Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Ez igaz, de ezt senki sem kérdőjelezte meg, én csak annyit mondtam h emberileg az ÉN szememben az utolsók között ven DE! jó játékos, ezt leírtam!varga tamás írta: A 3 bajnoki idényben lőtt 61 gólt, a BL-sorozatban 11-et.
Megérteni itt nem kell semimt, max elfogadni.. hogy lehet azt megérteni h Fattyú madridiak, hódoljatok a Barca-nak...varga tamás írta:És különben is: a sztárok egy jelentős része egoista, és amit a realra mondott, azt is meg lehet érteni.
Ez is igaz... DE! azt sem kel elfelejteni hogy a madrid vette ki a nyomorból... egymás hegyén hátán feküdtek a nyomorban... lehet h jáccott vele egy ideig a madrid...de kenyéradó csapata volt.. és lehet (nem biztos, de lehet) hogy azóta már meg is halt volna, v mégrosszabb: éhezik mint a többi gyerek ha a madrid nem emeli ki onnan... ezt tisztelni kell!varga tamás írta: Ott van 4-5 évig, de mindig kölcsönadják, nem bíznak benne, a fejére tojnak. Tehát felgyülemlett benne egy jó adag keserűség a margittal szemben
Vitatta valaki ? nem , én csak annyit modntam hogy vigyáznia kéne a szájára... és akármekkora csatár nehogy azt higgye már h ő az Atyaúristen... egyetlen egy játékso sem engedhet meg magának ilyet.. mit képzel ki ő...varga tamás írta:Hatalmas hioba lenne a TOP 3-ba tartozó csatárunkat eladni.
Cruyff Laporta személyes tanácsadója, és téleg ő itt az istencsászár.Marci írta:Attól függetlenül hogy mit mondd, elegem van már mind Rosellből, mind Cruyfból! Rosell közel sem mérhető Laportához! Cruyf meg a korábbi sikerei után már úgy tekint magára mint a 4. isteni személyre!
Unalmas, na.
Ha annyit nem is keresnek, mint Ronaldinho (mondjuk a legjobbak talán annyit is, persze azok nem középvezetők), de azért eleget ahhoz, hogy lehessen párhuzamot vonni. Annak meg, hogy ki mennyit dolgozik ehhez semmi köze szerintem... Azt meg ne mondd, hogy egy pénzügyi igazgató is ugyanolyan jó döntéseket tud hozni akkor, amikor ég a pokol másnap...lionelmessi19 írta:Kicsit más a két dolog. Egyrészt azért azok nem keresnek talán ennyit, másrészt pedig többet dolgoznak, mint napi két edzés. (vagy legalábbis jó esetben...grecki írta:Miért, szerinted egy komoly multi managere (nem vezére, hanem vmi középvezető) mennyit keres évente? Azok is keresnek bőven százezres, milliós nagyságrendben. Mégsem mondja meg neki senki, hogy nem mehet el éjszakai fürdőzésre bepiálva!) Másrészt pedig őket ilyen dolog nem hátráltatja a teljesítményben, ellenben profi focistákat nagyonis.
Én értem, h a szabadidejében csináljon amit akar, de sztem (nem tom pontosan mennyi idő megy el napi két edzéssel) a pihenésidő inkább munkaidőnek számít náluk.
Kicsit más a két dolog. Egyrészt azért azok nem keresnek talán ennyit, másrészt pedig többet dolgoznak, mint napi két edzés. (vagy legalábbis jó esetben...grecki írta:Miért, szerinted egy komoly multi managere (nem vezére, hanem vmi középvezető) mennyit keres évente? Azok is keresnek bőven százezres, milliós nagyságrendben. Mégsem mondja meg neki senki, hogy nem mehet el éjszakai fürdőzésre bepiálva!
És ehhez még az is hozzájön, hogy spanyolhonban az élet lényegesen később kezdődik (11 és éjfél körül)...grecki írta: pl szerdán (csütörtökön nincs meccs) 1kor már nem mehet teszem azt moziba, az szerintem gáz... A szabadidejében azt csináljon az ember, amihez kedve van.
Nem babra megy a játék. A Profi futbalisták kumma aránytalan összegeket keresnek, szerintem természetes, h ilyen kötöttségeknek meg kell h feleljenek.grecki írta:A nagy részével egyetértek, de szerintem is túlzó egy-két pont. Pl ha tíz perccel az edzés előtt nincs ott valaki pongyolában, akkor percenként ezer euro bünti lesz vagy mi?
Szerintem is van kockázat a teljes szigor bevezetésében,meg kellene találni az arany középutat... Ugyanakkor a cigi, pia tilalma alap, de az, hogy megszabják, hogy pl szerdán (csütörtökön nincs meccs) 1kor már nem mehet teszem azt moziba, az szerintem gáz... A szabadidejében azt csináljon az ember, amihez kedve van. Persze, ha mérkőzés van másnap, akkor nyilván ne maradozzon ki.