Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Capon
Llegenda del Barça

2009.05.25. 15:02:07

Szegény Eto'o-nak tényleg nem megy valami jól mostanában a góllövés. De szerintem elvakultnak sem kéne lenni vele szemben. Én személy szerint szeretem a játékát nagyon nehéz lenne nélküle elképzelni a csapatot, de az is igaz, hogy roppant nehéz ember. Ha nem a Barcában játszana egész más jelzőkkel illetnénk.
Na a mondandóm lényege végül is az, hogy persze szeretjük meg nehéz elképzelni nélküle a csapatot de szerintem bárki más kvalitásaiban hozzá hasonló játékos képes lenne hasonló eredményt felmutatni a Barcában ilyen kiszolgálással a háta mögött.
Remélem jót fog tenni neki a nyári pihenő aztán ott folytatja ahol kb. 1-2 hónapja abbahagyta. Hajrá Samu BL döntőbe nagyon kelleni fogsz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MR. TROMORT777

2009.05.25. 13:54:07

Barcaforever írta:Én elismerem Samu tudását, csak úgy gondolom most 40-50 milliót ér, kifog 1-2 rossz szezont és az ára ugyanúgy 16-20 millió lesz, mint Dinhoé.

Nem elvakultan kell hozzáállni a dolgokhoz, mint anno Ronaldinho idején.Akkor is én voltam az egyetlen ember az egész fórumon, aki azt mondta, h vigye a Chelsea, ha akarja csillagászati összegért.

Elismerem a tudását, csak 1. sztem ezt a szintet más is meg tudja közelíteni, 2.gazdasági oldalát is nézni kell.
Te jó ég! Ennyi erővel adjuk el Messit, Init, Xavit, és Herny-t is, mert ne adj isten rosszul teljesíthetnek a kövi szezonban. Te ilyen hozzáállásal ne is vegyünk senkit semennyi pénzért, mert benne van, h rosszul teljesít, és lemegy az ára. De télleg te ezt komolyan gondolod?
És Szerintem is adjuk el persze, hisz milyen béna "csak" 29 gólt tudott rúgni egy olyan barcába, ami nem rá épül, és még 2 másik csatárral osztozik a gólokban.
Néhányan elég röhejesek vagytok komolyan, és hoznátok a hellyére Ibrat, aki szvsz technikailag elég képzett de az arca 100x nagyobb mint Eto'o-é, és még hozzá tenném, h Ibra eggyáltalán nem illene ebbe a barca stílusba
meg Eto nem csak egy sima csatár aki kapja a labdát, és be kell lőnie, ő olyan csatár, aki télleg focizik, nem csak várja fönt a labdát, hanem segíti is a társait, a csapatot
És az olyan "szurkolokat" akik csak a hibákat keresik a csapatukban, és a játékosokban azt csak sajnálni tudom, de télleg.
Remélem maradni fog a Barcába, mert neki itt a helye
Hajrá Samu! Hajrá BARCA! Bizonyíts a dőntőbe, mi bízunk benned!
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.25. 09:59:33

a videóban, ahol Samu mondott beszédet, vártam, hogy lássam, ahogy megöleli Pepet, de az pont lemaradt, mindenesetre, számomra eddig se volt kérdés, hogy maradnia kell, ezek után meg pláne nem... az MU ellen szét fogja hajtani magát, és ez meg fog mutatkozni az eredményben is... Hajrá Samu, köszönöm ezt az évet, még kérünk!
Deus
Boixos Nois

2009.05.24. 23:19:37

nekem nincs semmi bajom Samuval, ő mégis csak ember...
De, elvárom, hogy szerdán már lőjön gólt. Mindenképpen.
KépKép
M.I.P.A.X.
Jugador del Barça

2009.05.24. 20:33:04

Ez vicc! Esküszöm ennyi h*lyét!!! Ha Samu egyenletesen rúgja a góljait a szezon során és mondjuk végig csak Forlán vezet akko mindenki itt istenítené hogy milyen jó hogy ennyit rúgott! Most meg mindenki azt fontolgatja hogy mennyit ér és nehogy az legyen vele mint R10-zel! =D> =D> =D> =D> =D> #-o

Akinek nem inge ne vegye magára!!!
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok :)
Kép
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.24. 20:27:27

torrentkiller írta:
Fecooo írta: Samu amolyan "3/4 idényes" ember, a végén már nem tud koncentrálni, de abban a 3/4 idényben emberfelettit nyújt rendszerint... tavaly, vagy tavalyelőtt sokat volt sérült, de így is megvolt az 1/1-es átlaga, asszem 11/11-gyel végzett... ő ilyen, de ettől függetlenül nagy kincs!
Idén azért "3/4edes ember", mert az utóbbi 1,5-2 hónapban folyamatosan pályán volt a legtöbb meccsen. ilyen körülmények közt nem csoda ha elfárad. Leo is megkapta a saját topikjában a magáét hogy nem akar játszani, adjuk el hamar amíg kapunk érte vmit meg hasonló baromságok. Pedig Ő is végig harcolta az évet, csakúgy mint Samu. Akkor persze amikor a mesternégyest lőtte ő volt a májer meg mittomén mi. Tegnap is harcolt, de ha 3an vannak rajt, sok esélye nincs. Szerdán ott lesz a legbivajabb kezdő, nem lesz rajt akkora nyomás, máris jobban fog neki menni :wink:
FORZA BARCA, FORZA SAMU!!! :wink: :D
Nem hiszem, hogy Samut el kéne adni. Tegnap rögtön 3-an is rámástak. szóval nehéz volt neki. Sajnos Samu március óta esett vissza, és nincs formában, de a küzdésben fantasztikus. Harciassága hihetetlen. Azért Messit is miért kritizálják, nem értem. Messi mondjuk jobb, mint Samu volt. Ha márciustól nézem a meccseket. Samu össze fogja szedni magát. amúgy még lesz egy meccs, ott lőhet majd gólt. Depor ellen, lehet játszani fog. Én is azt mondom, hogy nem lesz rajta nyomás. Jól fog játszani.
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.05.24. 20:22:03

Varga Tamás írta:
Mosquito írta: Ez a "kedvencem".
Nem kérdés, hogy Janko kell ide, mert a Salzburgi előkészítő emberkék eltörpülnek Xaviék melllett és mégis már 39(?) gólnál tart. Akkor itt, ezekkel a zseniális srácokkal egy szezonban 60-70-ig is eljuthatna. Adjuk érte oda a kamerunit meg még vagy 20millát. Az atleticoban, Forlan mellett is jobb játékosok játszanak, mint az osztrák csapattársai tehát nem kérdés ki a király.

Az nem is számít, hogy: a Barca ellen 10 emberrel védekezik a csapatok 90%-a, Eto'o a pályán összesen eltöltött idejének 30-40%-át nem a saját posztján játszotta, vele 2 egyenrangú támadó is a pályán szokott lenni ami azt jelenti nem csak rá játszik a csapat.
Akciógóllal még így sincs lemaradva Forlan mögött csak a büntetőket gyengén(nem kifejezés csak a cenzúra miatt ez az enyhe jelző) rúgja.

Már alig várom a következő Barcas csatárt aki ennyi gólt szerez majd. Remélem gyorsan túladunk Samun, hogy a fantasztikus kiszolgáló emberek megmaradjanak s ne az legyen a kifogás majd, hogy már nem Xaviék játszanak a csapatban.
Szegény Henry, Villa, Torres, Raul, RVN, Kluivert, Rivaldo, Ronaldo(a realos) és a többi, hogy őket a kutya se szolgálta ki. Zidane és Guti mekkora 2 lúzer, hogy nem tudták úgy labdával tömni a támadókat, mint Xavi és Iniesta.

na mind1
hála az égnek vége mindjárt a szezonnak és onnantól augusztus végéig nem kell már ilyesmivel foglalkozni
nem tudom van e még a világon egy klub akinek szurkolói, még az ilyen szezon után is megtalálják és kiutálják a csapat egyik -szerintem- legmeghatározóbb játékosát
Mosquito!

Az elmúlt 1 hét legszínvonalasabb, legkorrektebb hozzászólása, amely hűen tükrözi a véleményemet. Akik el akarják adni, azokat nem is értem - mondjuk, nem is törekszem rá. :roll:
Itt az elsődleges az, hogy verjük meg valahogy a Manchestert a BL-döntőben, és aztán lehet gazdasági és sportszakami döntéseket meghozni.

Eto'o horribilis összeget keres, kérdés, hogy hoznak-e a helyére fiatalabb, valódi klasszis támadót, vagy bíznak benne, vagy hoznak helyére egy olyan csatárt, aki egyáltalán nem biztos, hogy meg fog felelni.
Az biztos, hogy idén lehetne még nagy összegért eladni. Másrészt itt egy csatár, aki 35-40 gólt szerzett egy szezonban, mégha az utóbbi hónapokban vissza is esett a teljesítménye és a koncentrációja.

A kérdésről ugyanazt gondolom, mint tavaly. Eto'o a világ legjobb 5 támadójának egyike. Ha sikerül olyan extraklasszist hozni, aki emberileg is összeegyeztethető a Barca imázsával, akkro nem könnyezem meg a távozását. Ellenkező esetben örülnék a maradásának.
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.05.24. 20:10:17

Én elismerem Samu tudását, csak úgy gondolom most 40-50 milliót ér, kifog 1-2 rossz szezont és az ára ugyanúgy 16-20 millió lesz, mint Dinhoé.

Nem elvakultan kell hozzáállni a dolgokhoz, mint anno Ronaldinho idején.Akkor is én voltam az egyetlen ember az egész fórumon, aki azt mondta, h vigye a Chelsea, ha akarja csillagászati összegért.

Elismerem a tudását, csak 1. sztem ezt a szintet más is meg tudja közelíteni, 2.gazdasági oldalát is nézni kell.
Kép
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.24. 19:57:56

Fecooo írta:
fcjoc írta:...
fcjoc, jól megmondtad :D :lol: :lol: :lol:
Samu és a Barcelona szerdán el kell, hogy foglalja a megérdemelt helyét Európában! (mert vita nélkül: sztem keveset mondok, ha azt mondom, hogy az évtized legjobb csapata a "mienk"!) (igaz, az IFFHS szerint is az utóbbi 20 év legjobbjai vagyunk :D )
fcjoc: =D> Brávó, szép beszéd volt! =D> :wink:

Amúgy srácok, ha ráugrik van der Saar nyakára és beborul a kapuba vele együtt, nekem az is jó lesz! :D
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.05.24. 19:52:28

Fecooo írta: Samu amolyan "3/4 idényes" ember, a végén már nem tud koncentrálni, de abban a 3/4 idényben emberfelettit nyújt rendszerint... tavaly, vagy tavalyelőtt sokat volt sérült, de így is megvolt az 1/1-es átlaga, asszem 11/11-gyel végzett... ő ilyen, de ettől függetlenül nagy kincs!
Idén azért "3/4edes ember", mert az utóbbi 1,5-2 hónapban folyamatosan pályán volt a legtöbb meccsen. ilyen körülmények közt nem csoda ha elfárad. Leo is megkapta a saját topikjában a magáét hogy nem akar játszani, adjuk el hamar amíg kapunk érte vmit meg hasonló baromságok. Pedig Ő is végig harcolta az évet, csakúgy mint Samu. Akkor persze amikor a mesternégyest lőtte ő volt a májer meg mittomén mi. Tegnap is harcolt, de ha 3an vannak rajt, sok esélye nincs. Szerdán ott lesz a legbivajabb kezdő, nem lesz rajt akkora nyomás, máris jobban fog neki menni :wink:
FORZA BARCA, FORZA SAMU!!! :wink: :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.24. 19:30:44

fcjoc írta:...
fcjoc, jól megmondtad :D :lol: :lol: :lol:
Samu és a Barcelona szerdán el kell, hogy foglalja a megérdemelt helyét Európában! (mert vita nélkül: sztem keveset mondok, ha azt mondom, hogy az évtized legjobb csapata a "mienk"!) (igaz, az IFFHS szerint is az utóbbi 20 év legjobbjai vagyunk :D )
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.05.24. 19:07:41

kristop írta:én már nem mondok semmit, de figyeljétek meg, teljesen ugyanaz lesz, mint Ronaldinho esetében. annyira látszik. a góljait még ő is meglőtte, de már játékban messze alulmúlta önmagát.

innentől már csak gyengébb lesz a teljesítménye.
szvsz ez badarság. teljesen más emberi értékeket képviselnek. eto'o minden meccsen odateszi magát, még ha nem is megy neki. én szerintem semmi gond nincs vele, csak sajnálom h most van ilyen időszaka.

DE! KÉRLEK TÉGED DRÁGA SAMU! AZ IDÉNY UTOLSÓ MECCSÉRE VEDD FEL AZT A KI.ASZOTT DRÁGA GÓLVÁGÓ PUMA CIPELLŐD, ÉS .ASZD SZÁJBA A MU-t VAGY 3x. peace!
kristop
Entrenador del Barça

2009.05.24. 18:27:00

én már nem mondok semmit, de figyeljétek meg, teljesen ugyanaz lesz, mint Ronaldinho esetében. annyira látszik. a góljait még ő is meglőtte, de már játékban messze alulmúlta önmagát.

innentől már csak gyengébb lesz a teljesítménye.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.24. 18:12:25

Mosquito írta: Ez a "kedvencem".
Nem kérdés, hogy Janko kell ide, mert a Salzburgi előkészítő emberkék eltörpülnek Xaviék melllett és mégis már 39(?) gólnál tart. Akkor itt, ezekkel a zseniális srácokkal egy szezonban 60-70-ig is eljuthatna. Adjuk érte oda a kamerunit meg még vagy 20millát. Az atleticoban, Forlan mellett is jobb játékosok játszanak, mint az osztrák csapattársai tehát nem kérdés ki a király.

Az nem is számít, hogy: a Barca ellen 10 emberrel védekezik a csapatok 90%-a, Eto'o a pályán összesen eltöltött idejének 30-40%-át nem a saját posztján játszotta, vele 2 egyenrangú támadó is a pályán szokott lenni ami azt jelenti nem csak rá játszik a csapat.
Akciógóllal még így sincs lemaradva Forlan mögött csak a büntetőket gyengén(nem kifejezés csak a cenzúra miatt ez az enyhe jelző) rúgja.

Már alig várom a következő Barcas csatárt aki ennyi gólt szerez majd. Remélem gyorsan túladunk Samun, hogy a fantasztikus kiszolgáló emberek megmaradjanak s ne az legyen a kifogás majd, hogy már nem Xaviék játszanak a csapatban.
Szegény Henry, Villa, Torres, Raul, RVN, Kluivert, Rivaldo, Ronaldo(a realos) és a többi, hogy őket a kutya se szolgálta ki. Zidane és Guti mekkora 2 lúzer, hogy nem tudták úgy labdával tömni a támadókat, mint Xavi és Iniesta.

na mind1
hála az égnek vége mindjárt a szezonnak és onnantól augusztus végéig nem kell már ilyesmivel foglalkozni
nem tudom van e még a világon egy klub akinek szurkolói, még az ilyen szezon után is megtalálják és kiutálják a csapat egyik -szerintem- legmeghatározóbb játékosát
Mosquito!

Az elmúlt 1 hét legszínvonalasabb, legkorrektebb hozzászólása, amely hűen tükrözi a véleményemet. Akik el akarják adni, azokat nem is értem - mondjuk, nem is törekszem rá. :roll:
Kép
Mosquito

2009.05.24. 18:07:07

Barcaforever írta: Jó formában van és nyugodt szívvel eladnám, amíg nem jár le a szerződése.Most nem azért, de ilyen előkészítések mellett Bojan is lőtt volna 20 gólt, sőt.....Bár én hoznék vkit, sztem Villa nagyon szívesen jönne.(Rossel kb ugyanilyen formájuk körül adta volna el Dinhot és Decot, végülis felbecsülhetetlen euro milliók bukása lett a vége.)

Lehet kövezni. :lol: :twisted:
Ez a "kedvencem".

na mind1
Xavinho
Capitá del Barça

2009.05.24. 13:33:14

Sanama írta:Hát ez van. Elbukta az aranycipőt.
De Forlan mit ért el azza,h megnyerte?vagy meg fogja?
Fog ő Bl-t,Kupát,LLiga-t nyerni? Nem!
Eto'o ezekből 2-t megnyert,és szerdán nyerheti a 3.-at.

Engem nem érdekel a góllövőlista,ameddig a Barca játsza a legszebb és legeredményesebb focit. Itt csapat van,ezért is döntötte meg a Tridente a Puskásék által felállított rekordot.

Forlan mire megy 31góljával? kap egy aranycipőt kész.

Eto'oval annyi van szerintem,hogy fejben el van fáradva,és rosszul dönt,illetve gyorsan akar döteni. Ez köszönhető a nyomásnak is,és a hosszú szezonnak.
Én nem adnám el..
Ezzel teljesen egyet értek,annyit tennék még hozzá,hogy az előző két meccsen nem az a Barca volt mögötte,amiben a 29 gólt lőtte és ok,hogy mindenki arra játszott,hogy Samu gólt lőjön,de ezt az ellenfelek is nagyon jól tudták,így jobban is figyeltek rá,ezt ne felejtsük el,pláne úgy,hogy nem volt egy Henry egy Messi egy Iniesta a pályán,akikre 2 embert kellene állítani. Az meg,hogy Forlán most tudott egy rakás gólt szerezni hatalmas szerencse is,mert jó-jó nem rossz játékos,de az Atletico is most van bomba formában és tegnap pl egy olyan Bilbao ellen játszhattak,aminek nem volt sme vesztenivalója és nagyot nyerni sem tudott volna egy győzelemmel,míg az Osasunának kellett a 3 pont.
Eto'o-t nem szabad eladni,méltó utóda Ronaldo,Kluivert párosnak. Aki szabadulna tőle az "gondolja át az életét",m vmi gond van nála....
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.24. 13:18:59

Hát ez van. Elbukta az aranycipőt.
De Forlan mit ért el azza,h megnyerte?vagy meg fogja?
Fog ő Bl-t,Kupát,LLiga-t nyerni? Nem!
Eto'o ezekből 2-t megnyert,és szerdán nyerheti a 3.-at.

Engem nem érdekel a góllövőlista,ameddig a Barca játsza a legszebb és legeredményesebb focit. Itt csapat van,ezért is döntötte meg a Tridente a Puskásék által felállított rekordot.

Forlan mire megy 31góljával? kap egy aranycipőt kész.

Eto'oval annyi van szerintem,hogy fejben el van fáradva,és rosszul dönt,illetve gyorsan akar döteni. Ez köszönhető a nyomásnak is,és a hosszú szezonnak.
Én nem adnám el..
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.05.24. 13:15:29

LG írta:Igen, most is sok gólt rúg, de sztem ugy összességesen nem olyan jó már, mint a 2 nagy sérülése előtt. Azelőtt sokkal gyorsabb volt, és robbanékonyabb. Most is jó, de nem a régi már.
Maximálisan igazad van.Olyan helyzet állt, elő, amikor nem arról kell beszélni, h Forlán megelőzte a góllövőlistán, hanem, h csak saját magának köszönheti, h nem érte el, Ronaldo 37 gólos rekordját. :roll:

Jó formában van és nyugodt szívvel eladnám, amíg nem jár le a szerződése.Most nem azért, de ilyen előkészítések mellett Bojan is lőtt volna 20 gólt, sőt.....Bár én hoznék vkit, sztem Villa nagyon szívesen jönne.(Rossel kb ugyanilyen formájuk körül adta volna el Dinhot és Decot, végülis felbecsülhetetlen euro milliók bukása lett a vége.)

Lehet kövezni. :lol: :twisted:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.24. 11:40:42

Igen, most is sok gólt rúg, de sztem ugy összességesen nem olyan jó már, mint a 2 nagy sérülése előtt. Azelőtt sokkal gyorsabb volt, és robbanékonyabb. Most is jó, de nem a régi már.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.24. 11:32:30

LG írta:
Fecooo írta:
MI BÍZUNK SAMUBAN! 3 éve is elbukta a gólkirályi címet ilyen gyatra idényhajrá után, utána az Arsenal ellen ő élesztette fel a csapatot! a történelem meg fogja ismételni magát ebben is! így kell lennie!
Hajrá Samu!
Kevered...
3 éve, a BL győzelem évében gólkirály lett, 4 éve bukta el.
jogos LG, igazad van!
ettől függetlenül, aki végignézni Samu Barca-s pályafutását, az láthatja, h minden évben ez a forgatókönyv...
Minden évben a végét elrontja, amikor gólkirály lett 26 góllal, akkor is csak azért lehetett gólkirály, mert se Forlan, se Villa nem tudott hasonló szinten teljesíteni... már írtam többször, de leírom még 1x:
Samu amolyan "3/4 idényes" ember, a végén már nem tud koncentrálni, de abban a 3/4 idényben emberfelettit nyújt rendszerint... tavaly, vagy tavalyelőtt sokat volt sérült, de így is megvolt az 1/1-es átlaga, asszem 11/11-gyel végzett... ő ilyen, de ettől függetlenül nagy kincs!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.24. 11:23:06

Fecooo írta:
MI BÍZUNK SAMUBAN! 3 éve is elbukta a gólkirályi címet ilyen gyatra idényhajrá után, utána az Arsenal ellen ő élesztette fel a csapatot! a történelem meg fogja ismételni magát ebben is! így kell lennie!
Hajrá Samu!
Kevered...
3 éve, a BL győzelem évében gólkirály lett, 4 éve bukta el.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.05.24. 11:19:18

Fecooo írta:
Hajrá Samu!
Nem tudom én sem, hogy miért kell elővenni Samut.. Ez a csapat ettől is hatalmas: amikor az egyik támadónk kicsit laposabban teljesít, a másik 2 felszívja magát. Emlékezzetek csak: év elején Samu császárként rúgta a gólokat zsákszámra, Henry meg sehol. Aztán a szezon második felében Henry pokolian feljavult, egymást segítették a fiúk.

Eto'o több szurkolónál elő van véve, de nem igazán értem, hogy 29 bajnoki gól után miért kellene ilyenekről beszélni. Kicsit nehezebben jönnek a gólok, de most is sikerül helyzetbe kerülnie és azért korántsem arról van szó, hogy góltalanság kínozná hetek óta.

És Fecooo-nak újfent igaza van. 2 éve is ez volt a séma. Szerintem Samu is odaadna mindent azért, hogy triplázzunk idén, oda fogja tenni magát és meg fog halni a pályán, remélem gólokkal/gólpasszal/hasznos játékkal. Én már egy 110%-os küzdeni tudással és a hasznos a játékával is elégedett leszek, felőlem VV is lőheti a győztes gólt.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
House
Entrenador del Barça

2009.05.24. 11:06:36

Fecooo írta:Samu, ha nem is lő gólt, gólpasszt fog adni Titinek, vagy Messinek, figyeljétek meg! ( [-o< )
Ámen! [-o<
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.24. 11:06:30

1. nem hónapokba, hanem hónapokban
2. tőled normális, objektív hsz-t nem sokszor olvas az ember...
3. te pozitív nem tudsz lenni, csak ha nyer a csapat, máskülönben állandóan fikázol...egy igazi szurkoló nem ilyen...

Hajrá Samu!
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.24. 11:01:54

Fecooo írta:
bojanfan írta:
gekkodan írta:Samu pedig majd megrúgja a BL-döntőn a gólját és édes mind1 lesz, hogy nem lett gólkirály :wink: Szeretünk Samu!!!
ezt milyen alapon jelented ki? egyelőre a várható stájsz az lesz, hogy 2-3 hatalmas ziccert majd elront, és jó sok rossz passza lesz.
és te milyen alapon mered kijelenteni, h nem így lesz ?
azért mert az elmúlt hónapokba mindig ezt műveli.
♥fcbarca.♥
Lezárt