Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2011.08.12. 17:23:30

Tocy írta:Márpedig egy orbitálisan bunkó paraszt nyilatkozat volt ez, és az Anzsinak van elég pénze ahhoz, hogy mást hozzon a helyére.
Jajj jajj jajj. Csak úgy tolonganak a világklasszis játékosok, akik Mahacskalába szerződnének. :lol: Eto'o posztján a legjobbak között van, korban még éppen belefér. Ki lenne hasonló kaliber, akit lehetne vinni?
El fanático
Entrenador del Barça

2011.08.12. 14:25:15

Minden mondatát adom annak, amit barca99 írt!!!

Eto'o nem mestere a diplomatikus jópofizásnak " Budapest gyönyörű város, a magyar lányok pedig nagyon szépek..." - ettől és az ilyesfajta megnyilvánulásoktól inkább okádok, mint a nyers és őszinte beszédtől!

...mert mit képzel az Andzsi és a milliárdos Dagesztáni születésű tulajdonosa???!!!
Nálunk vezet el Robi Carlos és ez máris felrajzolta őket Euróa focitérképére??
A nagy ....-t!!! Ha Dzsudzsák nem szerződik oda, akkor az átlag magyar focidrukker most értesülne róla, hogy van egy ilyen focicsapat, sőt - hogy van egyáltalán olyan a térképen, hogy Dagesztán!
Ez nem nagyon lehet másképp Oroszországon kívül sem...
Egy második Man.City épülget ott és senki sem a kihívásért megy oda, bár a tulaj célja BL vagy EL indulást érő helyet megcsípni - sőt indulni is valamelyikben, de a kiöregedőben lévő neves focisták már nem hajtani, megszakadni mennek oda, hiába a sok pénz... Nekik már nem érdekük ez.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.12. 14:04:25

barca99 írta:Nem lepődtem meg a nyilatkozatán, de szerintem egyáltalán nem olyan gáz ez. Kimondta, amit mindenki gondol. Ki halott Mahacskaláról mielőtt Roberto Carlost megvették? Ki foglalkozik egyáltalán Dagesztánnal? Nem volt túl diplomatikus, na de mikor volt az? :)

Csapatszinten többet nem igazán nyerhet, az Anzsinál meg lehet és kell is küzdeni egyelőre, és meg is fizetik. Pep is Katarban vezetett le, és akkor mi van? Persze Eto'o még nincs a pályafutása végén, de az orosz is messze van a katari bajnokságtól.
Nem tudom, de egy ilyen nyilatkozat után, ha én Anzsi Mahacskala szurkoló lennék, már nagyon nem szívesen látnám a csapatban.
Túl van drámázva. Eleve kétlem, hogy túl nagy futballkultúra lenne Dagesztánban, de legyen. De csak elég belegondolni, mi lenne, ha a Videotonba jönne, és azt mondaná nem tudja hol van Székesfehérvár, sőt le sem tudja írni. Vajon hány Vidi-drukker húzná a száját, és hány verné a sggét a földhöz örömében, amiért egy jó formában lévő világklasszis érkezik?
Márpedig egy orbitálisan bunkó paraszt nyilatkozat volt ez, és az Anzsinak van elég pénze ahhoz, hogy mást hozzon a helyére.
barca99
Llegenda del Barça

2011.08.12. 14:00:05

Nem lepődtem meg a nyilatkozatán, de szerintem egyáltalán nem olyan gáz ez. Kimondta, amit mindenki gondol. Ki halott Mahacskaláról mielőtt Roberto Carlost megvették? Ki foglalkozik egyáltalán Dagesztánnal? Nem volt túl diplomatikus, na de mikor volt az? :)

Csapatszinten többet nem igazán nyerhet, az Anzsinál meg lehet és kell is küzdeni egyelőre, és meg is fizetik. Pep is Katarban vezetett le, és akkor mi van? Persze Eto'o még nincs a pályafutása végén, de az orosz is messze van a katari bajnokságtól.
Nem tudom, de egy ilyen nyilatkozat után, ha én Anzsi Mahacskala szurkoló lennék, már nagyon nem szívesen látnám a csapatban.
Túl van drámázva. Eleve kétlem, hogy túl nagy futballkultúra lenne Dagesztánban, de legyen. De csak elég belegondolni, mi lenne, ha a Videotonba jönne, és azt mondaná nem tudja hol van Székesfehérvár, sőt le sem tudja írni. Vajon hány Vidi-drukker húzná a száját, és hány verné a sggét a földhöz örömében, amiért egy jó formában lévő világklasszis érkezik?
gergo9
Director del Fútbol

2011.08.12. 13:42:46

Az utazással azonban jó lesz vigyáznia Eto'ónak, nem árt valakit érte küldeni, mert szimpla tévedésből egyszer már elrepült Grönlandra...
Nah itt fordultam le a székről. :lol:
Egy doboz gyufa szintjén van.

Dani Alves pótolhatatlan posztján, Eto nem igazán. Szélső támadóként Villa sem nyújtott egy mm sem kevesebbet mint Eto'o UGYANAZON a poszton. Egyáltalán nem korrekt az összehasoníltás de százszor ment már erről a vita.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.12. 13:23:52

Lehet szépíteni a dolgot. Egy dolog motiválta, a pénz. Nekem azt se mesélje be, hogy azért kell 12M helyett 20M fizu mert az a 8M különbözetet mind a rászorulóknak fogja adni :) Meg 12-ből nem lehet adakozni? egyetértek azzal,hogy ha már annyira adakozik,akkor 1-2 luxuskocsit adjon el,és azt ossza szét :P

Abban viszont egyetértek, hogy kb van még 2 jó éve, és 32évesen már biztos, hogy nem kapott volna ilyen ajánlatot, szóval ha pénzt akart, azt vagy most vagy soha(kicsit ironikus :) )
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.12. 13:22:58

Mérhetetlen tisztelettel nyilatkozott a jövőbeli klubjáról. :roll: Tényleg ne csodálkozzon ha egy ilyen nyilatkozat után nem fogják a Dzsudzsákéhoz hasonló transzparensekkel fogadni a szurkolók. Sőt, vicces lenne ha ha elállnának az igazolástól az Anzsinál aztán nézhetné az évi 20 millát. :)
Bár nem hiszem hogy az Internél éhezik...

Tovább is kedvelem Samut, és mindig kedvelni fogom, de tartom, hogy csalódtam benne egy kicsit.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
noname
Llegenda del Barça

2011.08.12. 13:21:10

Ezért nem ítélem el Etoot. Végülis 30 éves, max 2 igazán jó éve van, 2 év múlva meg nem biztos h lesz ilyen ajénlata. Így most meggazdagszik az oroszoknál, majd 34 évesen még lehúz 1-2 évet Mallorcán, ha bírja a térde.
Sokkal csúnyább volt, amit nálunk csinált. Ha emlékeim nem csalnak, akkor majdnem akkora fizut akart mint Messi, vagyis nagyobbat, mint Xavi/Ini. A klub ajánlott neki szrződéshosszabbítást ugyanazokkal a feltételekkel, de neki nem kellett. Az volt szégyenletes dolog a részéről. Ez a mostani... Nos, volt neki súlyos térdsérülése ha vár az igazolással, mondjuk 2 évet, lehet h addigra újra lesérül és vissza kell vonuljon. A kupák nem csoda ha túlzottan már nem érdeklik. Ott van Henry, aki miután megnyerte e BL-t, látványosan tett magasról minden meccsre, csak sétált a pályán. Etoo már 3xos BL győztes, sokszoros bajnok.
Lehetne benne még 2 jó év, könnyen lehet h nem akar kockáztatni.
Nem védeni akarom, de ezt a mostani esetet nem tekintem akkora szemétségnek, mint amit azelőtt tett.
A Fifa egy szégyen
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.12. 13:13:02

ozsimiki írta:
d írta:Aki most csalódott Eto'oban annak valamiféle rózsaszín álomképe maradt meg róla az itteni időkből.
A MOST-on van a hangsúly, én már több éve csalódtam benne, és nem tartozom azok közé,akiket beugrasztott ,h most így,meg úgy sajnáljuk szegény ártatlan Samuelt az eligazolásáért.

Pályán nem volt vele gond, elismerem,h küzdött mindig a csapatért, azon kívül, pedig nem megyek bele megint,h miért csalódtam, nem csak a követelések miatt, de az elvakultabbak úgyse hisznek el semmit,és Pep nyakába varrják a mai napig.

Én a mostani döntését se igen értem meg, mi van ha már megnyert mindent? Ez a követendő példa,hogy akkor már nem kell több? Ez profi felfogás? Senki se mesélje már be nekem,hogy nem lenne kihívás elmenni egy másik nagy Európai csapatba,hogy ott is eredményeket érjen el, mert megtehetné. Jah,h a pénz, aha. Mindjárt elmorzsolok pár könnycseppet azért a pár 10db luxusverdájáért,amit eddig összekukázott a kis fizetéseiből, hogy most kibővülhet még pár darabbal,akár havonta.

Eto'o nagyon megosztó személyiség, pályán úgy,és azt csinálja ami miatt milliók kedvelik, viszont a gondolkodása,és azon kívüli némely tette,nyilatkozata sok embert csalogat az ellentáborba is.

Minden esetre sok pénzt kívánok neki, úgy is csak a szegények megsegítése miatt megy oda ugye. Bár ha eladna mondjuk csak 2-3 luxus verdát,már pár ezer emberen tudna segíteni csak abból:D esetleg országon. Igaz én sosem fogom átérezni,hogy milyen lehet kenyérért Bentleyvel, üdítőért meg 10perccel később Porsche Gemballa Mirage GT-vel elmenni. Gondolom ilyen szinten ez létszükséglet.
maximálisan egyetértek...
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.12. 13:04:11

d írta:Aki most csalódott Eto'oban annak valamiféle rózsaszín álomképe maradt meg róla az itteni időkből.
A MOST-on van a hangsúly, én már több éve csalódtam benne, és nem tartozom azok közé,akiket beugrasztott ,h most így,meg úgy sajnáljuk szegény ártatlan Samuelt az eligazolásáért.

Pályán nem volt vele gond, elismerem,h küzdött mindig a csapatért, azon kívül, pedig nem megyek bele megint,h miért csalódtam, nem csak a követelések miatt, de az elvakultabbak úgyse hisznek el semmit,és Pep nyakába varrják a mai napig.

Én a mostani döntését se igen értem meg, mi van ha már megnyert mindent? Ez a követendő példa,hogy akkor már nem kell több? Ez profi felfogás? Senki se mesélje már be nekem,hogy nem lenne kihívás elmenni egy másik nagy Európai csapatba,hogy ott is eredményeket érjen el, mert megtehetné. Jah,h a pénz, aha. Mindjárt elmorzsolok pár könnycseppet azért a pár 10db luxusverdájáért,amit eddig összekukázott a kis fizetéseiből, hogy most kibővülhet még pár darabbal,akár havonta.

Eto'o nagyon megosztó személyiség, pályán úgy,és azt csinálja ami miatt milliók kedvelik, viszont a gondolkodása,és azon kívüli némely tette,nyilatkozata sok embert csalogat az ellentáborba is.

Minden esetre sok pénzt kívánok neki, úgy is csak a szegények megsegítése miatt megy oda ugye. Bár ha eladna mondjuk csak 2-3 luxus verdát,már pár ezer emberen tudna segíteni csak abból:D esetleg országon. Igaz én sosem fogom átérezni,hogy milyen lehet kenyérért Bentleyvel, üdítőért meg 10perccel később Porsche Gemballa Mirage GT-vel elmenni. Gondolom ilyen szinten ez létszükséglet.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.08.12. 13:03:11

Ő legalább bevallotta, hogy a pénz miatt megy Dagesztánba, ráadásul 30 évesen, rengeteg címmel a tarsolyában. Persze a nyilatkozata ettől még minősíthetetlen, ahogyan maga a 20 milliós fizetés is. És akkor most ezek után mi fog következni? Minden nagyobb játékos 20-30 milliókat fog követelni fizetésnek? Mert ha egy 30 éves játékos kap annyit, ők miért ne ugyebár. Lesz ennek még negatív következménye, ugyanúgy, ahogy CR, Kaká, Ibra transzfereknek ( és akkor a Cityről még nem is szóltam ).
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.12. 13:02:00

Tiszteltem Etoot azért, h mindig őszinte volt, és szókimondó. De ez már nem az, hanem sima bunkósság, nem is kicsi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.12. 12:35:11

Nem is értem Samulet :(
Egy kiváló játékos, de mikrofon közelébe nem szabad engedni!Ilyen nyilatkozatot senki nem engedhet magának, úriember módjára mondhatta volna, hogy nem ismeri a csapatot, de reméli szívélyesen fogadják vagy bármi, de, hogy keressék meg neki Google Maps-szel...

d-nek igaza van, őt úgy ítélte meg a stáb, hogy tudják nélkülözni, Alves jelenleg borzasztó fontos láncszem, s szinte lehetetlen lenne pótolni!
Kép
Kép
Kép
d
Entrenador del Barça

2011.08.12. 12:21:42

Fecooo írta:ez a nyilatkozat nagyon nem kellett volna...
Gáz ez a nyilatkozat. Most mondhatnám, hogy legalább őszintén bevallja, hogy csakis a pénz győzte meg, de azért a stílus, könyörgöm... biztosan otthon, Dagesztánban is rajongani fognak érte ilyen kijelentés után, na nem mintha ez érdekelné. Aztán ne csodálkozzon, ha megdobálják banánnal.

egyébként utoljára még visszatérnék a pénzes témára... a legkiválóbb példa Dani Alvés, h nem feltétlenül csak a pénzéhsége miatt ment el Samu... Pep Daninál pl elnézte, h kikövetelte a magasabb fizut, vmint ezt többen is eljátszották. itt azért vmilyen megjelent a kettős mérce, ugyanis csak Samunak nem akartak többet fizetni, mindenki más "sikerrel sírt", így nem tudom elítélni... sztetek Dani itt lenne, ha vele is azt tették volna, h "csak" ugyanannyi pénzről szóló szerződést raknak elé, bármennyit vitáznak? sztem nem...
Alves és Eto'o közt volt pár lényeges különbség, viselkedésben és - amint lentebb említették - alapvetően keresetben is, de egy dolgot kiemelnék: Alves "nélkülözhetetlennek" bizonyult. Eto'o nem volt az. Persze utólag lehetünk okosak és kijelenthetjük, hogy Ibrára cserélése (pláne a ráfizetéssel) nem volt okos húzás, de akkor úgy döntött a szakmai stáb, hogy megéri és elképzelés volt is a dologban. Alves helyére nem hogy jobb, de hasonló képességű játékost sem találtak volna egykönnyen. Így megkapta a fizut és kész.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.12. 12:13:44

Fecooo írta:
d írta:A 2011-es Eto'oból már bármikor el tudom képzelni, hogy megfelelő pénzért a világ végére is elmenne focizni...
mostantól legyen a neved Nostradamus...

ez a nyilatkozat nagyon nem kellett volna...

egyébként utoljára még visszatérnék a pénzes témára... a legkiválóbb példa Dani Alvés, h nem feltétlenül csak a pénzéhsége miatt ment el Samu... Pep Daninál pl elnézte, h kikövetelte a magasabb fizut, vmint ezt többen is eljátszották. itt azért vmilyen megjelent a kettős mérce, ugyanis csak Samunak nem akartak többet fizetni, mindenki más "sikerrel sírt", így nem tudom elítélni... sztetek Dani itt lenne, ha vele is azt tették volna, h "csak" ugyanannyi pénzről szóló szerződést raknak elé, bármennyit vitáznak? sztem nem...
viszont samu már így is 10 milla körül keresett, alves meg azért nem...
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.12. 12:01:57

d írta:A 2011-es Eto'oból már bármikor el tudom képzelni, hogy megfelelő pénzért a világ végére is elmenne focizni...
mostantól legyen a neved Nostradamus...

ez a nyilatkozat nagyon nem kellett volna...

d
Entrenador del Barça

2011.08.12. 09:35:13

Pontosan így van LG, ahogy mondod. Eto'o nem ilyen játékos (ember) volt, aztán már az utolsó éveiben itt is kezdett kilógni a lóláb. Hogy a motivációját vesztette-e el, vagy valami más történt azt nem tudom, de megfordultak a dolgok. A 2011-es Eto'oból már bármikor el tudom képzelni, hogy megfelelő pénzért a világ végére is elmenne focizni - és Oroszország még csak nem is annyira a világ vége szakmailag, mint mondjuk egy kazakh, vagy arab csapat.

Persze Eto'o remek kis játékos volt és hálásak lehetünk neki, mert nagyot alkotott az itt töltött évei alatt. De kicsit renitenssé is vált már a barcelonai évek végén is. Az emberek egy részében valamiért az ragadt meg, hogy csúnya, gonosz Guardiola elüldözte ezt az önzetlen szentet. Pedig abban az ügyben is mindkét fél sáros volt kicsit. Eto'onak már akkor is egyre fontosabb volt a pénz, most bebizonyíthatja végleg, hogy már ez az első számú motivációja. Nekem egyébként nincs bajom ezzel. Két-háromszoros fizetésért én is elgondolkodnék, hogy érdemes lenne kimennem külföldre.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.12. 09:23:48

Mindenki mondja, h így jobb lesz Dzsudzsáknak, de a nagy erősítésekből rosszul is kijöhet, mert könnyen padra kerülhet.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.12. 09:21:01

Igazából azt elfogadom, és érthető is hogy mindent megnyert amit meglehetett, túl sok motivációja már nem lehet az Interben, és egy ekkora összeget nem lehet visszautasítani.
De azzal egyre inkább nem vagyok kibékülve hogy egy eddig nem túl nagy klubot felvásárol egy milliárdos, és pillanatok alatt belekezd a "csapatépítésbe", úgy hogy megszerez jó pár klasszist.
Ahogy Game is megfogalmazta: kezd elegem lenni ezekből a milliárdosokból...

Ugyan Dzsudzsáknak így könnyebb lesz, azért nem akárkikkel játszhat együtt, de egyik napról a másikra nem nyernek majd BL-t pl. Ez nem következetes csapatépítés, így már nem annyira szép az egész. De sajnos meg kell barátkozni azzal, hogy ez egyre inkább a pénzről szól, mint a legtöbb dolog. Ugyan nem vagyok Anzsi drukker hogy a kútba ugorjak, amiért nem folyik következetes csapatépítés, de ez engem akkor is idegesít! :roll: És nagyon remélem hogy megdől ezeknek a csapatoknak a "filozófiája" és bebizonyosodik hogy nem euromilliókkal lehet csapatot építeni, hanem elegendő idővel és munkával.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.12. 08:45:50

d írta:Aki most csalódott Eto'oban annak valamiféle rózsaszín álomképe maradt meg róla az itteni időkből. Biztos voltam benne, hogy megfelelő ajánlat esetén már csomagol is. Nagyon úgy néz ki, hogy ezt meg is ütötte az Anzsi. Amúgy inkább menjen egy kemény orosz bajnokságba pénzt keresni, ahol még azért foci is van, mintsem Kazahsztánba, vagy az Emírségekbe, mint mások teszik. Igaz, ahhoz még fiatal lenne ő is, de most kapott egy ajánlatot, jól tette, fogadja csak el.
Nekem pl. megmaradt az is, h mindig úgy küzdött, mintha az életéért játszana, és utált veszíteni. Címeket akart nyerni, tele volt ambíciókkal. Ja, és akkor még vmelyest klubhűséget is lehetett benne felfedezni. Mindig mondta, h számára a Mallorca marad mindig a szíve csapata, de a Barcát is imádja Ha már akkor ilyen pénzéhes lett volna, akkor leléphetett volna a Chelsea-be, aki meg akarta őt szerezni, de egyértelműn kijelentette, h maradni akar.
2007/2008-s szezonig egy rossz szót nem nagyon lehetett rá szólni rá. Viszont ekkor elkezdtek jönni az első antipatikus nyilatkozatok, a fenyegetőzések a klub felé. Aztán később ugye nem tudtak meg állapodni a szerződése meghosszabbításáról, mert nem akart ugyanannyiért maradni, mint eddig, pedig már akkor is azt hiszem olyan 10 millió euró volt az éves fizetése.

Szóval azért sztem nem volt mindig ilyen Etoo, fiatalkorában nem hiszem, h elment volna Oroszországba, még lehet ennél több pénzért sem.

Amúgy meg a fázással tényleg lehetnek gondjai, a brazilok sem nagyon szokták élvezni az ottani klímát. De ez már az ő baja, igazából innentől egy kicsit sem érdekel már, mi lesz vele.
margarin
Jugador del Barça

2011.08.11. 23:57:28

Brian 20 írta:Nem fog ott fázni? mégiscsak afrikai?
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Brian 20

2011.08.11. 23:54:21

Nem fog ott fázni? mégiscsak afrikai?
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.08.11. 23:44:20

Heti 100 millió majdnem forintban.. :O Azt a leborult szivar végét.. de rosszul megy 1-2 csapatnak, játékosnak..

Óriási játékos az tény.. de egy ember a földön nem ér annyit, hogy ennyit keressen.. még Messi se.. elszaladt a paripa nagyon a világon..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
d
Entrenador del Barça

2011.08.11. 23:37:35

Aki most csalódott Eto'oban annak valamiféle rózsaszín álomképe maradt meg róla az itteni időkből. Biztos voltam benne, hogy megfelelő ajánlat esetén már csomagol is. Nagyon úgy néz ki, hogy ezt meg is ütötte az Anzsi. Amúgy inkább menjen egy kemény orosz bajnokságba pénzt keresni, ahol még azért foci is van, mintsem Kazahsztánba, vagy az Emírségekbe, mint mások teszik. Igaz, ahhoz még fiatal lenne ő is, de most kapott egy ajánlatot, jól tette, fogadja csak el.
gergo9
Director del Fútbol

2011.08.11. 22:23:55

Game90 írta:
LG írta: Plusz gondolom segít a rászorulókon, mert eddig is bőkezű adakozó hírében állt.
Pontosan.

Van még 3-4 jó éve, azt simán lenyomhatná az Interben/Mallorcában, de klubszinten elért már mindent, kapott egy hatalmas ajánlatot, évi 20 millióért meg szerintem sok játékos elmenne a Macskahalacskába "bohóckodni".
Jaja nem bírta tovább nézni a kameruni kissrácok szenvedését és bánatában két könnycsepp között elfogadta a közel 20 milliós ajánlatot :)
Megléphette volna ezt sokkal később is hasonló kaliberű szerződést elétoltak volna.
Én sem csalódtam benne de még mennyire hogy nem.
Lezárt