EB - 2016

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Összességében elégedett vagy az EB-vel?

Igen
12
29%
Nem
30
71%

Szavazatok száma: 42
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.07.09. 13:08:44

palesz77 írta:
LG írta:és Xavi 2012-ben.
Ini*

UEFA Év Játékosa Díjat meg is kapta abban az évben amúgy. A vita meg ebből indult, hogy az átalakult rendszerben nem kapja meg Grizes sehogy se, de a régiben - ami ma ezzel a díjjal egyenlő - egy jó döntővel, és elfogadható ősszel simán pályázhat az első helyre. Az még az egyéni teljesítmény és a csapatsiker egyvelege volt, ahol egy ilyen EB győzelmet ér, főleg egy nem gyenge klubszezonnal a háta mögött - lásd Ini.
Ezekben a dolgokban egyet értünk. A régi rendszerben olyanok jutottak Aranylabdához, mint Owen, Sevcsenko, Cannavaro.
Az új rendszerben meg lehet siránkozni, hogy miért mindig Messi, meg Ronaldo, de az a helyzet, hogy magasan kiemelkednek a mezőnyből. Iniesta remek volt 2012-ben, de Messi meg gólrekordokat döntögetett, mellette osztogatta a gólpasszokat, szóval számomra nem kérdés, hogy jó helyre került abban az évben is az Aranylabda.
A másik pedig az, hogy az aranylabdát naptári évre adják, ha pedig így nézzük, akkor Griezmann nem sokkal van lemaradva CR vagy Messi mögött ami a gólokat, assistokat illeti.
Naptári évre adják valóban, de ettől még szerintem a szavazók nem úgy számolgatnak, mint te, hanem sokkal inkább az lesz bennük, hogy megint egy 50+ gólos szezont hozott CR, + BL gólkirályi cím, hiába lőtte a góljainak nagy részét tavaly.
crixus
Entrenador del Barça

2016.07.09. 13:01:48

LG írta: Ezt nem értem miért gondoljátok igy. Ez egy egyéni elismerés, amit a szezon legjobb játékosának kéne kapnia. És alapvetően semmi köze nincs hozzá, hogy milyen címeket nyert a csapatával.

És bár Griezmann remek szezont futott, Ronaldo azért más szint volt, de Messit és Suarezt is elé helyezném.
Már ne is haragudj, de a futball egy csapatsport. Egyéni teljesítmény fikarcnyit sem ér ha közben a csapat semmit sem nyer. Nem azt mondom, hogy kizárólag az legyen a döntő, hogy ki mit nyert az adott évben, de legalább ugyanakkora jelentőséget kellene ennek is kapnia.

A másik pedig az, hogy az aranylabdát naptári évre adják, ha pedig így nézzük, akkor Griezmann nem sokkal van lemaradva CR vagy Messi mögött ami a gólokat, assistokat illeti.

Griezmann: Liga: 13/3; BL: 3/0; Kupa: 3/0; Válogatott: 7/4 = 26/7
CR: Liga: 21/7; BL: 5/1; Válogatott: 6/3 = 32/11
Messi: Liga: 20/12 ; BL: 3/0; Kupa: 5/6; Válogatott: 6/5 = 34/23

Ha pedig a franciák nyerik az EB-t, akkor a címekben is kiegyenlített a párharc.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.09. 12:58:45

Henryék véleménye Giroud sebességéről. :lol:
LG írta:és Xavi 2012-ben.
Ini*

UEFA Év Játékosa Díjat meg is kapta abban az évben amúgy. A vita meg ebből indult, hogy az átalakult rendszerben nem kapja meg Grizes sehogy se, de a régiben - ami ma ezzel a díjjal egyenlő - egy jó döntővel, és elfogadható ősszel simán pályázhat az első helyre. Az még az egyéni teljesítmény és a csapatsiker egyvelege volt, ahol egy ilyen EB győzelmet ér, főleg egy nem gyenge klubszezonnal a háta mögött - lásd Ini.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.07.09. 12:41:41

fanbarca írta:
LG írta:...
Azért ez csapatsport (oké, közhely), s figyelemmbe lehet venni, hogy ki mire vezette a csapatát. Az EB és VB meg a legnagyobb tornáknak számítanak, aki pedig egy ilyenen vezéregyéniség tud lenni, annak bátran oda lehet adni: 2006 - Cannavaro pl. de megkaphatta volna 2010-ben Iniesta, 2012-ben Xavi stb., Most is pont ezért egy győztesnek adnám. :wink:
Cannavaro 2006-ban jó példa, de akkor még más volt a rendszer, akkor jóval többet számítottak a megszerzett címek. Mióta átalakult a dij, sokkal inkább a tényleges egyéni teljesítményt nézik. ezért nem kapott Iniesta 2010-ben (a tavaszi szezon nagy részében egyébként sérülésekkel küzdött, szóval a VB-n kívül olyan sok mindent nem tudott felmutatni), és Xavi 2012-ben. És szerintem ez igy van jól.
fanbarca
Entrenador del Barça

2016.07.09. 12:20:22

LG írta:...
Azért ez csapatsport (oké, közhely), s figyelemmbe lehet venni, hogy ki mire vezette a csapatát. Az EB és VB meg a legnagyobb tornáknak számítanak, aki pedig egy ilyenen vezéregyéniség tud lenni, annak bátran oda lehet adni: 2006 - Cannavaro pl. de megkaphatta volna 2010-ben Iniesta, 2012-ben Xavi stb., Most is pont ezért egy győztesnek adnám. :wink:

Bale pedig egyelőre nem jobb mint Ronaldo, ilyet nem mondtam. De lassan át fogja (át kell) venni a szerepét, a Real is inkább a walesire fog már építeni: voltak erre utaló mondatai Péreznek.
més que un club
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.07.09. 11:53:17

fanbarca írta:Számomra nem kérdés, hogy Griezmann aranylabdát kéne kapjon, ha nyernek. Az sem kérdés, hogy nem fogja megkapni. Én szinte mindig aktuális EB- vagy VB-győztesnek adnám az aranylasztit. De nem így működik manapság. Ronaldo nyer, ha Portugália nyer, ez is egyértelmű, viszont idén nem volt olyan jó szezonja. Talán ez is az utolsó lehetősége a győzelemre, lassan Bale főlé nő a Realban is. :wink:
Ezt nem értem miért gondoljátok igy. Ez egy egyéni elismerés, amit a szezon legjobb játékosának kéne kapnia. És alapvetően semmi köze nincs hozzá, hogy milyen címeket nyert a csapatával.

És bár Griezmann remek szezont futott, Ronaldo azért más szint volt, de Messit és Suarezt is elé helyezném.

Ezt a Bale Ronaldo fölé nő, meg Bale jobb mint Ronaldo hsz-ket meg végképp nem értem. Annyi történt, hogy mikor CR sérült volt, néhány meccsen tudta húzni a walesi a csapatot, de könyörgöm, ezért ne legyen már jobb játékos. #-o
fanbarca
Entrenador del Barça

2016.07.09. 08:46:42

Számomra nem kérdés, hogy Griezmann aranylabdát kéne kapjon, ha nyernek. Az sem kérdés, hogy nem fogja megkapni. Én szinte mindig aktuális EB- vagy VB-győztesnek adnám az aranylasztit. De nem így működik manapság. Ronaldo nyer, ha Portugália nyer, ez is egyértelmű, viszont idén nem volt olyan jó szezonja. Talán ez is az utolsó lehetősége a győzelemre, lassan Bale főlé nő a Realban is. :wink:

Behúzzák ezt a franciák! (nagyon remélem) :mrgreen:
més que un club
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.09. 00:57:28

ferninho írta:
Egyetértek a mondandóddal nagyjából, de ezzel nem. Vagyis úgy igen, hogy a mostani PR szavazáson nincs esélye, de a klasszikus rendszerben, ha most gólt lőne a döntőben - vagy csak megnyernék -, és hozna egy jó őszt, akkor meg kéne kapnia. UEFA Év Játékosa Díjra mindenképp esélyes így is, mert lehet, hogy egy siheder még, de idén nagyon összejöttek neki a dolgok, azt meg az adott éves teljesítményre adják, nem arra, hogy ki épp hol áll a ranglétrán.
Nem értek egyet.
Egyik se lett se bajnok, se kupagyőztes, de CR csak lehozott egy 35/11es mérleget, Griezmann meg egy 22/5öt produkált, szép teljesítmény, de nah...
BLben dupla annyi gólt lőtt mint Griezmann, bár tény ezt kihozhatjuk egálra, ha súlyozzuk a gólokat.

BLben is Griezmann jó volt, de mondhat bárki bármit ott is CR felé dől nálam a mérleg.

Nyerhetnek akár 10-0ra is Griezmannék most a Döntőben, akkor se hozott le közel sem olyan szezont, mint CR.
Egyik BLt nyert, a másik EBt nyerhetne, de meg ne mondja nekem senki, hogy Griezmann egyéni teljesítményben idén CR fölé nőtt, attól mêg elég messze van.
Vagy nem vagy képben az UEFA legjobb játékosa díjban vagy nem érted, amit Palesz mond, de láthatóan nem egyről beszéltek. Ha a franciák nyernek, pláne Griezmann góllal, röhögve megkapja a díjat, ami a régi Aranylabdára hasonlít. Ebben hajlandó vagyok bármiben fogadni. Sokkal nagyobb értékmérő, mint az Aranylabda. Ha a gólok, gólpasszok számítottak volna, jópár Aranylabdás nem lenne most, teljesen felesleges ezt felhozni. De egyébként sem értem, mitől volt olyan orbitálisan hatalmas tavasszal CR, BL-ben Psg, City, Atma ellen észre sem vettük, EB-n alibi. Amellett, h hajt, akar, gólt is lő (játéka nagybetűs 0), sőt, pár hozzászólással ezelőtt írtam is, h megérdemelné az EB-győzelmet, sok mindent nem láttam, ami mellette szól. Régi rendszer szerint az nyerné, aki az EB-t fogja nyerni, nem beszélve arról, h a torna magasan kiemelkedő játékosa Griezmann, mondom ezt úgy, h nem szeretem se őt, se a franciákat, finoman szólva. Meg vagy vakítva Te is a gólokkal, mint a legtöbb divat szavazó.

Veidt, kétlem, h láttad a Barca elleni meccseket, nagyjából a párharc felén le voltunk fociva az Atma által, mint a huzat vagy épp eszünk ágában sem volt focizni, de hogy abban a párharcban, abban a pillanatban a jobb csapat jutott tovább, abban biztos vagyok...pedig az Atleticoban sincs klasszis :(
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.07.08. 21:38:40

Angolok alapesetben ennyire nem rosszak, mint amit az elmúlt években mutattak, én komoly javulást várok a Conte-Pep-Mourinho triótól és akkor Kloppról se felejtkezzünk el.
Ezért írtam, hogy meg kell néznie kinek hogy fog menni, várni egy évet és akkor a megfelelő csapat sztem előrelépés lenne neki. Jelenleg nem lenne az, nem is írtam, hogy gyorsan cuccoljon át Angliába.
Kétlem, hogy mind a 4 edző bebukna azzal a jàtékoskerettel, ami van neki, top edzőkről beszélünk.
Ígéretes mindegyik project, ami ott el fog kezdődni Angliában.
Arra én is jó esélyt látok, hogy néhány éven belül felzárkózzanak az angolok, könnyen lehet, hogy majd tényleg eligazol vmelyik top PL csapatba, de most még jobban tenné, ha maradna.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.08. 19:37:54

Veidt_madridista írta:
TripleH írta:Valóban, ha egy TOP5 csapatból ahol egyre tobb az értelmes arc, tok sokat fejlődne a PL-ben ahol vaganykodhatna az EL-en is akár... Meg ha mar itt tartunk játszó csapat, a Barca-Real kettoson kívül mar mar szép focit is játszottak a ligában, csak ehhez ugye nem 2 meccs alapján kene őket megítélni.
Mutass mar nekem olyan meccset ahol komoly csapat ellen az Atletico nem kontrakra jatszott. Persze 2 vkpval mast nem is lehet. Epp errol beszelek...
Bayern-Barcelona félidők, RM idegenben, Sevilla idegenben, VIgo. Csak most így hirtelen. :D

És amúgy is Grzinek nagyon fekszik a kontrajáték is, mert labdával is gyors, s jó kiugratásai is vannak. Hátra fele meg átlagon felüli a védekezése.

Én elfogult vagyok vele, nagyon régóta kedvelem, nem tudom milyen kaliber, adott évben gondolkozok és ebben az évben Griezmann nagyon kiemelkedett. Ronaldo is igen, meg ha ők nyerik akkor ő lehet az év játékosa is akár, de ha a franciák akkor Griezmann nagyon ott lehet a végén, s megmondom őszintén nálam akkor ő is a legjobb. BL döntőt, EB győzelem, EB gólkirályi cím, ez nagyon imponáló. És mint tegnap írtam:
8 - @AntoGriezmann has scored 8 goals in 10 knockout games (CL+EURO) this season. Grizou.
Ez az a stat, hogy bizony nagyon keményen hátára veszi a csapatot ha baj van.

Plusz én erre a statra vártam :D
11 - Laurent Koscielny made 11 clearances, two more than any other player in #GER - #FRA and eight more than any Germany player.
Nagyon komoly volt, amit letettek Umtitivel ott bent, de Sagna-Evra is dicséretet érdemel, mert jól blokkolták a beadásokat. Evrát megfutotta Kimmich párszor, de most Evra jó volt. Összességében Deschamps nagyon okos volt, s állítom az egész EB-n az egyik legjobb kapitány. Nem ment fejjel a falnak, jöhettek a németek, de a támadó harmadban már megfogták őket a franciák és ellencsapásként meg működtek a dolgok. Második félidőben meg pláne. Végig ülnek a cseréi, forgatja a csapatot, bejött a kényszerű Umtiti-Rami csere meg Sissoko-Kante, bent hagyja őket.
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.08. 19:30:47

Veidt_madridista írta: Mutass mar nekem olyan meccset ahol komoly csapat ellen az Atletico nem kontrakra jatszott. Persze 2 vkpval mast nem is lehet. Epp errol beszelek...
Mert a ligában rohadt sok komoly csapat van ezen a harmon kívül tényleg, vagy azaz egyszem Bayern a BL-ben akivel találkoztak a szezonban...
Veidt_madridista
Madridista

2016.07.08. 19:27:50

palesz77 írta:BL donto minimum fele.. :mrgreen:
Igen, ott Zidane latvanyosan visszaallt Ramos golja utan. De Barca ellen pont kontra volt.
De ha Griezmann elmenne pl a Klopp-fele Poolba, lehet hogy nem jatszana BL-t 1 evig, de a kombinativ jatekban sokat fejlodhetne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Veidt_madridista 2016.07.08. 19:37:27-kor.
Kép
ferninho
Madridista

2016.07.08. 19:22:43

Angolok alapesetben ennyire nem rosszak, mint amit az elmúlt években mutattak, én komoly javulást várok a Conte-Pep-Mourinho triótól és akkor Kloppról se felejtkezzünk el.
Ezért írtam, hogy meg kell néznie kinek hogy fog menni, várni egy évet és akkor a megfelelő csapat sztem előrelépés lenne neki. Jelenleg nem lenne az, nem is írtam, hogy gyorsan cuccoljon át Angliába.
Kétlem, hogy mind a 4 edző bebukna azzal a jàtékoskerettel, ami van neki, top edzőkről beszélünk.
Ígéretes mindegyik project, ami ott el fog kezdődni Angliában.
Egyetértek a mondandóddal nagyjából, de ezzel nem. Vagyis úgy igen, hogy a mostani PR szavazáson nincs esélye, de a klasszikus rendszerben, ha most gólt lőne a döntőben - vagy csak megnyernék -, és hozna egy jó őszt, akkor meg kéne kapnia. UEFA Év Játékosa Díjra mindenképp esélyes így is, mert lehet, hogy egy siheder még, de idén nagyon összejöttek neki a dolgok, azt meg az adott éves teljesítményre adják, nem arra, hogy ki épp hol áll a ranglétrán.
Nem értek egyet.
Egyik se lett se bajnok, se kupagyőztes, de CR csak lehozott egy 35/11es mérleget, Griezmann meg egy 22/5öt produkált, szép teljesítmény, de nah...
BLben dupla annyi gólt lőtt mint Griezmann, bár tény ezt kihozhatjuk egálra, ha súlyozzuk a gólokat.

BLben is Griezmann jó volt, de mondhat bárki bármit ott is CR felé dől nálam a mérleg.

Nyerhetnek akár 10-0ra is Griezmannék most a Döntőben, akkor se hozott le közel sem olyan szezont, mint CR.
Egyik BLt nyert, a másik EBt nyerhetne, de meg ne mondja nekem senki, hogy Griezmann egyéni teljesítményben idén CR fölé nőtt, attól mêg elég messze van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2016.07.08. 19:38:41-kor.
madridista
palesz77

2016.07.08. 19:22:18

BL donto minimum fele.. :mrgreen:
Veidt_madridista
Madridista

2016.07.08. 19:20:55

TripleH írta:Valóban, ha egy TOP5 csapatból ahol egyre tobb az értelmes arc, tok sokat fejlődne a PL-ben ahol vaganykodhatna az EL-en is akár... Meg ha mar itt tartunk játszó csapat, a Barca-Real kettoson kívül mar mar szép focit is játszottak a ligában, csak ehhez ugye nem 2 meccs alapján kene őket megítélni.
Mutass mar nekem olyan meccset ahol komoly csapat ellen az Atletico nem kontrakra jatszott. Persze 2 vkpval mast nem is lehet. Epp errol beszelek...
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.08. 19:11:49

Valóban, ha egy TOP5 csapatból ahol egyre tobb az értelmes arc, tok sokat fejlődne a PL-ben ahol vaganykodhatna az EL-en is akár... Meg ha mar itt tartunk játszó csapat, a Barca-Real kettoson kívül mar mar szép focit is játszottak a ligában, csak ehhez ugye nem 2 meccs alapján kene őket megítélni.
Veidt_madridista
Madridista

2016.07.08. 19:00:15

LG írta: A Barca, Real kettősbe tényleg nem fér be, de minden más csapatba simán beférne. De az Atleticonál jobb csapatba hova menjen, ha ide, meg hozzátok nem fér be? Max a Bayern jöhetne szóba. Anglia a jelen helyzetben visszalépés lenne szvsz.
Anglia szakmailag valoban visszalepes lenne, de szerintem a jateka boven fejlodhetne ha eltoltene 1-3 szezont egy jatszo csapatban, ahol nem 2 kreativ ember van rajta kivul a kezdoben. Az mas kerdes, hogy nem igazan erne meg neki elmenni, mert ott valoszinuleg nem nyer semmi komolyat (PL kiszamithatatlan, BL egyhamar nem lesz ott).
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.07.08. 18:48:09

Összegezve nagy karrier előtt áll, de rohadt messze van az Aranylabdától, hiába akarja ezt jó pár emberke megmagyarázni.
Hosszú még az út előtte, de a jövőben képes lehet rá.
Messin meg Ronaldon kívül mindenki rohadt messze áll az Aranylabdától, ők ketten külön kategória.
Ami fontos lenne neki, hogy találjon majd egy igazán neves topcsapatot, ahol tényleg a legjobbak közé kerülhet, mert szép eredményeket produkál az Atma, de nah...
Barcába nem fér be, Realba se fér be
A Barca, Real kettősbe tényleg nem fér be, de minden más csapatba simán beférne. De az Atleticonál jobb csapatba hova menjen, ha ide, meg hozzátok nem fér be? Max a Bayern jöhetne szóba. Anglia a jelen helyzetben visszalépés lenne szvsz.
palesz77

2016.07.08. 18:01:30

ferninho írta:Összegezve nagy karrier előtt áll, de rohadt messze van az Aranylabdától, hiába akarja ezt jó pár emberke megmagyarázni.
ferninho
Madridista

2016.07.08. 17:57:02

Griezmann egy jó csatár, idén robbantott rendesen, szintet lépett, de még közel sem tart ott ahol a legjobbak.
Sztem ezt a szintet nagyjából tudja tartani az Atmában, tehát azzal gondja nem lesz, hogy ez egy kifutott szezon csak.
Ami fontos lenne neki, hogy találjon majd egy igazán neves topcsapatot, ahol tényleg a legjobbak közé kerülhet, mert szép eredményeket produkál az Atma, de nah...
Barcába nem fér be, Realba se fér be, én 100% nem cserélném Benzemát el rá, maradnak az angol csapatok, ahol 1 év múlva tisztázódnak a helyzetek, hogy melyik projectek jönnek be jobban és ha Griezmann eligazol oda ott tényleg klasszissá válhat, drukkolok neki, mert nagyon szimpatikus ember volt mindig is.

A másik, hogy itt lesz a Döntő, tökéletes alkalom bizonyítani, mert Milánóban nem igen sikerült neki.

Összegezve nagy karrier előtt áll, de rohadt messze van az Aranylabdától, hiába akarja ezt jó pár emberke megmagyarázni.
madridista
pep71
Entrenador del Barça

2016.07.08. 17:47:12

Griezmann ha a Barcában vagy a Realban játszana már aranylaba esélyes lenne szvsz.
Giroud és Morata nagyon messze vannak tőle. Mind a 2 játékosra az jellemző, hogy a kipattanókra/lecsorgókra odaérnek, azokat nagy eséllyel belövik( bár ez is túlzás :D ), illetve a fejjátékuk erős , plusz néha-néha összejön nekik egy gól a 16-oson kívülről.
Griezmann a bajnokságban 22 gólt lőtt, úgy, hogy az Atletico "csak" 63-at, a Real 110-et, a Barca 112-őt.
Ha jól tudom, most hosszabított szerződést az Atletico-val, ettől függetlenül őt bármikor elnézegetném Barcelona mezben , de erre nem sok esély van a közeljövőben :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.08. 17:33:11

recrea írta:Rosszul értelmezted...nem emelkedik ki, "csak" 6 gólt rúgott 6 meccsen és gólpasszokat is adott, úgy, h csereként kezdte az EB-t :D
ő csak azért nem klasszis mert nem a realban focizik. ha ott tolná már rég picsognának h miért nem kap aranylabdát. ők így működnek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2016.07.08. 17:28:10

Kapu elott jo, mezonybe nem. Erre popbal celozni szerintem a kollega. Ami szerintem nem feltetlen igaz, vedekezesben nagyon sokat ad a csapatnak, a sebessege kivalo, es a kombonacios kepessegei se rosszak egyaltalan. Nyilvan hibazik tobbszor, mert kockazatos dolgokat is csinal, ilyenek a tamadok. De nem tudnek olyan jatekost mondani az EB-n, aki komolyabb teljesitmenyt rakott le a csatarok kozul, mint o. CR vilagklasszis, aztan sokkal gyengebben teljesit - a luftokat, es a helyzetkihasznalast nem lehet a tarsakra fogni.. De ugy osszessegeben ez egesz szezonra igaz, Grizes eleg magas szinten uzte az ipart elozo szezonban is azert.

Ugyhogy engem komolyan erdekelne, hogy ki klasszis tamado manapsag az MSN es BBC buvoleten kivul.

Morata amugy jo pelda, o nem tudta tovabbloni a csapatat amikor kellett volna, Griezmann viszont igen. Ennyi a kulonbseg kozottuk..
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.08. 17:16:36

Varatrix írta:
Veidt_madridista írta:Griezmannak minden 1 jo megoldasara jut 2 rossz az EB-n. A francia valogatott annyira eros hogy ez siman belefer. Ha Giroud lone ennyi golt, akkor rola is azt mondanad hogy mekkora klasszis? Griezmannt meg senki nem hivta kozepszernek. De akkor biztos Morata is klasszis, eleg sok golt lott.
Ha egy alapvetően erős csapatból ő a legkiemelkedőbb, az azt jelenti hogy klasszis. :wink: :mrgreen:
Rosszul értelmezted...nem emelkedik ki, "csak" 6 gólt rúgott 6 meccsen és gólpasszokat is adott, úgy, h csereként kezdte az EB-t :D
Varatrix
Director del Fútbol

2016.07.08. 15:56:47

Veidt_madridista írta:Griezmannak minden 1 jo megoldasara jut 2 rossz az EB-n. A francia valogatott annyira eros hogy ez siman belefer. Ha Giroud lone ennyi golt, akkor rola is azt mondanad hogy mekkora klasszis? Griezmannt meg senki nem hivta kozepszernek. De akkor biztos Morata is klasszis, eleg sok golt lott.
Ha egy alapvetően erős csapatból ő a legkiemelkedőbb, az azt jelenti hogy klasszis. :wink: :mrgreen:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lezárt