Deco #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.02.26. 14:00:21

Zsolti írta:most ne mazért,de ha a jelenlegi Decot nézzük,akkor nem csak huszat tudnék kapásból felsorolni.... :roll:
Szerintem változatlanul a világ egyik legjobbja.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.02.26. 13:55:11

most ne mazért,de ha a jelenlegi Decot nézzük,akkor nem csak huszat tudnék kapásból felsorolni.... :roll:
Xavinho
Capitá del Barça

2007.02.25. 22:08:25

Slither írta:
Xavinho írta:Mondhat bárki bármit sztem Deco nagyon fontos tagja a csapatnak. az,h idén nem látja el olyan jól a feladatát az egész csapatra igaz. Az amivel egyesek itt vádolják az részben igaz,de az egész csapatra igaz.Ennyi erővel elküldhetnénk Valdes-t,Márquez-t,Gio-t,Edmilson-t,Motta-t,Giuly-t, Ronaldinho-t,Xavi-t,stb.
Deco jelenleg a világ egyik legjobbja és min 2 évig tartani is fogja ezt. Le lehet állni az osztásával,főleg a Pool elleni teljesítményye után!
Valdesnek 1 bakija volt egész idényben, Deco jelenleg a top 20-ban sincs.
Akkor mondj 20 jobb szervezőt! :roll:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.02.25. 21:01:25

Xavinho írta:Mondhat bárki bármit sztem Deco nagyon fontos tagja a csapatnak. az,h idén nem látja el olyan jól a feladatát az egész csapatra igaz. Az amivel egyesek itt vádolják az részben igaz,de az egész csapatra igaz.Ennyi erővel elküldhetnénk Valdes-t,Márquez-t,Gio-t,Edmilson-t,Motta-t,Giuly-t, Ronaldinho-t,Xavi-t,stb.
Deco jelenleg a világ egyik legjobbja és min 2 évig tartani is fogja ezt. Le lehet állni az osztásával,főleg a Pool elleni teljesítményye után!
Valdesnek 1 bakija volt egész idényben, Deco jelenleg a top 20-ban sincs.
Xavinho
Capitá del Barça

2007.02.25. 12:28:48

Mondhat bárki bármit sztem Deco nagyon fontos tagja a csapatnak. az,h idén nem látja el olyan jól a feladatát az egész csapatra igaz. Az amivel egyesek itt vádolják az részben igaz,de az egész csapatra igaz.Ennyi erővel elküldhetnénk Valdes-t,Márquez-t,Gio-t,Edmilson-t,Motta-t,Giuly-t, Ronaldinho-t,Xavi-t,stb.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.02.25. 12:12:23

lionelmessi19 írta:
LG írta:
de feladatából adódóan nehéz észrevenni a játékának a fontosságát!
Azért aki 1 kicsit is ért a focihoz, az észreveszi :!: :wink:
Nem azt mondtam, h nem lehet észre venni, hanem h nehéz.
Illetve vannak itt páran, akik lehet, h értenek azért hozzá, sőt...de mégis, ha a csapatnak nem megy, akkor elővesznek egy olyan embert, akinek a játéka (ami egyébként kulcsfontosságú) kevésbé szembetűnő.
Én nem értek annyira a focihoz, mint ti, de szerintem egy irányító (vagy ahhoz hasonló szerepörű) játékos feladata a csapat irányítása, mozgatása jó passzokkal. Na, ebből ebben az idényben alig lehetett látni valamit. Flegmábban játszik, mint régebben, nagyon sok az eladott labdája, és a csapat játéka is fos, s ugye az nagyban függ az iránítótól. Fontos a játéka a szerepköréből adodóan, de én nem látom azt, hogy nagyon sok mindet megtenne ebből. (sztem nem vagyok egyedül ezzel)
Andris
Adminisztrátor

2007.02.25. 11:09:27

LG írta:
Nem azt mondtam, h nem lehet észre venni, hanem h nehéz.
Illetve vannak itt páran, akik lehet, h értenek azért hozzá, sőt...de mégis, ha a csapatnak nem megy, akkor elővesznek egy olyan embert, akinek a játéka (ami egyébként kulcsfontosságú) kevésbé szembetűnő.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.02.25. 08:44:58

-Deco-
Jugador del Barça

2007.02.24. 16:07:19

lionelmessi19 írta:
Atesz írta:Én még mindig nagyon örülnék Lampard érkezésének, talán Deco helyett is.
Én kifejezetten utálom Lampard stílusát, egyedül a beívelések, szabik, amiket igazán jól csinál. Ehhez meg van Dinho, Xavi, Deco is.
A szervező munkát, amit végez, pedig sokkla jobban csinálja Deco.

Decot amit lehet, meg kell tartani. Nem tudom miért siránkoznak egyesek, lehet h van egy két rosszabb meccse, de feladatából adódóan nehéz észrevenni a játékának a fontosságát!

Én sem értem... Most az egész csapat leengedett és Deco is, de nem úgy, hogy ki is tűnik... Nem tudom, hogy miért kritizáljátok őt ennyien... Amit Captain írt, azzal is egyet értek... 2004-ben a Barcát választotta, mert az volt a nagy álma, hogy itt játszhasson.. Más ajánlat egyáltalán nem érdekelte... Szereti Barcelonát és a csapatot és alázattal játszik..
Lesz az még jobb is.. Tavaly évvégén is voltak nagyon jó meccsei... Elég sok... Leginkább a sérülése óta gyenge... Remélem, hogy hamarosan visszatér régi önmagához.. :roll:
Visca el Barça!!! Deco es mi favorito jugador:) y Messi:) /Jugadors, seguidors, tots units fem força!/ Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom: Barça, Barça, Barça!!!/
"Més que un club"

Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.02.24. 11:51:20

Atesz írta:Én még mindig nagyon örülnék Lampard érkezésének, talán Deco helyett is.
Én kifejezetten utálom Lampard stílusát, egyedül a beívelések, szabik, amiket igazán jól csinál. Ehhez meg van Dinho, Xavi, Deco is.
A szervező munkát, amit végez, pedig sokkla jobban csinálja Deco.

Decot amit lehet, meg kell tartani. Nem tudom miért siránkoznak egyesek, lehet h van egy két rosszabb meccse, de feladatából adódóan nehéz észrevenni a játékának a fontosságát!
- József Attila
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.24. 10:26:09

Én még mindig nagyon örülnék Lampard érkezésének, talán Deco helyett is.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.24. 09:42:59

Bodi írta:Én is hamarabb küldeném el Decot,mint Xavit.
Deco tartósan nulla teljesítményt nyújt,Xavi is nagyon gyenge formában van,de még így is sokkal több jó passza van.
Deco annyiszor adja el a labdát egy meccsen,mint régen 1 hónap alatt.
Ráadásul rajta az őrült nagy motivációt sem látom.
De leginkább engem az zavar,hogy Deco játszhat akármilyen alibi focit,Rijkaard nincs annyira határozott,hogy kispadra ültesse.
Pedig talán Deco is menthető lenne,ha néha megérezné,hogy az ő helye sem sérhetetlen.Épp ezért szeretnék még egy embert erre a posztra nyáron,hogy valódi verseny legyen a csapaton belül.Aki nem teljesít ücsörögjön a padon,tök mind1 hogy hívják.
Teljesen igazad van, Xavi 1szerűen rosz formában van viszont Deco ugyan úgy a világ legjobbjának hiszi magát mint Dinho, vagyis elszált. Amúgy meg sztem Xavi nincs is olyan rosz formában, a passzait ugyan úgy leadja csak a csapattársak nem tudnak, vagy nem hajlandók(Dinho) vele mit kezdeni.
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.24. 09:30:28

Én is hamarabb küldeném el Decot,mint Xavit.
Deco tartósan nulla teljesítményt nyújt,Xavi is nagyon gyenge formában van,de még így is sokkal több jó passza van.
Deco annyiszor adja el a labdát egy meccsen,mint régen 1 hónap alatt.
Ráadásul rajta az őrült nagy motivációt sem látom.
De leginkább engem az zavar,hogy Deco játszhat akármilyen alibi focit,Rijkaard nincs annyira határozott,hogy kispadra ültesse.
Pedig talán Deco is menthető lenne,ha néha megérezné,hogy az ő helye sem sérhetetlen.Épp ezért szeretnék még egy embert erre a posztra nyáron,hogy valódi verseny legyen a csapaton belül.Aki nem teljesít ücsörögjön a padon,tök mind1 hogy hívják.
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.02.24. 09:06:24

Már nagyon böki a szemem hogy folyton szegény Xavit találod meg.Ébresztő ember,ha valaki kilóg a sorból akkor az éppen Deco, az alibi focijával.Ha nem azzal lenne elfoglalva hogy kit igazoljon le a Barca(lásd CR),vagy nem lenne annyira elszállva az agya, akkor talán nagyobb hasznára lehetne a csapatnak.Mert eddig így ő a nagy nulla. :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.02.24. 08:36:48

Dehogy hasznosabb. Nem igaz, h nem veszitek észre, h Xavi már évek ota 0.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.02.23. 19:16:24

LG írta:
Bodi írta:Decoval nekem az a bajom,hogy minden körülmények között kezd,pedig mostanában alig látni jól játszani.Xavi játéka sokkal bíztatóbb,kivétel persze a tegnap este.

3 játékosunk van a két posztra,én hoznék még ide egy jó játékost,és 4-en küzdjenek meg a 4 helyért,de legyen az,hogy Deco mindenféleképpen kezd.
Xavi már régota csak árnyéka régi önmagának. Régen a Barca szive volt, de mára kiégett.
Akkor Xavi árnyéka is jobb a mostani Deconál, sztem. :wink: (ha nem is jobb de mindenképpen hasznósabb)
El Payaso
Capitá del Barça

2007.02.22. 19:55:57

LG írta:
Bodi írta:Decoval nekem az a bajom,hogy minden körülmények között kezd,pedig mostanában alig látni jól játszani.Xavi játéka sokkal bíztatóbb,kivétel persze a tegnap este.

3 játékosunk van a két posztra,én hoznék még ide egy jó játékost,és 4-en küzdjenek meg a 4 helyért,de legyen az,hogy Deco mindenféleképpen kezd.
Xavi már régota csak árnyéka régi önmagának. Régen a Barca szive volt, de mára kiégett.
LG mondassz szépeket néha :)
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.02.22. 19:51:00

Rumig
Entrenador del Barça

2007.02.22. 17:35:17

Bodi, gondolom 4-en harcoljanak a 2 helyért :wink:
Amúgy valóban nem kellene mindig kezdenie. Hétvégén nem fog, meglátjuk mi lesz.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Captain
Jugador del Barça

2007.02.22. 17:33:43

Deco, vagy szolithatnank Rainman-nek is, a legnagyobb szinesz a csapatban! :twisted:
Oszinten megmondom,h mielott idekerult hozzank nem szerettem, es nem is ertettem,h minek es hova igazoltuk, amikor mar volt egy Ronaldinhonk..., de aztan ramcafolt es az idok folyaman meggyozott!
A flegmasagat, ami igen konnyen elo tud jonni belole termeszetesen tovabbra sem csipazom, viszont, ha (jol) jatszik akkor nagy alazattal teszi azt, kuzd, harap, rug, csip ha kell, annak ellenere,h ha barmilyen mas csapatban jatszana kivetelezett helyzetben lenne. Az iranyito kvalitasait nem is ecsetelnem...
Az meg nalam kulon plussz pont,h ugy emlekszem mikor ideigazolt hozzank voltak jobb ajanlatai is (talan epp a Chelsea-tol asszem) es ennek ellenere o a Barcat valasztotta, ilyen emberek kellenek, akik buszkek,h Barcelona mezet viselik es ezt alazattal teszik! Na de ebben Puyolt vitathatatlanul nem uberelheti senki! Csak ez amiatt jut eszembe, mikor egy Dos Santos a tavozas gondolataval jatszadozik..., na de ez mas tema...
Persze olvasom az elottem szolok irasait, en is latom,h nem elete formajat hozza mostanaban, ahogy sokan a csapatbol, es remelem, ill. bizom benne,h javulni fog.
A golja szep volt es jo lenne, ha mar tavolrol is elsulne a laba, mert a csapatnak nem csak a golok, de az atloves golok (akarhany emberen is pattannak meg) is hianyoznak jelenleg sajnos!
Az en szubjektiv velemenyem,h nem cserelnem el semmilyen Lampardra vagy Diegora sem!

Azt pedig mindenkepp megjegyeznem,h kulon buszke voltam Decora a VB-n, mikor helyre tette a takony Heitingat! :twisted:
Ronaldinho #10 írta:Szeretem Deco -t ha bekattan :lol: Van hangulat akkor :lol:
Ezen multkor jot nevettem! :lol:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Captain 2007.02.22. 18:03:56-kor.
On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!

Barcaa!!!!
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.22. 16:01:32

Decoval nekem az a bajom,hogy minden körülmények között kezd,pedig mostanában alig látni jól játszani.Xavi játéka sokkal bíztatóbb,kivétel persze a tegnap este.

LG
Az Év fórumozója 2016

2007.02.22. 15:45:48

Sztem tegnap Deco volt a legjobb a Barcábol, gollt lőt, + 1 gyönyörü kapufát. De a vérfrissités valoban nem lenne rossz, de Deconak még adnék 1-2 évet. Xavinak viszont nem.
-Deco-
Jugador del Barça

2007.02.21. 20:18:39

Nem tudom, hogy milyen régre gondoltok...Ha olyan hűderégóta lenne ilyen, akkor sztem pölö 2006-ban nem választották volna meg a bl legjobb középpályásának meg ilyesmi, szóval sztem max félévről lehet szó, de az még nem azt jelenti, hogy ássuk el...Fél év nem nagy idő.. Több nagy játékos volt már olyan helyzetben, hogy akár 1 évre is, de eltűnt... egyszerűen sehogy sem játszott, de aztán megvolt náluk is a " nagy visszatérés" ...Hiszem, hogy ez Deco-nak is meglesz... Tudom, hogy elfogult vagyok vele kapcsolatban, de nagyon nagy játékosnak tartom.. Bár én már ugye a Porto óta nagy rajongója vagyok, és talán azt a Deco-t várom mindig, aki akkor volt.. Meg a Barcában eleinte, meg nemrég... Mondjuk a Portoban ő volt az egyetlen "csillag" meg ugye a "Mágus", a Barca meg nem éppen a névtelen játékosairól ismert..
Visca el Barça!!! Deco es mi favorito jugador:) y Messi:) /Jugadors, seguidors, tots units fem força!/ Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom: Barça, Barça, Barça!!!/
"Més que un club"

Kép
Silvanus
Director del Fútbol

2007.02.21. 20:01:53

Hidd el, nem azért akarnánk elküldeni, mert pár meccse rossz formában van, hanem mert már elég régóta baj van a hozzáállásával! FLEGMA - egyszerűen mondva... sok labdát veszít, és nem azért mert formán kívül van, hanem mert Ő ILYEN, ennyi... már rég más felfogásban focizik, mint anno. És ez már így van sajnos elég rég... :roll:
"Més Cuen un Club"
-Deco-
Jugador del Barça

2007.02.21. 19:16:16

Nincs jó formában és máris el akarjátok küldeni? Akkor Ronaldinhot már hányszor el lehetett volna küldeni...?De neeem mert ő Ronaldinho...Deco meg Deco.. Egyik focista sem lehet egész pályafutása alatt tökéletes... Azért eladni Deco-t , mert néhány meccs óta gyenge, hülyeség lenne.. Miért nem cseréljük le egyből az egész csapatot? Esetleg az fel sem merült bennetek, hogy lehet még jobb is?Nem olyan öreg még, hogy ne tudjon jól játszani.. Jóhogy nem temetitek el.. Na de mind1...
"Més que un club"

Kép
Lezárt