Ki a fene írta, hogy a pontrúgás semmi lenne? Hol olvastál ilyet?Bob_Marley írta:Messi dologra is reagáltam és a középpályára is. Most te erre azt írod, hogy én odaadnám Messi 4 aranylabdáját és társai. Nem tudok ezzel mit kezdeni, ha leírom és utána szerinted nem írom le.Sanama írta:
De megint az van, hogy leírom a kritikát, te arra semmit nem reagálsz, csak nyomod a dumádatImádom.
Felvetettél kritikát, amit azért nem érzek jogosnak, mert az eredmények is mutatják, hogy működik a jelenlegi dolog, s lehet neked smafu, hogy pl a középpálya stabilabb és kevesebb gólt kapunk, csak ezzel lehet például sikeresnek lenni. És elől ugyanúgy ott vannak a lehetőségek és a gólok is. Rendre uraljuk a meccseket, védekezésben kevesebb gólt kapunk, igen ezért írtam megvan a játék.
Ha nem olvasod el, vagy nem akarod megérteni akkor persze hogy soha nem jutunk egyről a kettőre.
Pontrúgás meg ugyanúgy semmi lenne? Modern foci egyik legnagyobb fegyvere a jól kivitelezett pontrúgás, óriási eredmény, hogy ebben is feljebb kapaszkodtunk a többiekhez, s nem utolsó sorban fizikálisan is feltudjuk venni a versenyt.
Viszont én nem abba a játékba szerettem bele, ahol 1-1 pontrúgásból nyerték a meccseket 1 góllal, és ezt engedd már meg, hogy elmondjam, és kritizáljam LE-t.
Nagyon nagy érdemben reagáltál a kritikáimra, leírtad, hogy Messire régen is épített a csapat...

Ahhoz, hogy egyről a kettőre jussunk, neked kéne érdemben cáfolni a kritikákat, amiket felvetek, nem fél fél mondatban elintézni egyet belőlük, és azt is olyan érvvel, hogy hát megy a játék, csak épp nem tudom neked mi számít játéknak...Vagyis de