fir3bird írta:mint védő kikre gondolsz? csak kíváncsiságból. mondjuk tény, hogy az utóbbi pár meccsen kicsit érdekesen játszottak a védőink. de azért ha megnézzük a neveket elég jó a felhozatal. Pepe, Ramos, Albiol stb... mondjuk Maicont nagyon szívesen elnéznék jobb oldalt.
a többivel egyetértek.
Hello!
3 védőt soroltál itt fel. Egyrész 4 poszt van, másrészt oda írtad ugyan, hogy stb. csak ha belegondolsz, igazából az stb-be ki van? Senki olyan aki meghatározó tudna lenni. Ha jön Maicon, az is elég kevés. Még mindig csak 4 ember (ha mellé vesszük hogy Pepe és Albiol sem éppen a top védők, de ez csak az én véleményem), és egy szezonra az rettentő kevés. Ha megnézed nálunk Puyol Piqué középen olyan cserékkel mint Milito, aki sérüléséből bomba formában tért vissza, egy kb Pepe szintű Csiga (igen, sokat hibázott első évében, de Pepe is...potenciál pedig benne is megvan bőven minimum olyan szintre, mint a portugálé), Szélen Abidal idén bebizonyította hogy mit is tud, Maxwell meg az ő alternatívájának is kiváló, sőt olykor olykor meglepően nagyot játszik. Másik oldalt Alves...kölcsönben olyan játékos mint a Juvéból kiemelkedő (mondjuk onnan most nem olyan nagyszám ez...de akkor is) Cacerés. Hirtelen tudtam neked mondani 8 nevet, akik közül senkit nem rakné stb. kategóriába. Márquez cserének pedig tökéletes. Még így is van hiányunk, mert Dani-nak nem nagyon van alternatívája, max kényszermegoldással...szóval erősen el kell ezen gondolkodni majd nyáron Madridban...
Én őszintén örülök hogy két élethalál meccs van a végére, legalább van izgalom. Remélem jövőre pedig még jobb lesz a Madrid, hogy legyen nekünk is hova fejlődni!
Na csoki!