Fernando írta:A fiatalítással szerintem nincs baj. Az eléggé megy. Chiellini, Pepe, Quaqliarella, Montolivo, Rossi stb...
Pedig én pont ebben látom a bajt. Kamu-fiatalítás van (bár lehet köze az U21-es EB-nek is). Vannak fiatalok, de a védelemben egyedül Chiellini az, akire biztosan számítani lehet jövőre is. A VB-re kivisz Lippi egy Zambro - Canna - Chiellini - Grosso védelmet? Esetleg Matrixot, Panuccit, vagy Nestát nem lehet reaktiválni?
Chiellini-re azt mondják a legjobb olasz, de én akármikor látom, mindig hibázik egy nagyot.

Vagy rossz ütemben jön, vagy elvéti a labdát... kellene mellé egy stabil középhátvéd. Jobbszélre az ASR-ből Marco Motta, balszélre meg vagy Dossena, vagy Santon kellene.
Középpálya is elég gyér, Pirlo ki van égve, sem a Milanban, sem a válogatottban nem mutat semmit. Nálam simán egy De Rossi - Aquilani - Montolivo kp lenne a kezdő. (oké, mondjuk Aquilani most sérült...).
Támadó sorba meg simán hoznék két gyors támadót (nálam ez mondjuk Giovinco és Rossi lenne) előre lenne egy jó befejezőcsatár Gilardino/Pazzini/Iaquinta/Balotelli. És akkor cserének még mindig maradna a támadósorba egy Pepe, vagy Quaqliarella esetleg Cassano...