Angolok alapesetben ennyire nem rosszak, mint amit az elmúlt években mutattak, én komoly javulást várok a Conte-Pep-Mourinho triótól és akkor Kloppról se felejtkezzünk el.
Ezért írtam, hogy meg kell néznie kinek hogy fog menni, várni egy évet és akkor a megfelelő csapat sztem előrelépés lenne neki. Jelenleg nem lenne az, nem is írtam, hogy gyorsan cuccoljon át Angliába.
Kétlem, hogy mind a 4 edző bebukna azzal a jàtékoskerettel, ami van neki, top edzőkről beszélünk.
Ígéretes mindegyik project, ami ott el fog kezdődni Angliában.
Egyetértek a mondandóddal nagyjából, de ezzel nem. Vagyis úgy igen, hogy a mostani PR szavazáson nincs esélye, de a klasszikus rendszerben, ha most gólt lőne a döntőben - vagy csak megnyernék -, és hozna egy jó őszt, akkor meg kéne kapnia. UEFA Év Játékosa Díjra mindenképp esélyes így is, mert lehet, hogy egy siheder még, de idén nagyon összejöttek neki a dolgok, azt meg az adott éves teljesítményre adják, nem arra, hogy ki épp hol áll a ranglétrán.
Nem értek egyet.
Egyik se lett se bajnok, se kupagyőztes, de CR csak lehozott egy 35/11es mérleget, Griezmann meg egy 22/5öt produkált, szép teljesítmény, de nah...
BLben dupla annyi gólt lőtt mint Griezmann, bár tény ezt kihozhatjuk egálra, ha súlyozzuk a gólokat.
BLben is Griezmann jó volt, de mondhat bárki bármit ott is CR felé dől nálam a mérleg.
Nyerhetnek akár 10-0ra is Griezmannék most a Döntőben, akkor se hozott le közel sem olyan szezont, mint CR.
Egyik BLt nyert, a másik EBt nyerhetne, de meg ne mondja nekem senki, hogy Griezmann egyéni teljesítményben idén CR fölé nőtt, attól mêg elég messze van.