Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Picsókot mostmár ne nagyon említsük, mert a végén még visszajön. Jobb lenne tudodkinek hívni.ozsimiki írta:Dudek: pedig jó kapús,csak Barthez szindróma...most meg már szegény eléggé alább adta![]()
Picsók: Hála a Jó Égnek![]()
![]()
talán életed első okos döntése
(persze ha nem jössz vissza
![]()
)
Egyértelmű! Hiszen meccsek közvetítése közben lehetet látni milyen jó a kispad!barca99 írta:"A Real Madrid kispadja sokkal kényelmesebb a Liverpoolénál"
Próbálják már meg saját konyháról megoldani a dolgot, ne a Barca portáján sepergesseneklionelmessi19 írta:
A Jövő évi középpálya madridban.
Ők hadd higgyék ezt.Azért tudtak 4 év alatt összesen egy bajnokságot nyerni, azt se megérdemelten.Bojan Krkic írta::D:D Sokkat akarnak......attol hogy az a neve a klubnak hogy rmcf attol már mindenkinek hasra kellene esnie??????Hát nem fognak
![]()
![]()
lionelmessi19 írta:
A Jövő évi középpálya madridban.
+ Figo, Ronaldo, Zidane sincs már ott, belőlük is sok zs jöhetett benoname írta:A kínai piacra leginkább a Real tört be. Onnan jön sztem a pénzük.Most viszont Becks nélkül jelentősen vissza fognak esni a reklámbevételeik.
Gondolom a reklámok meg az ilyesmik, más ötletem nincs...Vito írta:azért én akkor sem tudom felfogni, hogy mi a francból költenek már évek óta 100 millió euró körül. erdmények nincsenek, pénz viszont temérdek.
a Barcanak volt egy baromarcú elnöke, aki pár évig ámokfutott és azóta sem jött egyenesbe a Klub. ezek meg...
szóval nem értem, hogy mi az oka ennek a hatalmas kontrasztnak.