ozsimiki írta:azt örömmel látom,h továbbra is hű kritikusa maradsz a csapatnak, remélem a többi, általad nem annyira kedvelt csapattal is hasonlóan teszel. mert ahhoz képest,h nem is utálod őket, csak róluk írsz így, ahogy.
Megint olyanokról szól a nóta (jelen esetben: nótád), amihez nincs sok köze a témához.
Tudniillik, hogy én kit kedvelek és miért, vagy mikor kritizálom egy Barca-fórumon a MU-t (!!!), vagy bármely másik csapatot: én dolgom.
Én megmondom kerek-perec mindig, hogy azokat a csapatokat nem szeretem, akik rusnya focit játszanak. Ez alól nem kivétel a jelenlegi MU sem. Nyilván, mivel ők sikeresek, ezért mélyebben érint a kérdés, mivel háttérbe szorulnak látványosabban játszó csapatok, legyen az a saját ligájában lévő (Arsenal), vagy a BL-ben (Barca, lásd 2 éve).
Ha már ilyen lelkes követője vagy kritikáimnak (

), akkor azt is tudhatnád, hogy el szoktam mondani: a 8-10 évvel ezelőtti MU az egyik kedvencem volt...kitalálhatod, hogy miért...igen, a szép, látványos játék miatt.
A Barcán kívül csak olyan csapatoknak vagyok képes drukkolni, akik kreatív és tetszetős focit játszanak. Ebben nincs benn a MU, bocs, akárhogyis tekerjük (és C.Roni nélkül egyelőre még kevésbé).
ozsimiki írta:
ki érdemelte meg a 3 pontot? Birmingham?
Erről szó sem volt. Megint eltévelyedés, félreértés, félremagyarázás...
Egyértelmű, h a MU megérdemelte a 3 pontot, hol láttad, hogy ennek ellenkezőjét írtam?
Nem értem, mit nem lehet érteni az írásomon, pedig világos: magyarul van. Azt írtam, hogy zavar, hogy ilyen csúnya játékkal, meg 1-0-okkal lehet PL-t nyerni, és ez vonatkozott a tegnapi meccsre is.
Nem vitattam a 3 pontot sehol sem. Egyszerűen elvi kérdéseket boncolgatok, amelyek a foci esztétikájáról szólnak.