twisted Evil Sztem se lesznek képesek stabilan jól teljesíteni.
AZért ha eza csapat összeérik, akkor nem lesz gond nálunk, mert vannak minőségi játékosaink, akiknek még kell egy jonéhány meccs és edzés h összeszokjanak...
Sztem a végére biztos h a real és a barca lesznek a élen, és remélem h ebben a felállásban :wink:
Ha azt vesszük, akkor én meg abban nem vagyok biztos h ti képesek lesztek-e stabilan nyerni a meccseket, mert a kissebb csapatok is kezdenek elég jol megerősödni, és ha rájönnek majd a barca taktikájának az ellenszerére,( ami nem is nehéz elnézve a tavalyi meccseket :wink: ) akkor nem lesz könnyű dolga....
De az biztos h eddig ez a madrid elég rosszul jáccik, de amig ez csak felkészülési meccs, addig nem fogok idegeskedni miatta, de ha majd a bajnokságban sorra fogunk kikapni vagy döntetlenezni, akkor már énis elkezdek majd idegeskedni....
A Sevilla ellen is rosszul fogunk jáccani, és nem nyerjük meg a kupát, akkor már az előjel lesz arra, h valami nincs rendben....
Am. : A Bayern ellen a bal oldalon Abidal nem egy biztos pont, egy jopár Bayern lehetőség abbol indult ki, h faképnél hagyták, ez lehet a barca gyengepontja, de biztos őis javulni fog, és még neki is be kell illeszkedni
:wink:
noname
Llegenda del Barça

2007.08.16. 15:45:59

Azért a Realt lehet megelőzik. :twisted: Sztem se lesznek képesek stabilan jól teljesíteni. :roll:
A Fifa egy szégyen
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.16. 15:43:49

FCB_gábor írta:
ElRamos írta:A Sevillát hazai pályán meg kell vernünk, ez önbizalmat adhat a csapatnak az Atlético ellnei bajnoki nyitányra.
szerintem nyerni fogtok
a sevilla most megsem közelíti a tavalyi formáját, nem lesznek bent az első 6-ban
Hát nemtom mi alapján írod,de Realt a játékuk alapján tömni kellett volna..csak még nem mentek be a ziccerek...jó lesz ez a Sevilla!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.16. 15:42:58

barca99 írta:Sztem ne írjuk le a Valenciát, mert simán lehet első és második is. :roll:

Egyébként meg jó lenne, ha nagyon erősen rajtolnánk, mert sztem benne van a pakliban, hogy idén sem lesz a rajt a Real erőssége, és akkor meg lehet tőlük lépni egy kicsit.
Szerintem Valenciának nem lesz köze az első helyhez,2.hoz talán,de elsőhöz nem! Hiába igazolnak...nem tudnak kiegyensúlyozottan teljesíteni,majd meglátod :wink: Ha nem hát akkor tévedtem :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.16. 13:00:01

Szerintem a Velencia benne lesz a TOP 3-ba. Eddig a felkészükési meccseik jól sikerültek és erősitettek elég szépen, úgyhogy minden adott egy jó évhez. :)

Vito: És ez még csak a levél első része volt, ha a második részét is leírnám nem biztos, hogy mégjobban megszeretnétek. :twisted:

Persze privátba mindenki azt ír, amit akar, de akkor is kétszínű ember.
in to exile
noname
Llegenda del Barça

2007.08.16. 12:58:37

Picsók jó példa arra h nem tesz jót az egészségednek ha a Realnak szurkolsz. :wink: :twisted: :lol:
A Fifa egy szégyen
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.16. 12:55:36

Los Banditos írta: Tévedsz, ugyanis Ramos, Diarra, Robinho, Emerson és Higuain nem volt ott. Legalábbis Picsókpista barátunk szerint, aki képes volt nekem egy privátot is írni , hogy véletlenül sincs igazunk. :lol:
ezt nem mondod komolyan? :shock:
sejtettem, hogy nagy bajok vannak nála, de, hogy ennyire???!!!

az okés, hogy egy ember szurkol egy csapatnak, de amit ő csinál az már messze nem normális.

a madrid viszont jó lesz idén
barca99
Llegenda del Barça

2007.08.16. 12:52:31

Sztem ne írjuk le a Valenciát, mert simán lehet első és második is. :roll:

Egyébként meg jó lenne, ha nagyon erősen rajtolnánk, mert sztem benne van a pakliban, hogy idén sem lesz a rajt a Real erőssége, és akkor meg lehet tőlük lépni egy kicsit.
noname
Llegenda del Barça

2007.08.16. 12:48:47

Szegénynél emerson és Higuan is kezdő. :lol: Bár ő lenne az edzőjük. :twisted: :lol:
A Fifa egy szégyen
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.16. 12:46:20

noname írta:Real Madrid: Casillas (Dudek, 90. perc), Michel Salgado, Pepe (Metzelder, 60. perc), Cannavaro, Torres, Gago, Balboa (Robinho, 72. perc), Drenthe, Sneijder (Guti, 72. perc), Raúl (Soldado, 82. perc) és Van Nistelrooy (Saviola, 60. perc).
Mostmár nincs alibi.Mindössze Ramos és Diarra hiányzott, Robinho meg késöbb állt be.GRAT! :twisted: :twisted: :twisted:
Tévedsz, ugyanis Ramos, Diarra, Robinho, Emerson és Higuain nem volt ott. Legalábbis Picsókpista barátunk szerint, aki képes volt nekem egy privátot is írni , hogy véletlenül sincs igazunk. :lol:
in to exile
noname
Llegenda del Barça

2007.08.16. 12:45:44

Első kettő egyértelmű, ahogy az is egyre egyértelműbb h a Valencia a 3. lesz.A 4. helyért Villareal,Sevilla,Zara,Atletico küzdhet, remélem az első nyer. Aki okozhat meglepetést az a Mallorca,Betis.
A Fifa egy szégyen
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.08.16. 12:33:45

Villareal, Atletico, RealMadrid, Valencia, Zaragoza és -remélem- a Barca is előrébb végez náluk, szerintem
ElRamos
Jugador del Barça

2007.08.16. 12:27:57

FCB_gábor írta:
ElRamos írta:A Sevillát hazai pályán meg kell vernünk, ez önbizalmat adhat a csapatnak az Atlético ellnei bajnoki nyitányra.
szerintem nyerni fogtok
a sevilla most megsem közelíti a tavalyi formáját, nem lesznek bent az első 6-ban
Legyen igazad, és nyerjünk. Abban is igazad van, hogy a Sevilla meg sem közelíti a tavalyi formáját, de ez a Madridra is igaz (az utolsó 6-8 meccsre gondolok) :wink:

Azzal viszont nem értek egyet, hogy szerinted a Sevilla nem lesz az első 6-ban a bajnokság végén. Az első 4-be várom őket a Real Madrid, a Barcelona és a Valencia mögé... :D (lehetőleg ilyen sorrendben) :P
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
noname
Llegenda del Barça

2007.08.16. 12:08:55

FCB_gábor írta:
szerintem nyerni fogtok
Sztem is nyerni fgonak 2-1 vagy 3-2-re. :twisted:
A Fifa egy szégyen
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.16. 12:07:44

Saviolában bíztam, de feleslegesnek tűnik a bizalom..Nem értem azt az embert, számomra ő a legnagyobb csalódás.
Mert hogy Raúl már öregszik, és már mindent megnyert, megélt ezzel a csapattal és romlik a teljesít5ménye az érthető is valahol szerintem.
De hogy Saviola, akinek itt kellene elvileg bebizonyítania, hogy miért szartak rá Barcelonában, örülhetne, hogy egy nagycsapat tagja..ennek ellenére észre sem lehet venni a pályán..hát elkeserítő. Két büdös nagy pofon kellene neki, hogy szedje magát össze, vagy venni egy csatárt az ilyen mentalitású embereket meg a padra sem tenni egy ideig, hogy gondolkozzanak el..
azért nem kellett Barcelonaba, mert nem volt szint. ennyi.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.08.16. 12:06:32

szerintem nyerni fogtok
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.08.16. 12:04:56

úgy látszik már nem akkora kedvenc saviola:
Saviolában bíztam, de feleslegesnek tűnik a bizalom..Nem értem azt az embert, számomra ő a legnagyobb csalódás.
Mert hogy Raúl már öregszik, és már mindent megnyert, megélt ezzel a csapattal és romlik a teljesít5ménye az érthető is valahol szerintem.
De hogy Saviola, akinek itt kellene elvileg bebizonyítania, hogy miért szartak rá Barcelonában, örülhetne, hogy egy nagycsapat tagja..ennek ellenére észre sem lehet venni a pályán..hát elkeserítő. Két büdös nagy pofon kellene neki, hogy szedje magát össze, vagy venni egy csatárt az ilyen mentalitású embereket meg a padra sem tenni egy ideig, hogy gondolkozzanak el..
pedig volt aki 20gólt is várt tőle
persze még bármi előfordulhat :wink:
Lezárt