2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ki a fene írta, hogy a pontrúgás semmi lenne? Hol olvastál ilyet?Bob_Marley írta:Messi dologra is reagáltam és a középpályára is. Most te erre azt írod, hogy én odaadnám Messi 4 aranylabdáját és társai. Nem tudok ezzel mit kezdeni, ha leírom és utána szerinted nem írom le.Sanama írta:
De megint az van, hogy leírom a kritikát, te arra semmit nem reagálsz, csak nyomod a dumádatImádom.
Felvetettél kritikát, amit azért nem érzek jogosnak, mert az eredmények is mutatják, hogy működik a jelenlegi dolog, s lehet neked smafu, hogy pl a középpálya stabilabb és kevesebb gólt kapunk, csak ezzel lehet például sikeresnek lenni. És elől ugyanúgy ott vannak a lehetőségek és a gólok is. Rendre uraljuk a meccseket, védekezésben kevesebb gólt kapunk, igen ezért írtam megvan a játék.
Ha nem olvasod el, vagy nem akarod megérteni akkor persze hogy soha nem jutunk egyről a kettőre.
Pontrúgás meg ugyanúgy semmi lenne? Modern foci egyik legnagyobb fegyvere a jól kivitelezett pontrúgás, óriási eredmény, hogy ebben is feljebb kapaszkodtunk a többiekhez, s nem utolsó sorban fizikálisan is feltudjuk venni a versenyt.
Messi dologra is reagáltam és a középpályára is. Most te erre azt írod, hogy én odaadnám Messi 4 aranylabdáját és társai. Nem tudok ezzel mit kezdeni, ha leírom és utána szerinted nem írom le.Sanama írta:
De megint az van, hogy leírom a kritikát, te arra semmit nem reagálsz, csak nyomod a dumádatImádom.
Jó hát Bob tudjuk, te egy gól nélkül lehozott fél szezonért odaadnád Messi 4 aranylabdáját...Meg még vagy 2 BL címet.Bob_Marley írta:Nem tartom jogosnak ezeket a felvetéseket, mert a játék megvan, az hogy tegyük oda Messinek eddig is megvolt. Eddig is neki kellett helyet csinálni, hogy kitudja használni a gyorsaságát és a jó labdáit. Most három emberre igaz ez. Belehetne sűríteni a dolgokat, de akkor abból megint csak az lenne, hogy ott vagyunk egymás hátán elől, s kapjuk a gólt kontrából.Sanama írta:.....
Mit csinált a középpályából? Stabilabbnak érzem a középpályát, s ez nagyon fontos. Belépések ugyanúgy megvannak a támadó harmadba is, egyszerűen a fő feladat a labda biztonsága és a gyors visszazárás. Én ezt egyáltalán nem tartom hibának, mert láthatóan sokkal kevesebb gólt kapunk, s elől meg ugyanúgy megrúgják a magukét az emberek.
Nem tartom jogosnak ezeket a felvetéseket, mert a játék megvan, az hogy tegyük oda Messinek eddig is megvolt. Eddig is neki kellett helyet csinálni, hogy kitudja használni a gyorsaságát és a jó labdáit. Most három emberre igaz ez. Belehetne sűríteni a dolgokat, de akkor abból megint csak az lenne, hogy ott vagyunk egymás hátán elől, s kapjuk a gólt kontrából.Sanama írta:.....
Mindig ez van, ha kikapunk vagy pontot vesztünk. Én se vagyok a legnagyobb pártolója de sokat fejlődött az utóbbi hónapokban és egy elszúrt meccsért nem kéne a fejét venni. Lehet ez még rosszabb is jobb is. Most nagy feladat előtt ál ő is és a csapat is. Elől maradtunk, de a Madrid is bukni fog még pontot. És igen, előállt az a helyzet, hogy ha bajnokok akarunk lenni minden meccset hozni kell. A PSG-re remélem összekapja a csapatot. Látványosan nem vagyunk csúcsformában, de ez még bőveb bőven változhatVictor_Valdes írta:Vicc, hogy egy rosszabb meccs után (iksz a sevilla otthonában..ennek ellenére állunk mindenhol, bezzeg pár hónapja..) mindenki a fejét követeli. Máskor meg ő az atyaúristen.![]()
![]()
Ez nem az ő sara volt, egyéni hiba volt. Elkényelmesedni meg szokása a csapatnak, úgy cirka tíz éve legalább..
A Neymar cserét én sem értettem, viszont ha a brazil marad a pályán Pique akkor is el tudta volna adni a labdát. Bosszantó, hogy két nagy egyéni hiba miatt veszítettünk pontokat, én ezt nem varrnám az edző nyakába.bojankrkic27 írta:véleményem szerint ma egy hibája volt.. de az óriási!
Neymar helyett Lajost kellett volna lehozni, vagy Iniestát.. szerintem ezen ment el a meccs
Persze, hogy jön. Ha valaki a szép játékot feláldozza az eredményesért, akkor legyen is eredményes! Különben miről beszélünk?zola8787 írta:Látjátok csak a bizalmat kell megkapnia, egyből teljesít. (mondjuk ha a Párizs ellen kiesünk + az Almeria meg a következő bajnokin nem nyerünk megint jön majd a fikázás)
veb: Csodálkozol? Hát Mtk edző is volt:D
józsi bácsi azóta is abból élzola8787 írta:veb: Csodálkozol? Hát Mtk edző is volt:D
kicsit hasonló helyzet mint anno frankiéknél, ott is inkább hank ten cate-t tartották az észnekMR. TROMORT777 írta:Nagyon jó látni, hogy pontrúgásokból mennyire eredményesek vagyunk, de ami még szebb, hogy mennyire kevés gólt kapunk ilyen helyzetekből. Jó látni továbbá, hogy LE mellett egy jó stáb is van akikben bízik. Nem véletlenül ragaszkodott Unzué-hoz. Akinek egyébként Bravo-t is köszönhetjük, mert ő javasolta. Úgy néz ki, exportásként ehhez is ért.