Deco, vagy szolithatnank Rainman-nek is, a legnagyobb szinesz a csapatban!
Oszinten megmondom,h mielott idekerult hozzank nem szerettem, es nem is ertettem,h minek es hova igazoltuk, amikor mar volt egy Ronaldinhonk..., de aztan ramcafolt es az idok folyaman meggyozott!
A flegmasagat, ami igen konnyen elo tud jonni belole termeszetesen tovabbra sem csipazom, viszont, ha (jol) jatszik akkor nagy alazattal teszi azt, kuzd, harap, rug, csip ha kell, annak ellenere,h ha barmilyen mas csapatban jatszana kivetelezett helyzetben lenne. Az iranyito kvalitasait nem is ecsetelnem...
Az meg nalam kulon plussz pont,h ugy emlekszem mikor ideigazolt hozzank voltak jobb ajanlatai is (talan epp a Chelsea-tol asszem) es ennek ellenere o a Barcat valasztotta, ilyen emberek kellenek, akik buszkek,h Barcelona mezet viselik es ezt alazattal teszik! Na de ebben Puyolt vitathatatlanul nem uberelheti senki! Csak ez amiatt jut eszembe, mikor egy Dos Santos a tavozas gondolataval jatszadozik..., na de ez mas tema...
Persze olvasom az elottem szolok irasait, en is latom,h nem elete formajat hozza mostanaban, ahogy sokan a csapatbol, es remelem, ill. bizom benne,h javulni fog.
A golja szep volt es jo lenne, ha mar tavolrol is elsulne a laba, mert a csapatnak nem csak a golok, de az atloves golok (akarhany emberen is pattannak meg) is hianyoznak jelenleg sajnos!
Az en szubjektiv velemenyem,h nem cserelnem el semmilyen Lampardra vagy Diegora sem!
Azt pedig mindenkepp megjegyeznem,h kulon buszke voltam Decora a VB-n, mikor helyre tette a takony Heitingat!
Ronaldinho #10 írta:Szeretem Deco -t ha bekattan

Van hangulat akkor

Ezen multkor jot nevettem!

On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Barcaa!!!!