2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Te jó ég! Ennyi erővel adjuk el Messit, Init, Xavit, és Herny-t is, mert ne adj isten rosszul teljesíthetnek a kövi szezonban. Te ilyen hozzáállásal ne is vegyünk senkit semennyi pénzért, mert benne van, h rosszul teljesít, és lemegy az ára. De télleg te ezt komolyan gondolod?Barcaforever írta:Én elismerem Samu tudását, csak úgy gondolom most 40-50 milliót ér, kifog 1-2 rossz szezont és az ára ugyanúgy 16-20 millió lesz, mint Dinhoé.
Nem elvakultan kell hozzáállni a dolgokhoz, mint anno Ronaldinho idején.Akkor is én voltam az egyetlen ember az egész fórumon, aki azt mondta, h vigye a Chelsea, ha akarja csillagászati összegért.
Elismerem a tudását, csak 1. sztem ezt a szintet más is meg tudja közelíteni, 2.gazdasági oldalát is nézni kell.
Nem hiszem, hogy Samut el kéne adni. Tegnap rögtön 3-an is rámástak. szóval nehéz volt neki. Sajnos Samu március óta esett vissza, és nincs formában, de a küzdésben fantasztikus. Harciassága hihetetlen. Azért Messit is miért kritizálják, nem értem. Messi mondjuk jobb, mint Samu volt. Ha márciustól nézem a meccseket. Samu össze fogja szedni magát. amúgy még lesz egy meccs, ott lőhet majd gólt. Depor ellen, lehet játszani fog. Én is azt mondom, hogy nem lesz rajta nyomás. Jól fog játszani.torrentkiller írta:Idén azért "3/4edes ember", mert az utóbbi 1,5-2 hónapban folyamatosan pályán volt a legtöbb meccsen. ilyen körülmények közt nem csoda ha elfárad. Leo is megkapta a saját topikjában a magáét hogy nem akar játszani, adjuk el hamar amíg kapunk érte vmit meg hasonló baromságok. Pedig Ő is végig harcolta az évet, csakúgy mint Samu. Akkor persze amikor a mesternégyest lőtte ő volt a májer meg mittomén mi. Tegnap is harcolt, de ha 3an vannak rajt, sok esélye nincs. Szerdán ott lesz a legbivajabb kezdő, nem lesz rajt akkora nyomás, máris jobban fog neki menniFecooo írta: Samu amolyan "3/4 idényes" ember, a végén már nem tud koncentrálni, de abban a 3/4 idényben emberfelettit nyújt rendszerint... tavaly, vagy tavalyelőtt sokat volt sérült, de így is megvolt az 1/1-es átlaga, asszem 11/11-gyel végzett... ő ilyen, de ettől függetlenül nagy kincs!![]()
FORZA BARCA, FORZA SAMU!!!![]()
Itt az elsődleges az, hogy verjük meg valahogy a Manchestert a BL-döntőben, és aztán lehet gazdasági és sportszakami döntéseket meghozni.Varga Tamás írta:Mosquito!Mosquito írta: Ez a "kedvencem".
Nem kérdés, hogy Janko kell ide, mert a Salzburgi előkészítő emberkék eltörpülnek Xaviék melllett és mégis már 39(?) gólnál tart. Akkor itt, ezekkel a zseniális srácokkal egy szezonban 60-70-ig is eljuthatna. Adjuk érte oda a kamerunit meg még vagy 20millát. Az atleticoban, Forlan mellett is jobb játékosok játszanak, mint az osztrák csapattársai tehát nem kérdés ki a király.
Az nem is számít, hogy: a Barca ellen 10 emberrel védekezik a csapatok 90%-a, Eto'o a pályán összesen eltöltött idejének 30-40%-át nem a saját posztján játszotta, vele 2 egyenrangú támadó is a pályán szokott lenni ami azt jelenti nem csak rá játszik a csapat.
Akciógóllal még így sincs lemaradva Forlan mögött csak a büntetőket gyengén(nem kifejezés csak a cenzúra miatt ez az enyhe jelző) rúgja.
Már alig várom a következő Barcas csatárt aki ennyi gólt szerez majd. Remélem gyorsan túladunk Samun, hogy a fantasztikus kiszolgáló emberek megmaradjanak s ne az legyen a kifogás majd, hogy már nem Xaviék játszanak a csapatban.
Szegény Henry, Villa, Torres, Raul, RVN, Kluivert, Rivaldo, Ronaldo(a realos) és a többi, hogy őket a kutya se szolgálta ki. Zidane és Guti mekkora 2 lúzer, hogy nem tudták úgy labdával tömni a támadókat, mint Xavi és Iniesta.
na mind1
hála az égnek vége mindjárt a szezonnak és onnantól augusztus végéig nem kell már ilyesmivel foglalkozni
nem tudom van e még a világon egy klub akinek szurkolói, még az ilyen szezon után is megtalálják és kiutálják a csapat egyik -szerintem- legmeghatározóbb játékosát
Az elmúlt 1 hét legszínvonalasabb, legkorrektebb hozzászólása, amely hűen tükrözi a véleményemet. Akik el akarják adni, azokat nem is értem - mondjuk, nem is törekszem rá.
fcjoc:Fecooo írta:fcjoc, jól megmondtadfcjoc írta:...![]()
![]()
![]()
![]()
Samu és a Barcelona szerdán el kell, hogy foglalja a megérdemelt helyét Európában! (mert vita nélkül: sztem keveset mondok, ha azt mondom, hogy az évtized legjobb csapata a "mienk"!) (igaz, az IFFHS szerint is az utóbbi 20 év legjobbjai vagyunk)
Idén azért "3/4edes ember", mert az utóbbi 1,5-2 hónapban folyamatosan pályán volt a legtöbb meccsen. ilyen körülmények közt nem csoda ha elfárad. Leo is megkapta a saját topikjában a magáét hogy nem akar játszani, adjuk el hamar amíg kapunk érte vmit meg hasonló baromságok. Pedig Ő is végig harcolta az évet, csakúgy mint Samu. Akkor persze amikor a mesternégyest lőtte ő volt a májer meg mittomén mi. Tegnap is harcolt, de ha 3an vannak rajt, sok esélye nincs. Szerdán ott lesz a legbivajabb kezdő, nem lesz rajt akkora nyomás, máris jobban fog neki menniFecooo írta: Samu amolyan "3/4 idényes" ember, a végén már nem tud koncentrálni, de abban a 3/4 idényben emberfelettit nyújt rendszerint... tavaly, vagy tavalyelőtt sokat volt sérült, de így is megvolt az 1/1-es átlaga, asszem 11/11-gyel végzett... ő ilyen, de ettől függetlenül nagy kincs!
fcjoc, jól megmondtadfcjoc írta:...
szvsz ez badarság. teljesen más emberi értékeket képviselnek. eto'o minden meccsen odateszi magát, még ha nem is megy neki. én szerintem semmi gond nincs vele, csak sajnálom h most van ilyen időszaka.kristop írta:én már nem mondok semmit, de figyeljétek meg, teljesen ugyanaz lesz, mint Ronaldinho esetében. annyira látszik. a góljait még ő is meglőtte, de már játékban messze alulmúlta önmagát.
innentől már csak gyengébb lesz a teljesítménye.
Mosquito!Mosquito írta: Ez a "kedvencem".
Nem kérdés, hogy Janko kell ide, mert a Salzburgi előkészítő emberkék eltörpülnek Xaviék melllett és mégis már 39(?) gólnál tart. Akkor itt, ezekkel a zseniális srácokkal egy szezonban 60-70-ig is eljuthatna. Adjuk érte oda a kamerunit meg még vagy 20millát. Az atleticoban, Forlan mellett is jobb játékosok játszanak, mint az osztrák csapattársai tehát nem kérdés ki a király.
Az nem is számít, hogy: a Barca ellen 10 emberrel védekezik a csapatok 90%-a, Eto'o a pályán összesen eltöltött idejének 30-40%-át nem a saját posztján játszotta, vele 2 egyenrangú támadó is a pályán szokott lenni ami azt jelenti nem csak rá játszik a csapat.
Akciógóllal még így sincs lemaradva Forlan mögött csak a büntetőket gyengén(nem kifejezés csak a cenzúra miatt ez az enyhe jelző) rúgja.
Már alig várom a következő Barcas csatárt aki ennyi gólt szerez majd. Remélem gyorsan túladunk Samun, hogy a fantasztikus kiszolgáló emberek megmaradjanak s ne az legyen a kifogás majd, hogy már nem Xaviék játszanak a csapatban.
Szegény Henry, Villa, Torres, Raul, RVN, Kluivert, Rivaldo, Ronaldo(a realos) és a többi, hogy őket a kutya se szolgálta ki. Zidane és Guti mekkora 2 lúzer, hogy nem tudták úgy labdával tömni a támadókat, mint Xavi és Iniesta.
na mind1
hála az égnek vége mindjárt a szezonnak és onnantól augusztus végéig nem kell már ilyesmivel foglalkozni
nem tudom van e még a világon egy klub akinek szurkolói, még az ilyen szezon után is megtalálják és kiutálják a csapat egyik -szerintem- legmeghatározóbb játékosát
Ez a "kedvencem".Barcaforever írta: Jó formában van és nyugodt szívvel eladnám, amíg nem jár le a szerződése.Most nem azért, de ilyen előkészítések mellett Bojan is lőtt volna 20 gólt, sőt.....Bár én hoznék vkit, sztem Villa nagyon szívesen jönne.(Rossel kb ugyanilyen formájuk körül adta volna el Dinhot és Decot, végülis felbecsülhetetlen euro milliók bukása lett a vége.)
Lehet kövezni.![]()
Ezzel teljesen egyet értek,annyit tennék még hozzá,hogy az előző két meccsen nem az a Barca volt mögötte,amiben a 29 gólt lőtte és ok,hogy mindenki arra játszott,hogy Samu gólt lőjön,de ezt az ellenfelek is nagyon jól tudták,így jobban is figyeltek rá,ezt ne felejtsük el,pláne úgy,hogy nem volt egy Henry egy Messi egy Iniesta a pályán,akikre 2 embert kellene állítani. Az meg,hogy Forlán most tudott egy rakás gólt szerezni hatalmas szerencse is,mert jó-jó nem rossz játékos,de az Atletico is most van bomba formában és tegnap pl egy olyan Bilbao ellen játszhattak,aminek nem volt sme vesztenivalója és nagyot nyerni sem tudott volna egy győzelemmel,míg az Osasunának kellett a 3 pont.Sanama írta:Hát ez van. Elbukta az aranycipőt.
De Forlan mit ért el azza,h megnyerte?vagy meg fogja?
Fog ő Bl-t,Kupát,LLiga-t nyerni? Nem!
Eto'o ezekből 2-t megnyert,és szerdán nyerheti a 3.-at.
Engem nem érdekel a góllövőlista,ameddig a Barca játsza a legszebb és legeredményesebb focit. Itt csapat van,ezért is döntötte meg a Tridente a Puskásék által felállított rekordot.
Forlan mire megy 31góljával? kap egy aranycipőt kész.
Eto'oval annyi van szerintem,hogy fejben el van fáradva,és rosszul dönt,illetve gyorsan akar döteni. Ez köszönhető a nyomásnak is,és a hosszú szezonnak.
Én nem adnám el..
Maximálisan igazad van.Olyan helyzet állt, elő, amikor nem arról kell beszélni, h Forlán megelőzte a góllövőlistán, hanem, h csak saját magának köszönheti, h nem érte el, Ronaldo 37 gólos rekordját.LG írta:Igen, most is sok gólt rúg, de sztem ugy összességesen nem olyan jó már, mint a 2 nagy sérülése előtt. Azelőtt sokkal gyorsabb volt, és robbanékonyabb. Most is jó, de nem a régi már.
jogos LG, igazad van!LG írta:Kevered...Fecooo írta:
MI BÍZUNK SAMUBAN! 3 éve is elbukta a gólkirályi címet ilyen gyatra idényhajrá után, utána az Arsenal ellen ő élesztette fel a csapatot! a történelem meg fogja ismételni magát ebben is! így kell lennie!
Hajrá Samu!
3 éve, a BL győzelem évében gólkirály lett, 4 éve bukta el.
Kevered...Fecooo írta:
MI BÍZUNK SAMUBAN! 3 éve is elbukta a gólkirályi címet ilyen gyatra idényhajrá után, utána az Arsenal ellen ő élesztette fel a csapatot! a történelem meg fogja ismételni magát ebben is! így kell lennie!
Hajrá Samu!
Nem tudom én sem, hogy miért kell elővenni Samut.. Ez a csapat ettől is hatalmas: amikor az egyik támadónk kicsit laposabban teljesít, a másik 2 felszívja magát. Emlékezzetek csak: év elején Samu császárként rúgta a gólokat zsákszámra, Henry meg sehol. Aztán a szezon második felében Henry pokolian feljavult, egymást segítették a fiúk.Fecooo írta:
Hajrá Samu!
azért mert az elmúlt hónapokba mindig ezt műveli.Fecooo írta:és te milyen alapon mered kijelenteni, h nem így lesz ?bojanfan írta:ezt milyen alapon jelented ki? egyelőre a várható stájsz az lesz, hogy 2-3 hatalmas ziccert majd elront, és jó sok rossz passza lesz.gekkodan írta:Samu pedig majd megrúgja a BL-döntőn a gólját és édes mind1 lesz, hogy nem lett gólkirálySzeretünk Samu!!!