Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azért ennél bonyolultabb szerintem.gg86 írta:Tévedsz, semmi köze sincs a győzelemhez, ma is csak állt és nézte a meccset. Az ítélet már korábban megszületett, alkalmatlan ide, már novemberben ki kellett volna rúgni. Kloppot hoznám.Napalm írta:Ha a csapat rosszul teljesít és bíráljuk, úgy fair, ha jól teljesít a csapat akkor neki is járjon a gratuláció. Ez a meccs nagyon el lett találva szerintem. Taktikailag és mentálisan is teljesen rendben volt a csapat és szeretném azt hinni, hogy ez az ő érdeme.
Tévedsz, semmi köze sincs a győzelemhez, ma is csak állt és nézte a meccset. Az ítélet már korábban megszületett, alkalmatlan ide, már novemberben ki kellett volna rúgni. Kloppot hoznám.Napalm írta:Ha a csapat rosszul teljesít és bíráljuk, úgy fair, ha jól teljesít a csapat akkor neki is járjon a gratuláció. Ez a meccs nagyon el lett találva szerintem. Taktikailag és mentálisan is teljesen rendben volt a csapat és szeretném azt hinni, hogy ez az ő érdeme.
Ennyire nem, ráadásul akkor nem volt Suarez - és utána Xavi visszakérte és kapta helyét a kezdőben.palesz77 írta:És ezeket csak januártól csináljuk? A szezont is így kezdtük..Samper írta:Mindenképpen újdonság, hogy nincs a csapat nyakán a kötelező labdabirtoklási arány. Nem főbenjáró bűn a labdaeladás, ezért többet mernek egy az egyben. Sokkal több a hosszú indítás és kevesebb a rövidpassz. Végül mikor volt a Barca ilyen jó a kontrajátékban?
Ez igaz, de ennyi nem lehet elég az eredményes szezonhoz? Úgy tűnik ki tud tartani az elképzelései mellett -ami már önmagában előrelépés Martinohoz képest-, a taktikai zsenijét én sem látom, de jó formaidőzítéssel el lehet csípni a kupá(ka)t. Ott van ellenpéldának a tavalyi Bayern, akik sorra döntötték a hazai rekordokat ősszel, tavasszal meg már bele-bele futottak a késbe. A legnagyobba pont a "legfontosabb" találkozókon...palesz77 írta:Ezt most teljesen őszintén kérdezem, hogy ti milyen taktikai változásokat láttok a 2-3 hónappal ezelőtti csapathoz képest? Azon kívül, hogy a támadószekció kezdi összekapni magát, és nevéhez méltóan játszani, így eredményesebbek lettünk, de ezt formajavulásnak mondanám inkább, mint taktikai megújulásnak..
Szerintem erre gondolt. Mathieu lenyilatkozta, hogy tényleg volt némi nézeteltérés Messi és Enrique között, amit ugye nem győztek eltusolni az érintettek. Bár nem hinném, hogy emiatt kerülne ki a csapatból...Csbal írta:Miért, mit nyilatkozott Mathieu?
Hatalmas rotálások biztos , hogy nem lesznek. Esetleg annyi , hogy Xavi kezdeni fog.visca el barca írta:a mai eredménytől függetlenül nem kellene rotálnia, főleg nem egy olyan csapat ellen akik ki tudja mióta nem veszítettek, ráadásul ez nekünk megint egy élet-halál meccsgg86 írta:Ha rotál és nyerünk elégedett leszel? Ha igen akkor felesleges meccs előtt méltatlankodni. Ha pedig nem jön az eredmény úgyis lesz rá mód meccs utánvisca el barca írta:most komolyan megint egy villarreal szintű csapat ellen akar rotálni? jövőhéten usincs 7közi meccs.. nem értem én ezt a palit...
a mai eredménytől függetlenül nem kellene rotálnia, főleg nem egy olyan csapat ellen akik ki tudja mióta nem veszítettek, ráadásul ez nekünk megint egy élet-halál meccsgg86 írta:Ha rotál és nyerünk elégedett leszel? Ha igen akkor felesleges meccs előtt méltatlankodni. Ha pedig nem jön az eredmény úgyis lesz rá mód meccs utánvisca el barca írta:most komolyan megint egy villarreal szintű csapat ellen akar rotálni? jövőhéten usincs 7közi meccs.. nem értem én ezt a palit...
És ezeket csak januártól csináljuk? A szezont is így kezdtük..Samper írta:Mindenképpen újdonság, hogy nincs a csapat nyakán a kötelező labdabirtoklási arány. Nem főbenjáró bűn a labdaeladás, ezért többet mernek egy az egyben. Sokkal több a hosszú indítás és kevesebb a rövidpassz. Végül mikor volt a Barca ilyen jó a kontrajátékban?
Mindenképpen újdonság, hogy nincs a csapat nyakán a kötelező labdabirtoklási arány. Nem főbenjáró bűn a labdaeladás, ezért többet mernek egy az egyben. Sokkal több a hosszú indítás és kevesebb a rövidpassz. Végül mikor volt a Barca ilyen jó a kontrajátékban?palesz77 írta:Ezt most teljesen őszintén kérdezem, hogy ti milyen taktikai változásokat láttok a 2-3 hónappal ezelőtti csapathoz képest? Azon kívül, hogy a támadószekció kezdi összekapni magát, és nevéhez méltóan játszani, így eredményesebbek lettünk, de ezt formajavulásnak mondanám inkább, mint taktikai megújulásnak.. Messit Lucho már az Ajax ellen is játszatta a szélen, ez nem újdonság, más meg nemigen lett újabb a régihez képest szerintem. Valaki felhozta - csababarca talán, de nem vagyok benne 100%-ig biztos -, hogy a védelmünk jobban muzsikált most az Atma ellen, mint a Valencia ellen, de én ezzel sem feltétlenül értek egyet, mert habár tényleg kevesebb helyzetük volt az első meccsen, de a támadószekciójuk is sokkal gyengébb minőséget képvisel, én ebben is látom az okot. A kapu elé meg év elején is képesek voltunk gyorsan odaérni már, ez is azon múlik főleg, hogy az MSN mennyire pontosan játszik össze, szóval ez sem olyan szerintem, amit a téli szünetben talált ki Lucho.
Amúgy azt nem vitatom, hogy jobbak lettünk most, Lucho végre nem is rotál annyit úgy tűnik, ez is pozitívum, de amúgy én sok újítást nem látok ahhoz képest, ami volt 2 hónapja, csak annyit, hogy sokkal jobb formában vannak a srácok. És most ezzel nem azt akarom mondani, hogy semmi nem Lucho érdeme, nyilvánvalóan de, de sok olyan dolog van - Messi szélen, Alves nem ad be annyit -, ami már ezelőtt is megvolt, de akkor nem ment a csapatnak, és Luchot szidta mindenki - köztük én is -, most meg ezek miatt van dicsérve.. Ezért kérdezem csak, hogy mi az amit nem veszek észre?
Ha rotál és nyerünk elégedett leszel? Ha igen akkor felesleges meccs előtt méltatlankodni. Ha pedig nem jön az eredmény úgyis lesz rá mód meccs utánvisca el barca írta:most komolyan megint egy villarreal szintű csapat ellen akar rotálni? jövőhéten usincs 7közi meccs.. nem értem én ezt a palit...
én ebből ezt vettem le:palesz77 írta:Miért akarna? A keret fullos, a fejébe meg senki nem lát bele, szerintem csak jóslás, ami a főoldali cikkben van, nem kell készpénznek venni azt sem.visca el barca írta:most komolyan megint egy villarreal szintű csapat ellen akar rotálni? jövőhéten usincs 7közi meccs.. nem értem én ezt a palit...
Miért akarna? A keret fullos, a fejébe meg senki nem lát bele, szerintem csak jóslás, ami a főoldali cikkben van, nem kell készpénznek venni azt sem.visca el barca írta:most komolyan megint egy villarreal szintű csapat ellen akar rotálni? jövőhéten usincs 7közi meccs.. nem értem én ezt a palit...
én egy dolgot már mondtam, talán nem ebben a toipcban: amikor Bartolomeu beszélt Messivel(amit meg is erősített) állítólag Messi azt mondta...." Júliusig(vagy júniusug) mindent meg fog tenni a Barcáért..." ebben csak azért van több mint egy pletykában, mert cca azóta Messi döntően másképpen!! játszik!Csbal írta:Nem tudom, h felvetette-e vki, de ha nem akkor én most megkérdem:
mi a vélemény arról, h LE javulása mögött más is állhat? Gondolok itt arra, h esetleg belátta, h kevés egyedül ehhez a feladathoz és segítséget kért a háttérből, ahonnan elég jó tanácsokat kaphatott. Pl.: Peptől vagy johann bácsitól, vagy esetleg mástól? Hm? Én nem tartom őt Barca szintű edzőnek, tanulja a szakmát, és ha az általam felvázolt eset igaz lenne akkor nagyot nőne a szememben, ugyanis nem szégyen a nagyobbaktól tanulni... Mindenesetre érzékelhető javulás. Most nem érezni a kísérleti jelleget a csapatösszeállításban, változtat a megszokott taktikán, ha kell. Szóval ha már savaztam én is, most jár neki a gratula... Vigye győzelembe kedvenc kis csapatom.
Ez nem teljesen igaz. Az ősz is elég erős szokott lenni, sőt, utóbbi két szezonban csak az ősz volt erős, és egy-két meccs tavasszal.Subinho írta:Nem tudom, észrevette-e bárki a következőt:
A Barca évek óra gyengélkedik január-februárban, még Pep Dream Team-je is! Most január elején volt kb. 2 gyengén meccs, mindenki el akarta küldeni Luchot, de most azt kell látni, hogy a ebben a jellemzően rossz időszakban kitalált vmit és összekapta a csapatot!!! Nagy gratula ezért!!! Tavasszal mindig jobb a csapat, úgyhogy az igazi Barcát idén még sztem nem láttuk!
Így van.Akik LE munkájában eddig semmi pozitívumot nem találtak, azoknak - mint nekem is - érdemes kivárni, hogy merre haladnak a dolgok és nem bírálni őt ilyen - olyan szurkolói ötletekkel. Ha stabilizálódik a jelenlegi helyzet, akkor ezt alapul véve lehet újra ötletelni. Ha meg nem, akkor úgyis megint gátszakadás lesz. A magam részéről pillanatnyilag inkább arra vagyok kiváncsi, hogy látunk-e valamit az új sportigazgató belépőjéből.ZBarca írta:Na végre, újra tele van a Lucho topik pozitív hsz-ekkel!![]()
A tegnapit jól kitalálta, az Anoeta óta nagyszerűen vezeti a csapatot, van koncepció, taktika, váratlan húzások és kontrázás! Ha tudnánk még egy kicsit javulni, akár több trófeát is elnyerhetnénk idén!![]()
Egy hónapon belül háromszor győztük le az Atma-t - kétszer hazai pályán, egyszer idegenben. Rúgtunk 7 gólt és csak 3-at kaptunk - ebből a háromból kettő büntetőből született.
Ezek a számok szerintem egyértelműen mutatják, hogy kezd körvonalazódni Lucho Barcája, ami akár még nagy dolgokat is véghezvihet!
Formaidőzítés!roby122 írta: Igen csak ha ezt októberben már meghúzza , akkor tavaszra megint sehol nem lennénk. Persze még bekövetkezhet a szokásos tavaszi gyenge forma , de én nem tartom valószínűnek. Szerintem ezzel pont ez volt/lesz a célja , hogy tavasszal egy fullos kerettel , és játékkal alázzunk mindenkit.
Nézd meg a Realt , kezd elfogyni elég rendesen , mi pedig mintha csak most kezdtük el volna a szezont. Chelsea is mostanában sokat botlik , egyszerűen képtelenség 11 emberrel végignyomni a szezont. Szerintem ez tudatos Lucho-tól.
Persze még nem akarok kijelenteni semmi , meg ez amúgy is csak az én elmélkedésem. Én látok benne fantáziát. Lehet , hogy botlottunk kis csapatok ellen ősszel , viszont ha ezt most végignyomjuk , még lehetnek komoly sikereink is.
Igen csak ha ezt októberben már meghúzza , akkor tavaszra megint sehol nem lennénk. Persze még bekövetkezhet a szokásos tavaszi gyenge forma , de én nem tartom valószínűnek. Szerintem ezzel pont ez volt/lesz a célja , hogy tavasszal egy fullos kerettel , és játékkal alázzunk mindenkit.Normandia írta:Nem tudom ez nála mennyire tudatos, vagy csak a kísérletezés jött be és már ne haragudj, de ezt a felállást már októberben meghúzhatta volna. Nálam még mindig bizonyítani kell.ZBarca írta:Na végre, újra tele van a Lucho topik pozitív hsz-ekkel!![]()
Ezek a számok szerintem egyértelműen mutatják, hogy kezd körvonalazódni Lucho Barcája, ami akár még nagy dolgokat is véghezvihet!
Nem tudom ez nála mennyire tudatos, vagy csak a kísérletezés jött be és már ne haragudj, de ezt a felállást már októberben meghúzhatta volna. Nálam még mindig bizonyítani kell.ZBarca írta:Na végre, újra tele van a Lucho topik pozitív hsz-ekkel!![]()