Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
VégigolvastamMikaos írta: Ugye az idézett mondatom után tovább is olvastál?Ott van a válaszom benne. Hogy miért a MU-t leginkább... na, mindegy
Ugye az idézett mondatom után tovább is olvastál?miihii írta:Azért én kábé egy ujjamon meg tudnám számolni,h a MU-n kívül hányszor oltottál hasonlóval más csapatot.Mikaos írta:Mihi és Ozsimiki!
Chelsea-ről sem restellek rossz véleményt mondani, meg bármilyen más csapatról.![]()
Szal tényleg önmagában nem az a zavaró,h szidod őket,a véleményezés szabad tevékenység.Hanem az,h továbbra is azt mondod,h másokat is szidsz,csak éppen ilyen jellegű hsz-t nem igen olvastam tőled,ellenben a MU-ról minden alkalommal...
Azért én kábé egy ujjamon meg tudnám számolni,h a MU-n kívül hányszor oltottál hasonlóval más csapatot.Mikaos írta:Mihi és Ozsimiki!
Chelsea-ről sem restellek rossz véleményt mondani, meg bármilyen más csapatról.
Gondolom azért jegyezte meg Miki,mert kizárólag a MU-t szidod folyamat szinten.Pedig asszem,h egyet mondjak a Cselszkij sem épp a szemkápráztató játékáról híres.És ugyanúgy ott vannak a toppon ők is.Igaz,h mostanság a MU előrébb végez,de akkor is.Mikaos írta:Megint olyanokról szól a nóta (jelen esetben: nótád), amihez nincs sok köze a témához.ozsimiki írta:azt örömmel látom,h továbbra is hű kritikusa maradsz a csapatnak, remélem a többi, általad nem annyira kedvelt csapattal is hasonlóan teszel. mert ahhoz képest,h nem is utálod őket, csak róluk írsz így, ahogy.
Tudniillik, hogy én kit kedvelek és miért, vagy mikor kritizálom egy Barca-fórumon a MU-t (!!!), vagy bármely másik csapatot: én dolgom.
Én megmondom kerek-perec mindig, hogy azokat a csapatokat nem szeretem, akik rusnya focit játszanak. Ez alól nem kivétel a jelenlegi MU sem. Nyilván, mivel ők sikeresek, ezért mélyebben érint a kérdés, mivel háttérbe szorulnak látványosabban játszó csapatok, legyen az a saját ligájában lévő (Arsenal), vagy a BL-ben (Barca, lásd 2 éve).
Ha már ilyen lelkes követője vagy kritikáimnak (), akkor azt is tudhatnád, hogy el szoktam mondani: a 8-10 évvel ezelőtti MU az egyik kedvencem volt...kitalálhatod, hogy miért...igen, a szép, látványos játék miatt.
A Barcán kívül csak olyan csapatoknak vagyok képes drukkolni, akik kreatív és tetszetős focit játszanak. Ebben nincs benn a MU, bocs, akárhogyis tekerjük (és C.Roni nélkül egyelőre még kevésbé).
Hát a 8-10 évvel ezelőtti foci az nem elérhető ahhoz túl sokat változott a PL.Mikaos írta:[A felkészülési meccseket, és a Birmingham elleni meccset nézve nem hiszem, hogy ez a kívánságod teljesülni fog. Sőt... C.Roni nélkül az a csöpp kreativitás is elveszni látszik a csapatból, gyakorlatilag egy tipikus "szélen elmegyek és beadom" típusú focit mutattak eddig.
Abban én is reménykedem, hogy ezen van mit fejlődni (mármint a szépségen), de kizártnak tartom, hogy egyáltalán a te általad emlegetett 3 évvel ezelőtti focijukra fognak emlékeztetni...pláne a 10 évvel ezelőttit.
Megint olyanokról szól a nóta (jelen esetben: nótád), amihez nincs sok köze a témához.ozsimiki írta:azt örömmel látom,h továbbra is hű kritikusa maradsz a csapatnak, remélem a többi, általad nem annyira kedvelt csapattal is hasonlóan teszel. mert ahhoz képest,h nem is utálod őket, csak róluk írsz így, ahogy.
Erről szó sem volt. Megint eltévelyedés, félreértés, félremagyarázás...ozsimiki írta: ki érdemelte meg a 3 pontot? Birmingham?
Ahhoz nem 3 évvel ezelőtti önmaga kéne, hanem a 8-10 évvel előtti....gergo9 írta: Mostani fordulóból csak a MU meccset láttam nagyjából Birminghamnak túl sok sansza nem volt a MU meg remélem vissza nyeri 2évvel ezelőtti sőt inkább 3évvel ezelőtti önmagát és a legszebb focit fogja játszani a ködben.
Megjegyezném, hogy a DigiTV adja a legjobb szolgáltatásokat. De ettől függetlenül én is berágtam rájuk, mert nekem nincs olyanom.House írta:Na most kezd elegem lenni a digisportból!Mi az, hogy mindenből akarnak????? Vagy azt hiszik, hogy az egész ország digitv sugárzás alatt lesz?? Mert akkor nagyon tévednek!
Pofátlan dolog ez, olyan mint a Reál csak ez a tv adók között.
OFFHouse írta: Na most kezd elegem lenni a digisportból!Mi az, hogy mindenből akarnak????? Vagy azt hiszik, hogy az egész ország digitv sugárzás alatt lesz?? Mert akkor nagyon tévednek!
House írta: Na most kezd elegem lenni a digisportból!Mi az, hogy mindenből akarnak????? Vagy azt hiszik, hogy az egész ország digitv sugárzás alatt lesz?? Mert akkor nagyon tévednek!
Na most kezd elegem lenni a digisportból!kennyke04 írta:digisport adjabarcaloki írta:A 'Pool meccset miért nem adja az Eurosport 2???
Természetesen másoknak is gondot okoz, de ők legtöbbször felülkerekednek rajta, az Arsenal sokkal sebezhetőbb ilyenkor.CFirpo3 írta:Ez szerinted nem igaz a többi nagy csapatra? Ha mások ellen védekeznek be 10 emberrel akkor azoknak nem okoz gondot? Vagy ha Essien leveszi a pályáról Gerrardot akkor kikap a 'Pool?
Ez szerinted nem igaz a többi nagy csapatra? Ha mások ellen védekeznek be 10 emberrel akkor azoknak nem okoz gondot? Vagy ha Essien leveszi a pályáról Gerrardot akkor kikap a 'Pool?sjd írta:Ha mondjuk Essien leveszi Fabregast a pályáról vagy egy kiscsapat jól kivédekezi ellenük a meccset, nem mennek semmire, éppen ezért nem érhetnek el semmit.
digisport adjabarcaloki írta:A 'Pool meccset miért nem adja az Eurosport 2???
Gerrard ott van a kezdőben.Barcaman14 írta:Kíváncsi vagyok a 'Pool-ra a Tottenham ellen.Valaki nem tudja hogy Gerrard játszhat-e,mert úgy tudom sérüléssel bajlódik!?
Bezony,anno Schmeichel után óriási lett az űr ezen a poszton,amit jó pár évig nem is sikerült betölteni,pedig volt bőven próbálkozás.Barcaman14 írta: Ha Van der Saar visszavonul nem lesz elég Kuszczak meg Foster az biztos! Elég nagy fejtörést fog okozni Fergiéknek hogy kivel pótolják majd a a holland portást!
Egyébként meg nem nyújtott valami nagyot ma a United,de ez még az idény eleji forma.Szerintem harcban lesznek a bajnoki címért.
Ha Van der Saar visszavonul nem lesz elég Kuszczak meg Foster az biztos! Elég nagy fejtörést fog okozni Fergiéknek hogy kivel pótolják majd a a holland portást!kudu írta:Hát én őt sem tartom olyan nagy kapusnakSaviola írta: Ott van Kuszczak.