Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
Barcaforever
Director del Fútbol

2015.02.09. 01:04:14

gg86 írta:
Napalm írta:Ha a csapat rosszul teljesít és bíráljuk, úgy fair, ha jól teljesít a csapat akkor neki is járjon a gratuláció. Ez a meccs nagyon el lett találva szerintem. Taktikailag és mentálisan is teljesen rendben volt a csapat és szeretném azt hinni, hogy ez az ő érdeme.
Tévedsz, semmi köze sincs a győzelemhez, ma is csak állt és nézte a meccset. Az ítélet már korábban megszületett, alkalmatlan ide, már novemberben ki kellett volna rúgni. Kloppot hoznám.
Ez azért ennél bonyolultabb szerintem.

De bizonyos dolgokat nem értek. Mi történt január 1 óta?

Adva van neki Dél-Amerika jelenleg 3 legjobb támadója és akkor nekiállt Munirozni meg Sandrozni sokszor, amikor már Suarez játszhatott. 17 különböző kezdő volt a pályán, mostmár végre megvan az a fix csapat, amit már szezon elején vártunk, de miért januárban áll ez be!?Rafinha megkapja végre a perceit, amit úgy vártunk, de miért január után?

A csapat egyértelmű, h vmi mást játszik, a labda ennyire talán még 2009ben se pörgött, mint az elmúlt 3-4 hétben. Messi új szerepköre szenzációs, végre megvan benne a gyilkos ösztön újra.
Neymar formája pedig. :shock: Most érett be szerintem ő is januárra, látszik, h végre élvezi a játékot. ha 1vs1ben van azt csinál a védőjével amit csak akar.Dinho visszatért. :twisted: Suarez meg szépen lassan belelendül remélem.

Szóval nem tudom mi változott meg 2015től, de nekem nagyon tetszik! Kíváncsian várom már a Bl-t és az El Classicot is.

Senor maga meg ne csináljon semmit, csak nézze, ahogy a fiúk iskoláznak és újra elkezdenek játszani egy másik dimenzióban. 8)
Kép
gg86
Jugador d'estrella

2015.02.09. 00:49:55

Napalm írta:Ha a csapat rosszul teljesít és bíráljuk, úgy fair, ha jól teljesít a csapat akkor neki is járjon a gratuláció. Ez a meccs nagyon el lett találva szerintem. Taktikailag és mentálisan is teljesen rendben volt a csapat és szeretném azt hinni, hogy ez az ő érdeme.
Tévedsz, semmi köze sincs a győzelemhez, ma is csak állt és nézte a meccset. Az ítélet már korábban megszületett, alkalmatlan ide, már novemberben ki kellett volna rúgni. Kloppot hoznám.
Napalm
Barça C

2015.02.08. 23:23:53

Ha a csapat rosszul teljesít és bíráljuk, úgy fair, ha jól teljesít a csapat akkor neki is járjon a gratuláció. Ez a meccs nagyon el lett találva szerintem. Taktikailag és mentálisan is teljesen rendben volt a csapat és szeretném azt hinni, hogy ez az ő érdeme. (Persze kellett ehhez egy nyílt sisakos játékot felvállaló Bilbao is.) Az az érzésem egy klasszikussal élve, hogy "az előrelépés megkérdőjelezhetetlen" a játék majd' minden elemében az őszi játékhoz képest is, de a tavalyihoz képest mindenképpen. Jó lenne ha továbbra is ez lenne a trend mondjuk május végéig 8) .
Pampalini
Jugador del Barça

2015.02.03. 09:02:43

Mivel korábban bíráltam, most dícsérnem is kell egy kicsit.
Nekem tetszik az, hogy Messi végre kint van a szélen. Így nagyobb terület van előtte, a halálom, amikor Suárez sarkát tapossa. A dolog másik hozadéka, hogy így nem Alves "nyargalászik" a jobboson, ezzel a támadásaink is hatékonyabbak és nem marad olyan sokszor lyuk a védelemben.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.02.01. 23:26:49

Szidom is meg dicsérem is kicsit. Ez a taktika, hogy a szélső védők a meccs 80%-ában beljebb vannak alapból, mint a szélső támadók elég elvetélt ötlet, sokkal messzebb van így Messi és Neymar a kaputól, és így sokat veszítenek a veszélyességükből, kevésbé játszanak hasznosan, mint kapuhoz közelebb - szerintem elgalábbis. Úgyhogy remélem erre nem fog rászokni mostantól. Viszont! Jól nyúlt ma bele a meccsbe - bár Pedrot nem hoztam volna, hátha kotor egy gólt Suárez -, főleg Messi pozíció változtatása tetszett a második félidőre - első félidő, második félidő -, de a Busi-Matyi csere is nagyon jó volt.

Itt meg egy kép a játékosok helyezkedéséről a meccsen. Megfigyelhető ezek alapján a "térképek" alapján - fcbarcelona.cat-on vissza lehet nézni akit érdekel a többi meccs statjainál -, hogy Luchonál mindig van a két szélen 1-1 háromszög, Suárez meg nagyjából egyedül van ott középen. Ezért sem teljesít olyan jól szerintem, de persze lehet semmi köze ehhez, és csak véletlen egybeesés.

De újabb rangadót húztunk be, grat neki, még ha szerintem nem is változtatott annyit az elmúlt 2 hónapban, mint egyesek szerint.. :D Reméljük sokáig kitart a jó forma.
Samper
Director del Fútbol

2015.02.01. 14:48:59

palesz77 írta:
Samper írta:Mindenképpen újdonság, hogy nincs a csapat nyakán a kötelező labdabirtoklási arány. Nem főbenjáró bűn a labdaeladás, ezért többet mernek egy az egyben. Sokkal több a hosszú indítás és kevesebb a rövidpassz. Végül mikor volt a Barca ilyen jó a kontrajátékban?
És ezeket csak januártól csináljuk? A szezont is így kezdtük..
Ennyire nem, ráadásul akkor nem volt Suarez - és utána Xavi visszakérte és kapta helyét a kezdőben.
danianevem
Entrenador del Barça

2015.02.01. 13:57:15

palesz77 írta:Ezt most teljesen őszintén kérdezem, hogy ti milyen taktikai változásokat láttok a 2-3 hónappal ezelőtti csapathoz képest? Azon kívül, hogy a támadószekció kezdi összekapni magát, és nevéhez méltóan játszani, így eredményesebbek lettünk, de ezt formajavulásnak mondanám inkább, mint taktikai megújulásnak..
Ez igaz, de ennyi nem lehet elég az eredményes szezonhoz? Úgy tűnik ki tud tartani az elképzelései mellett -ami már önmagában előrelépés Martinohoz képest-, a taktikai zsenijét én sem látom, de jó formaidőzítéssel el lehet csípni a kupá(ka)t. Ott van ellenpéldának a tavalyi Bayern, akik sorra döntötték a hazai rekordokat ősszel, tavasszal meg már bele-bele futottak a késbe. A legnagyobba pont a "legfontosabb" találkozókon...
Csbal írta:Miért, mit nyilatkozott Mathieu?
Szerintem erre gondolt. Mathieu lenyilatkozta, hogy tényleg volt némi nézeteltérés Messi és Enrique között, amit ugye nem győztek eltusolni az érintettek. Bár nem hinném, hogy emiatt kerülne ki a csapatból...
Csbal
Jugador d'estrella

2015.02.01. 13:37:47

Miért, mit nyilatkozott Mathieu?
roby122
Entrenador del Barça

2015.02.01. 13:29:47

visca el barca írta:
gg86 írta:
visca el barca írta:most komolyan megint egy villarreal szintű csapat ellen akar rotálni? jövőhéten usincs 7közi meccs.. nem értem én ezt a palit...
Ha rotál és nyerünk elégedett leszel? Ha igen akkor felesleges meccs előtt méltatlankodni. Ha pedig nem jön az eredmény úgyis lesz rá mód meccs után :)
a mai eredménytől függetlenül nem kellene rotálnia, főleg nem egy olyan csapat ellen akik ki tudja mióta nem veszítettek, ráadásul ez nekünk megint egy élet-halál meccs
Hatalmas rotálások biztos , hogy nem lesznek. Esetleg annyi , hogy Xavi kezdeni fog.
Vagy Piqué mellett játszik Mathieu. Ennyi. Bár mondjuk kétlem , hogy Matyi kezdeni fog , amilyen nyilatkozatot levágott. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.01. 12:52:52

gg86 írta:
visca el barca írta:most komolyan megint egy villarreal szintű csapat ellen akar rotálni? jövőhéten usincs 7közi meccs.. nem értem én ezt a palit...
Ha rotál és nyerünk elégedett leszel? Ha igen akkor felesleges meccs előtt méltatlankodni. Ha pedig nem jön az eredmény úgyis lesz rá mód meccs után :)
a mai eredménytől függetlenül nem kellene rotálnia, főleg nem egy olyan csapat ellen akik ki tudja mióta nem veszítettek, ráadásul ez nekünk megint egy élet-halál meccs
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2015.02.01. 12:46:53

Samper írta:Mindenképpen újdonság, hogy nincs a csapat nyakán a kötelező labdabirtoklási arány. Nem főbenjáró bűn a labdaeladás, ezért többet mernek egy az egyben. Sokkal több a hosszú indítás és kevesebb a rövidpassz. Végül mikor volt a Barca ilyen jó a kontrajátékban?
És ezeket csak januártól csináljuk? A szezont is így kezdtük..
Samper
Director del Fútbol

2015.02.01. 12:45:07

palesz77 írta:Ezt most teljesen őszintén kérdezem, hogy ti milyen taktikai változásokat láttok a 2-3 hónappal ezelőtti csapathoz képest? Azon kívül, hogy a támadószekció kezdi összekapni magát, és nevéhez méltóan játszani, így eredményesebbek lettünk, de ezt formajavulásnak mondanám inkább, mint taktikai megújulásnak.. Messit Lucho már az Ajax ellen is játszatta a szélen, ez nem újdonság, más meg nemigen lett újabb a régihez képest szerintem. Valaki felhozta - csababarca talán, de nem vagyok benne 100%-ig biztos -, hogy a védelmünk jobban muzsikált most az Atma ellen, mint a Valencia ellen, de én ezzel sem feltétlenül értek egyet, mert habár tényleg kevesebb helyzetük volt az első meccsen, de a támadószekciójuk is sokkal gyengébb minőséget képvisel, én ebben is látom az okot. A kapu elé meg év elején is képesek voltunk gyorsan odaérni már, ez is azon múlik főleg, hogy az MSN mennyire pontosan játszik össze, szóval ez sem olyan szerintem, amit a téli szünetben talált ki Lucho.

Amúgy azt nem vitatom, hogy jobbak lettünk most, Lucho végre nem is rotál annyit úgy tűnik, ez is pozitívum, de amúgy én sok újítást nem látok ahhoz képest, ami volt 2 hónapja, csak annyit, hogy sokkal jobb formában vannak a srácok. És most ezzel nem azt akarom mondani, hogy semmi nem Lucho érdeme, nyilvánvalóan de, de sok olyan dolog van - Messi szélen, Alves nem ad be annyit -, ami már ezelőtt is megvolt, de akkor nem ment a csapatnak, és Luchot szidta mindenki - köztük én is -, most meg ezek miatt van dicsérve.. Ezért kérdezem csak, hogy mi az amit nem veszek észre?
Mindenképpen újdonság, hogy nincs a csapat nyakán a kötelező labdabirtoklási arány. Nem főbenjáró bűn a labdaeladás, ezért többet mernek egy az egyben. Sokkal több a hosszú indítás és kevesebb a rövidpassz. Végül mikor volt a Barca ilyen jó a kontrajátékban?
gg86
Jugador d'estrella

2015.02.01. 12:34:54

visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.01. 12:17:24

palesz77 írta:
Miért akarna? A keret fullos, a fejébe meg senki nem lát bele, szerintem csak jóslás, ami a főoldali cikkben van, nem kell készpénznek venni azt sem.
én ebből ezt vettem le:

Luis Enrique akár hosszabb pihenőt is adhat egy-egy játékosának, ha holnap rotál. Ezt jelezte is, továbbra is cél, hogy a csapat összeállítása ne legyen teljesen kiismerhető, és pihentetési szempontból is kell a változtatás.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2015.02.01. 11:43:01

Ezt most teljesen őszintén kérdezem, hogy ti milyen taktikai változásokat láttok a 2-3 hónappal ezelőtti csapathoz képest? Azon kívül, hogy a támadószekció kezdi összekapni magát, és nevéhez méltóan játszani, így eredményesebbek lettünk, de ezt formajavulásnak mondanám inkább, mint taktikai megújulásnak.. Messit Lucho már az Ajax ellen is játszatta a szélen, ez nem újdonság, más meg nemigen lett újabb a régihez képest szerintem. Valaki felhozta - csababarca talán, de nem vagyok benne 100%-ig biztos -, hogy a védelmünk jobban muzsikált most az Atma ellen, mint a Valencia ellen, de én ezzel sem feltétlenül értek egyet, mert habár tényleg kevesebb helyzetük volt az első meccsen, de a támadószekciójuk is sokkal gyengébb minőséget képvisel, én ebben is látom az okot. A kapu elé meg év elején is képesek voltunk gyorsan odaérni már, ez is azon múlik főleg, hogy az MSN mennyire pontosan játszik össze, szóval ez sem olyan szerintem, amit a téli szünetben talált ki Lucho.

Amúgy azt nem vitatom, hogy jobbak lettünk most, Lucho végre nem is rotál annyit úgy tűnik, ez is pozitívum, de amúgy én sok újítást nem látok ahhoz képest, ami volt 2 hónapja, csak annyit, hogy sokkal jobb formában vannak a srácok. És most ezzel nem azt akarom mondani, hogy semmi nem Lucho érdeme, nyilvánvalóan de, de sok olyan dolog van - Messi szélen, Alves nem ad be annyit -, ami már ezelőtt is megvolt, de akkor nem ment a csapatnak, és Luchot szidta mindenki - köztük én is -, most meg ezek miatt van dicsérve.. Ezért kérdezem csak, hogy mi az amit nem veszek észre?
Miért akarna? A keret fullos, a fejébe meg senki nem lát bele, szerintem csak jóslás, ami a főoldali cikkben van, nem kell készpénznek venni azt sem.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.01. 11:36:53

most komolyan megint egy villarreal szintű csapat ellen akar rotálni? jövőhéten usincs 7közi meccs.. nem értem én ezt a palit...
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.02.01. 11:21:55

Ha Rexach és Laudrup Barca alkalmazottá válna, az merőben új helyzet lenne LE számára. Vége a kockázatos egyénieskedésnek, ha nem üt ki jól. Állandóan felette lebegne, hogy felállítják a kispadról és nem kell új edző keresgélésével bajlódnia Bartomeunak.
mess2009
Director del Fútbol

2015.02.01. 11:10:27

Csbal írta:Nem tudom, h felvetette-e vki, de ha nem akkor én most megkérdem:

mi a vélemény arról, h LE javulása mögött más is állhat? Gondolok itt arra, h esetleg belátta, h kevés egyedül ehhez a feladathoz és segítséget kért a háttérből, ahonnan elég jó tanácsokat kaphatott. Pl.: Peptől vagy johann bácsitól, vagy esetleg mástól? Hm? Én nem tartom őt Barca szintű edzőnek, tanulja a szakmát, és ha az általam felvázolt eset igaz lenne akkor nagyot nőne a szememben, ugyanis nem szégyen a nagyobbaktól tanulni... Mindenesetre érzékelhető javulás. Most nem érezni a kísérleti jelleget a csapatösszeállításban, változtat a megszokott taktikán, ha kell. Szóval ha már savaztam én is, most jár neki a gratula... Vigye győzelembe kedvenc kis csapatom.:-)
én egy dolgot már mondtam, talán nem ebben a toipcban: amikor Bartolomeu beszélt Messivel(amit meg is erősített) állítólag Messi azt mondta...." Júliusig(vagy júniusug) mindent meg fog tenni a Barcáért..." ebben csak azért van több mint egy pletykában, mert cca azóta Messi döntően másképpen!! játszik!
amúgy pedig: azt a nagy forma javulást ne kiabáljulk el! a matracosok kiütése ok. egyértelműen jó jel, de a többi csak a korábbi méltatlan pontszórások elhagyása. most pl. a Villarealt simán ütni kell(ene?!) minden különösebben top forma nélkül is a többit meg látjuk.
ha ismét össze forgatja a csapatot minden ok nélkül!!! az egész jövő hét pihenő! és ismét szívunk nos akkor mit mondtok? szerintem ma is a top 11-nek kellene a pályán lenni és csak kétgólos előny birtokában kezdjen rotálni.
Csbal
Jugador d'estrella

2015.02.01. 10:42:36

Nem tudom, h felvetette-e vki, de ha nem akkor én most megkérdem:

mi a vélemény arról, h LE javulása mögött más is állhat? Gondolok itt arra, h esetleg belátta, h kevés egyedül ehhez a feladathoz és segítséget kért a háttérből, ahonnan elég jó tanácsokat kaphatott. Pl.: Peptől vagy johann bácsitól, vagy esetleg mástól? Hm? Én nem tartom őt Barca szintű edzőnek, tanulja a szakmát, és ha az általam felvázolt eset igaz lenne akkor nagyot nőne a szememben, ugyanis nem szégyen a nagyobbaktól tanulni... Mindenesetre érzékelhető javulás. Most nem érezni a kísérleti jelleget a csapatösszeállításban, változtat a megszokott taktikán, ha kell. Szóval ha már savaztam én is, most jár neki a gratula... Vigye győzelembe kedvenc kis csapatom.:-)
MyShadow
Jugador del Barça

2015.02.01. 09:04:47

Subinho írta:Nem tudom, észrevette-e bárki a következőt:
A Barca évek óra gyengélkedik január-februárban, még Pep Dream Team-je is! Most január elején volt kb. 2 gyengén meccs, mindenki el akarta küldeni Luchot, de most azt kell látni, hogy a ebben a jellemzően rossz időszakban kitalált vmit és összekapta a csapatot!!! Nagy gratula ezért!!! Tavasszal mindig jobb a csapat, úgyhogy az igazi Barcát idén még sztem nem láttuk! ;-)
Ez nem teljesen igaz. Az ősz is elég erős szokott lenni, sőt, utóbbi két szezonban csak az ősz volt erős, és egy-két meccs tavasszal.
Ugyanakkor én éppen a formaidőzítés miatt aggódok, kicsit korán kezdtük a javulást (bár kellett is talán, mert jutott január-februárra jó pár nehéz meccs), így csak remélem, h kitart a dolog és felfelé ível a BL döntőig ([-o<).

Nem véletlen a túloldalon sem a hullámvölgy, nem is becsülném alá őket, bár a rotáció így a "második hosszabb évben" nem csak célszerű, de szükséges is szvsz.

Részemről a középpályánkon várok még előrelépést, stabilitást mind védekezés, mind támadás terén, mert utóbbi meccsen az Atma átszaladt rajta - persze mi az övékén -, ha azt a szekciót is sikerül egységbe gyúrni a védelemmel és a támadó trióval, akkor nem irreális cél a már említett BL döntő és a bajnoki trófea.
Subinho
Director del Fútbol

2015.02.01. 08:41:14

Nem tudom, észrevette-e bárki a következőt:
A Barca évek óra gyengélkedik január-februárban, még Pep Dream Team-je is! Most január elején volt kb. 2 gyengén meccs, mindenki el akarta küldeni Luchot, de most azt kell látni, hogy a ebben a jellemzően rossz időszakban kitalált vmit és összekapta a csapatot!!! Nagy gratula ezért!!! Tavasszal mindig jobb a csapat, úgyhogy az igazi Barcát idén még sztem nem láttuk! ;-)
Samper
Director del Fútbol

2015.01.29. 20:01:40

ZBarca írta:Na végre, újra tele van a Lucho topik pozitív hsz-ekkel! 8)

A tegnapit jól kitalálta, az Anoeta óta nagyszerűen vezeti a csapatot, van koncepció, taktika, váratlan húzások és kontrázás! Ha tudnánk még egy kicsit javulni, akár több trófeát is elnyerhetnénk idén! :)

Egy hónapon belül háromszor győztük le az Atma-t - kétszer hazai pályán, egyszer idegenben. Rúgtunk 7 gólt és csak 3-at kaptunk - ebből a háromból kettő büntetőből született.
Ezek a számok szerintem egyértelműen mutatják, hogy kezd körvonalazódni Lucho Barcája, ami akár még nagy dolgokat is véghezvihet!
Így van.Akik LE munkájában eddig semmi pozitívumot nem találtak, azoknak - mint nekem is - érdemes kivárni, hogy merre haladnak a dolgok és nem bírálni őt ilyen - olyan szurkolói ötletekkel. Ha stabilizálódik a jelenlegi helyzet, akkor ezt alapul véve lehet újra ötletelni. Ha meg nem, akkor úgyis megint gátszakadás lesz. A magam részéről pillanatnyilag inkább arra vagyok kiváncsi, hogy látunk-e valamit az új sportigazgató belépőjéből.
Capon
Llegenda del Barça

2015.01.29. 18:51:46

roby122 írta: Igen csak ha ezt októberben már meghúzza , akkor tavaszra megint sehol nem lennénk. Persze még bekövetkezhet a szokásos tavaszi gyenge forma , de én nem tartom valószínűnek. Szerintem ezzel pont ez volt/lesz a célja , hogy tavasszal egy fullos kerettel , és játékkal alázzunk mindenkit.
Nézd meg a Realt , kezd elfogyni elég rendesen , mi pedig mintha csak most kezdtük el volna a szezont. Chelsea is mostanában sokat botlik , egyszerűen képtelenség 11 emberrel végignyomni a szezont. Szerintem ez tudatos Lucho-tól.

Persze még nem akarok kijelenteni semmi , meg ez amúgy is csak az én elmélkedésem. Én látok benne fantáziát. Lehet , hogy botlottunk kis csapatok ellen ősszel , viszont ha ezt most végignyomjuk , még lehetnek komoly sikereink is.
Formaidőzítés!
Pep alatt nálunk is MINDIG ilyenkor volt formahanyatlás úgyhogy a Realnál is inkább ezt látom mintsem azt hogy szezon közepére már elfogytak volna.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
roby122
Entrenador del Barça

2015.01.29. 18:19:12

Normandia írta:
Ezek a számok szerintem egyértelműen mutatják, hogy kezd körvonalazódni Lucho Barcája, ami akár még nagy dolgokat is véghezvihet!
Nem tudom ez nála mennyire tudatos, vagy csak a kísérletezés jött be és már ne haragudj, de ezt a felállást már októberben meghúzhatta volna. Nálam még mindig bizonyítani kell.
Igen csak ha ezt októberben már meghúzza , akkor tavaszra megint sehol nem lennénk. Persze még bekövetkezhet a szokásos tavaszi gyenge forma , de én nem tartom valószínűnek. Szerintem ezzel pont ez volt/lesz a célja , hogy tavasszal egy fullos kerettel , és játékkal alázzunk mindenkit.
Nézd meg a Realt , kezd elfogyni elég rendesen , mi pedig mintha csak most kezdtük el volna a szezont. Chelsea is mostanában sokat botlik , egyszerűen képtelenség 11 emberrel végignyomni a szezont. Szerintem ez tudatos Lucho-tól.

Persze még nem akarok kijelenteni semmi , meg ez amúgy is csak az én elmélkedésem. Én látok benne fantáziát. Lehet , hogy botlottunk kis csapatok ellen ősszel , viszont ha ezt most végignyomjuk , még lehetnek komoly sikereink is.
Normandia
Director del Fútbol

2015.01.29. 17:28:00

Nem tudom ez nála mennyire tudatos, vagy csak a kísérletezés jött be és már ne haragudj, de ezt a felállást már októberben meghúzhatta volna. Nálam még mindig bizonyítani kell.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Lezárt