Barca vs. Real
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ejha. Látom forrtak az indulatok keményen, de megérte.
Azt hiszem nem kell foglalkoznunk a madrid erősítéseivel. Nem tudnak akkorákat igazolni, hogy ne mi legyünk a bajnokság favoritjai.
Dudek meg mekkora talpnyaller. "Kényelmesebb a pad"...

Azt hiszem nem kell foglalkoznunk a madrid erősítéseivel. Nem tudnak akkorákat igazolni, hogy ne mi legyünk a bajnokság favoritjai.
Dudek meg mekkora talpnyaller. "Kényelmesebb a pad"...

Rivaldo-A Legnagyobb.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Biztos azt hitték Milan mez lesz, s amikor észre vették a hibát nem akartak már javítani! 

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- noname
- Llegenda del Barça
Picsókot mostmár ne nagyon említsük, mert a végén még visszajön. Jobb lenne tudodkinek hívni.ozsimiki írta:Dudek: pedig jó kapús,csak Barthez szindróma...most meg már szegény eléggé alább adta![]()
Picsók: Hála a Jó Égnek![]()
![]()
talán életed első okos döntése
(persze ha nem jössz vissza
![]()
)

A Fifa egy szégyen
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Dudek: pedig jó kapús,csak Barthez szindróma...most meg már szegény eléggé alább adta
Picsók: Hála a Jó Égnek
talán életed első okos döntése
(persze ha nem jössz vissza
)

Picsók: Hála a Jó Égnek

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Egyértelmű! Hiszen meccsek közvetítése közben lehetet látni milyen jó a kispad!barca99 írta:"A Real Madrid kispadja sokkal kényelmesebb a Liverpoolénál"

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
"A Real Madrid kispadja sokkal kényelmesebb a Liverpoolénál"

- Pedro
- Jugador d'estrella
Próbálják már meg saját konyháról megoldani a dolgot, ne a Barca portáján sepergesseneklionelmessi19 írta:
A Jövő évi középpálya madridban.

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
- Andris
- Adminisztrátor
De azért megérdemelték.. ne túlozzuk el. Tény hogy erősen benne voltunk, de nagyon nagyokat küzdöttek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- noname
- Llegenda del Barça
Ők hadd higgyék ezt.Azért tudtak 4 év alatt összesen egy bajnokságot nyerni, azt se megérdemelten.Bojan Krkic írta::D:D Sokkat akarnak......attol hogy az a neve a klubnak hogy rmcf attol már mindenkinek hasra kellene esnie??????Hát nem fognak
![]()
![]()
A Fifa egy szégyen
-
- Jugador d'estrella
lionelmessi19 írta:
A Jövő évi középpálya madridban.

FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
+ Figo, Ronaldo, Zidane sincs már ott, belőlük is sok zs jöhetett benoname írta:A kínai piacra leginkább a Real tört be. Onnan jön sztem a pénzük.Most viszont Becks nélkül jelentősen vissza fognak esni a reklámbevételeik.
-
- Llegenda del Barça
a Barcanak is vannak reklámbevételei és jelen pillanatban sokkal több reklámhordozója van a Barcanak, mint a Realnak (Messi, Henry, R10).
majdnem ugyanolyan TV-s szerződése van a két csapatnak.
majdnem ugyanolyan TV-s szerződése van a két csapatnak.
-
- Llegenda del Barça
Gondolom a reklámok meg az ilyesmik, más ötletem nincs...Vito írta:azért én akkor sem tudom felfogni, hogy mi a francból költenek már évek óta 100 millió euró körül. erdmények nincsenek, pénz viszont temérdek.
a Barcanak volt egy baromarcú elnöke, aki pár évig ámokfutott és azóta sem jött egyenesbe a Klub. ezek meg...
szóval nem értem, hogy mi az oka ennek a hatalmas kontrasztnak.

- Capon
- Llegenda del Barça
Ebben bizom én is, hogy valami felüti a fejét ott is. De mintha olvastam volna valahol pár szó erejéig, hogy uj tulaja van a Madridnak. Nem tudom mennyi igaz ebből mostani új a tulaj vagy már egy két éve ugyan az de valahol ilyesmit olvastam.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi