2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
pellegriniről már azt mondom,hogy nemhogy a real kispadjára nem való,de lassan a semmilyen kispadra nem való. a tököm kivan vele őszinténGauchomester írta:Csupán most olvastam Pellegrini nyilatkozatát, hát ez már nagyon az alja srácok. De tényleg, most elnézést minden madridi szurkolótól, de most őszintén....Lassan én szégyellem magam amiatt, amit művelnek![]()
Guradiola a Mallorca elleni meccsen nyilatkozott ilyet, hogy bízik a szigetlakókban?? Nem. Pellegrinitől mit hallasz egy hete. Bízik a Sevillaban. Na meg ez, hogy felhozza a novemberi meccset, ez annyira áá, én már nem is tudom, és igazából ami zavar, hogy ilyen körülmények között és után jön a nyálcsorgatás sok madridi szimpatizánstól. VICC. Pep nyilatkozata mellesleg nagyon frappáns volt, jóarc ez az ember. A túloldalon meg már lassan kifogynak a mentségekből.
VISCA EL BARCA!
Csak nem gondolod, hogy nem áldoznak euró százmilliókat, arra, hogy ezt a problémát orvosolják.Fecooo írta:vagy ki lehet a potenciális 10-es utód? Kaká?
Nem is igazán azzal van nekem nagy bajom, hogy mit mondott Pele.Sanama írta:Úgylátom egy viszonylag normális embernek sem kell még 1 év sem,hogy elveszítse a Reális ítélőképességét Madridban.
Pellegrini azt sem tudja mit nyilatkozik már... Részvétem.
Röhöghetsz, de nézd meg a forrást. Ugyanezek közölték, hogy kb. kilencven millió eurót ajánlunk Rooney-ért...A The Mirror újabb szenzációs hírt közöl: a Real Madrid a nyáron 120 millió fontos (140 millió eurós) rekordajánlattal készül Lionel Messiért. A lap szerint a vezetőség is tisztában van vele, hogy az átigazolás nem jöhet létre, ám úgy vélik, hogy tökéletes módja az erődemonstrációnak.
Le vannak maradvaLM10 írta: A The Mirror újabb szenzációs hírt közöl: a Real Madrid a nyáron 120 millió fontos (140 millió eurós) rekordajánlattal készül Lionel Messiért. A lap szerint a vezetőség is tisztában van vele, hogy az átigazolás nem jöhet létre, ám úgy vélik, hogy tökéletes módja az erődemonstrációnak.
![]()
![]()
Már megint az Inter téma?LG írta:Nem tudom, h mi lesz Maicon sorsa, de én mondjuk nem látom értelmét, h elmenjen egy olyan csapatba, amely a BL-t tavasszal már csak a TV-ben nézi. Nem értem, h egy sikerre éhes játékosnak mi lehet vonzó a Realban. Remélem lesz esze Maiconnak és elkerüli messziről Madridot. Amúgy nagy kár, h anno nem őt vettük meg Alves helyett, mert annyiért sztem már őt is elengedték volna.
Hello!fir3bird írta:mint védő kikre gondolsz? csak kíváncsiságból. mondjuk tény, hogy az utóbbi pár meccsen kicsit érdekesen játszottak a védőink. de azért ha megnézzük a neveket elég jó a felhozatal. Pepe, Ramos, Albiol stb... mondjuk Maicont nagyon szívesen elnéznék jobb oldalt.
a többivel egyetértek.
Ez nagyon nagyColos írta:Elég provokatív, de szerintem szellemes:
http://www.youtube.com/watch?v=GFJJ_XUR ... re=recentf
Realosoknak nem ajánlott! (Meg aztán nem is kell komolyan venni...)
Bocs, ha volt már!
Hát jah, bár tavaly igen sok beadása végződött góllal... Bár mondjuk tavaly nem tudnék olyan embert mondani aki nem játszott jól a csapatban...daffy írta:az h nem tud beadni nem hullámvölgy...-BlancoMark- írta:Szerintem te is pontosan tudod, hogy Alves jobb játékos, csak most egy apróbb hullámvölgybe került.Amúgy nagy kár, h anno nem őt vettük meg Alves helyett, mert annyiért sztem már őt is elengedték volna.
Legalábbis nálam egyértelmű, hogy ki a jobb.
az h nem tud beadni nem hullámvölgy...-BlancoMark- írta:Szerintem te is pontosan tudod, hogy Alves jobb játékos, csak most egy apróbb hullámvölgybe került.Amúgy nagy kár, h anno nem őt vettük meg Alves helyett, mert annyiért sztem már őt is elengedték volna.
Legalábbis nálam egyértelmű, hogy ki a jobb.
Szerintem te is pontosan tudod, hogy Alves jobb játékos, csak most egy apróbb hullámvölgybe került.Amúgy nagy kár, h anno nem őt vettük meg Alves helyett, mert annyiért sztem már őt is elengedték volna.