Jajj jajj jajj. Csak úgy tolonganak a világklasszis játékosok, akik Mahacskalába szerződnének.Tocy írta:Márpedig egy orbitálisan bunkó paraszt nyilatkozat volt ez, és az Anzsinak van elég pénze ahhoz, hogy mást hozzon a helyére.

Jajj jajj jajj. Csak úgy tolonganak a világklasszis játékosok, akik Mahacskalába szerződnének.Tocy írta:Márpedig egy orbitálisan bunkó paraszt nyilatkozat volt ez, és az Anzsinak van elég pénze ahhoz, hogy mást hozzon a helyére.
Márpedig egy orbitálisan bunkó paraszt nyilatkozat volt ez, és az Anzsinak van elég pénze ahhoz, hogy mást hozzon a helyére.barca99 írta:Nem lepődtem meg a nyilatkozatán, de szerintem egyáltalán nem olyan gáz ez. Kimondta, amit mindenki gondol. Ki halott Mahacskaláról mielőtt Roberto Carlost megvették? Ki foglalkozik egyáltalán Dagesztánnal? Nem volt túl diplomatikus, na de mikor volt az?![]()
Csapatszinten többet nem igazán nyerhet, az Anzsinál meg lehet és kell is küzdeni egyelőre, és meg is fizetik. Pep is Katarban vezetett le, és akkor mi van? Persze Eto'o még nincs a pályafutása végén, de az orosz is messze van a katari bajnokságtól.
Túl van drámázva. Eleve kétlem, hogy túl nagy futballkultúra lenne Dagesztánban, de legyen. De csak elég belegondolni, mi lenne, ha a Videotonba jönne, és azt mondaná nem tudja hol van Székesfehérvár, sőt le sem tudja írni. Vajon hány Vidi-drukker húzná a száját, és hány verné a sggét a földhöz örömében, amiért egy jó formában lévő világklasszis érkezik?Nem tudom, de egy ilyen nyilatkozat után, ha én Anzsi Mahacskala szurkoló lennék, már nagyon nem szívesen látnám a csapatban.
Túl van drámázva. Eleve kétlem, hogy túl nagy futballkultúra lenne Dagesztánban, de legyen. De csak elég belegondolni, mi lenne, ha a Videotonba jönne, és azt mondaná nem tudja hol van Székesfehérvár, sőt le sem tudja írni. Vajon hány Vidi-drukker húzná a száját, és hány verné a sggét a földhöz örömében, amiért egy jó formában lévő világklasszis érkezik?Nem tudom, de egy ilyen nyilatkozat után, ha én Anzsi Mahacskala szurkoló lennék, már nagyon nem szívesen látnám a csapatban.
Nah itt fordultam le a székről.Az utazással azonban jó lesz vigyáznia Eto'ónak, nem árt valakit érte küldeni, mert szimpla tévedésből egyszer már elrepült Grönlandra...
maximálisan egyetértek...ozsimiki írta:A MOST-on van a hangsúly, én már több éve csalódtam benne, és nem tartozom azok közé,akiket beugrasztott ,h most így,meg úgy sajnáljuk szegény ártatlan Samuelt az eligazolásáért.d írta:Aki most csalódott Eto'oban annak valamiféle rózsaszín álomképe maradt meg róla az itteni időkből.
Pályán nem volt vele gond, elismerem,h küzdött mindig a csapatért, azon kívül, pedig nem megyek bele megint,h miért csalódtam, nem csak a követelések miatt, de az elvakultabbak úgyse hisznek el semmit,és Pep nyakába varrják a mai napig.
Én a mostani döntését se igen értem meg, mi van ha már megnyert mindent? Ez a követendő példa,hogy akkor már nem kell több? Ez profi felfogás? Senki se mesélje már be nekem,hogy nem lenne kihívás elmenni egy másik nagy Európai csapatba,hogy ott is eredményeket érjen el, mert megtehetné. Jah,h a pénz, aha. Mindjárt elmorzsolok pár könnycseppet azért a pár 10db luxusverdájáért,amit eddig összekukázott a kis fizetéseiből, hogy most kibővülhet még pár darabbal,akár havonta.
Eto'o nagyon megosztó személyiség, pályán úgy,és azt csinálja ami miatt milliók kedvelik, viszont a gondolkodása,és azon kívüli némely tette,nyilatkozata sok embert csalogat az ellentáborba is.
Minden esetre sok pénzt kívánok neki, úgy is csak a szegények megsegítése miatt megy oda ugye. Bár ha eladna mondjuk csak 2-3 luxus verdát,már pár ezer emberen tudna segíteni csak abból:D esetleg országon. Igaz én sosem fogom átérezni,hogy milyen lehet kenyérért Bentleyvel, üdítőért meg 10perccel később Porsche Gemballa Mirage GT-vel elmenni. Gondolom ilyen szinten ez létszükséglet.
A MOST-on van a hangsúly, én már több éve csalódtam benne, és nem tartozom azok közé,akiket beugrasztott ,h most így,meg úgy sajnáljuk szegény ártatlan Samuelt az eligazolásáért.d írta:Aki most csalódott Eto'oban annak valamiféle rózsaszín álomképe maradt meg róla az itteni időkből.
Gáz ez a nyilatkozat. Most mondhatnám, hogy legalább őszintén bevallja, hogy csakis a pénz győzte meg, de azért a stílus, könyörgöm... biztosan otthon, Dagesztánban is rajongani fognak érte ilyen kijelentés után, na nem mintha ez érdekelné. Aztán ne csodálkozzon, ha megdobálják banánnal.Fecooo írta:ez a nyilatkozat nagyon nem kellett volna...
Alves és Eto'o közt volt pár lényeges különbség, viselkedésben és - amint lentebb említették - alapvetően keresetben is, de egy dolgot kiemelnék: Alves "nélkülözhetetlennek" bizonyult. Eto'o nem volt az. Persze utólag lehetünk okosak és kijelenthetjük, hogy Ibrára cserélése (pláne a ráfizetéssel) nem volt okos húzás, de akkor úgy döntött a szakmai stáb, hogy megéri és elképzelés volt is a dologban. Alves helyére nem hogy jobb, de hasonló képességű játékost sem találtak volna egykönnyen. Így megkapta a fizut és kész.egyébként utoljára még visszatérnék a pénzes témára... a legkiválóbb példa Dani Alvés, h nem feltétlenül csak a pénzéhsége miatt ment el Samu... Pep Daninál pl elnézte, h kikövetelte a magasabb fizut, vmint ezt többen is eljátszották. itt azért vmilyen megjelent a kettős mérce, ugyanis csak Samunak nem akartak többet fizetni, mindenki más "sikerrel sírt", így nem tudom elítélni... sztetek Dani itt lenne, ha vele is azt tették volna, h "csak" ugyanannyi pénzről szóló szerződést raknak elé, bármennyit vitáznak? sztem nem...
viszont samu már így is 10 milla körül keresett, alves meg azért nem...Fecooo írta:mostantól legyen a neved Nostradamus...d írta:A 2011-es Eto'oból már bármikor el tudom képzelni, hogy megfelelő pénzért a világ végére is elmenne focizni...
ez a nyilatkozat nagyon nem kellett volna...
egyébként utoljára még visszatérnék a pénzes témára... a legkiválóbb példa Dani Alvés, h nem feltétlenül csak a pénzéhsége miatt ment el Samu... Pep Daninál pl elnézte, h kikövetelte a magasabb fizut, vmint ezt többen is eljátszották. itt azért vmilyen megjelent a kettős mérce, ugyanis csak Samunak nem akartak többet fizetni, mindenki más "sikerrel sírt", így nem tudom elítélni... sztetek Dani itt lenne, ha vele is azt tették volna, h "csak" ugyanannyi pénzről szóló szerződést raknak elé, bármennyit vitáznak? sztem nem...
mostantól legyen a neved Nostradamus...d írta:A 2011-es Eto'oból már bármikor el tudom képzelni, hogy megfelelő pénzért a világ végére is elmenne focizni...
Nekem pl. megmaradt az is, h mindig úgy küzdött, mintha az életéért játszana, és utált veszíteni. Címeket akart nyerni, tele volt ambíciókkal. Ja, és akkor még vmelyest klubhűséget is lehetett benne felfedezni. Mindig mondta, h számára a Mallorca marad mindig a szíve csapata, de a Barcát is imádja Ha már akkor ilyen pénzéhes lett volna, akkor leléphetett volna a Chelsea-be, aki meg akarta őt szerezni, de egyértelműn kijelentette, h maradni akar.d írta:Aki most csalódott Eto'oban annak valamiféle rózsaszín álomképe maradt meg róla az itteni időkből. Biztos voltam benne, hogy megfelelő ajánlat esetén már csomagol is. Nagyon úgy néz ki, hogy ezt meg is ütötte az Anzsi. Amúgy inkább menjen egy kemény orosz bajnokságba pénzt keresni, ahol még azért foci is van, mintsem Kazahsztánba, vagy az Emírségekbe, mint mások teszik. Igaz, ahhoz még fiatal lenne ő is, de most kapott egy ajánlatot, jól tette, fogadja csak el.
Brian 20 írta:Nem fog ott fázni? mégiscsak afrikai?
Jaja nem bírta tovább nézni a kameruni kissrácok szenvedését és bánatában két könnycsepp között elfogadta a közel 20 milliós ajánlatotGame90 írta:Pontosan.LG írta: Plusz gondolom segít a rászorulókon, mert eddig is bőkezű adakozó hírében állt.
Van még 3-4 jó éve, azt simán lenyomhatná az Interben/Mallorcában, de klubszinten elért már mindent, kapott egy hatalmas ajánlatot, évi 20 millióért meg szerintem sok játékos elmenne a Macskahalacskába "bohóckodni".