Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+ Cigarini, Criscito, Giovinco.Fernando írta:Santonnal lassan szerintem biztos helye lesz az olasz válogatottban. Csak ő most az U21-es EB-n van. Santon, Chiellini, Rossi, Balotelli, Montolivo stb. Szerintem idővel ott lehet majd De Ceglie, vagy Aqafresca esetleg Pasloschi is. Jó az utánpótlás azért az olasz csapatnál.
Azért általában erősebb csapatok ellen nagyon defenzivek soktak lenni. Néha a Rangers szintet ütik. Igazából a 2000-s Eb elődöntő óta hányok tőlük.barca99 írta:Nálam a bunkerfoci a Rangers féle borzadály vagy a Barcalona - Chelsea meccs idénről. Ehhoz képest szerintem nem játsszák ezt az olaszok, még ha védekezőbb is a felfogásuk mondjuk a spanyolokéhoz képest.
nem azt írtam,h ebben hiszek, hanem azt,h még nem TÉNY a továbbjutásuk,csak sanszos. tény akkor lesz ha legalább ugyanannyi pontot szereznek mint az olaszok.Barcaforever írta:Ez az Egyiptom?ozsimiki írta:
sanszosabb h kiesnek,de még nem tény, ugyanis egy x is elég lehet nekik Brazilok ellen, ha kikap az amcsiktól Egyiptom.
Az olaszok az utóbbi két tornán összesen két alkalommal nem játszottak bunkerfocit: A vb-n a németek elleni elődöntőben, ill. az EB-n a franciák ellen.barca99 írta: Vitatkoznék. Bár végig szurkoltam Egyiptomnak, és szurkolok is, hogy verjék el az USA-t, meg a brazilok legalább x-eljenek, de ez a bunkerfoci egy akkora kamu, hogy nem igaz. Már a VB-n sem azt játszották, sőt azóta sem nagyon látom.
Az olaszok most nem tudom hogy mi lesz. Azt a szemét Materazzit eszükbe ne jusson benevezni. Akit nagyon sajnálok az Alessandro Nesta.barca99 írta:Pedig én pont ebben látom a bajt. Kamu-fiatalítás van (bár lehet köze az U21-es EB-nek is). Vannak fiatalok, de a védelemben egyedül Chiellini az, akire biztosan számítani lehet jövőre is. A VB-re kivisz Lippi egy Zambro - Canna - Chiellini - Grosso védelmet? Esetleg Matrixot, Panuccit, vagy Nestát nem lehet reaktiválni?Fernando írta:A fiatalítással szerintem nincs baj. Az eléggé megy. Chiellini, Pepe, Quaqliarella, Montolivo, Rossi stb...![]()
Chiellini-re azt mondják a legjobb olasz, de én akármikor látom, mindig hibázik egy nagyot.Vagy rossz ütemben jön, vagy elvéti a labdát... kellene mellé egy stabil középhátvéd. Jobbszélre az ASR-ből Marco Motta, balszélre meg vagy Dossena, vagy Santon kellene.
Középpálya is elég gyér, Pirlo ki van égve, sem a Milanban, sem a válogatottban nem mutat semmit. Nálam simán egy De Rossi - Aquilani - Montolivo kp lenne a kezdő. (oké, mondjuk Aquilani most sérült...).
Támadó sorba meg simán hoznék két gyors támadót (nálam ez mondjuk Giovinco és Rossi lenne) előre lenne egy jó befejezőcsatár Gilardino/Pazzini/Iaquinta/Balotelli. És akkor cserének még mindig maradna a támadósorba egy Pepe, vagy Quaqliarella esetleg Cassano...
Pedig én pont ebben látom a bajt. Kamu-fiatalítás van (bár lehet köze az U21-es EB-nek is). Vannak fiatalok, de a védelemben egyedül Chiellini az, akire biztosan számítani lehet jövőre is. A VB-re kivisz Lippi egy Zambro - Canna - Chiellini - Grosso védelmet? Esetleg Matrixot, Panuccit, vagy Nestát nem lehet reaktiválni?Fernando írta:A fiatalítással szerintem nincs baj. Az eléggé megy. Chiellini, Pepe, Quaqliarella, Montolivo, Rossi stb...
Vitatkoznék. Bár végig szurkoltam Egyiptomnak, és szurkolok is, hogy verjék el az USA-t, meg a brazilok legalább x-eljenek, de ez a bunkerfoci egy akkora kamu, hogy nem igaz. Már a VB-n sem azt játszották, sőt azóta sem nagyon látom. Ötlettelen, impotnes támadójáték, na az van... azt meg tényleg nem tudom hová tenni, hogy az olasz játékosokkal mi a baj. Van/volt egy-két unszimpatikus ember, de azért ez a szemétkukába való... kiöregedtek, és nem ártana egy alapos fiatalítás, de ezen kívül nem látom a problémát.LG írta:Vajon miért? Segitek: Mert az olasz a leggusztustalanabb válogatott. Nézhetetlen, undoritó. bunkerfocit játszanak, ráadásul a játékosaik is elég szemétkukába való emberek.kompalor írta:Úgy látom nagyon sok olaszgyűlölő van itt!
Igazad van, bár sztem ez az ott lévő csapatoktól is függ. Gondolok itt arra, hogy 4 éve, mikor összehasonlíthatatlanul jobb mezőny volt, akkor a hangulat és a játék is igen tetszetős volt. Igaz ehhez kellett, hogy az olaszok helyett a brazilok, Új-Zéland helyett Ausztrália, Irak helyett Japán,Usa helyett Mehikó:D, Brazilia mellé Argentina, na meg Dél-Afrika helyett Németország. Egyedül Egyiptom és Espana jobb a 4 évvel ezelőtti szereplőnél( Tunézia és Görögország,ha jól emlékszem)ozsimiki írta:Brazilok győzelmének örültem,és ott valóban volt színvonal,de szerintem azért mert sokévente van egy ilyen üdítő kivétel,még inkább a másik oldalba terelődik az egész. persze ha pl itt sem fulladna unalomba minden meccs szinte akkor máshogy festhetne a kép, lehet h csak a helyszín miatt jön le ennyire negatívan,de ez a 0 hangulat,+ 0 színvonal nagyon kiábrándító tud lenni.
vébén már hangulat szemszögéből tuti más lesz
Ez az Egyiptom?ozsimiki írta:sanszosabb h kiesnek,de még nem tény, ugyanis egy x is elég lehet nekik Brazilok ellen, ha kikap az amcsiktól Egyiptom.kompalor írta: Ezzel ők kiesetek; kizárt hogy Brazíliát megverjék...