Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem változatlanul a világ egyik legjobbja.Zsolti írta:most ne mazért,de ha a jelenlegi Decot nézzük,akkor nem csak huszat tudnék kapásból felsorolni....
Akkor mondj 20 jobb szervezőt!Slither írta:Valdesnek 1 bakija volt egész idényben, Deco jelenleg a top 20-ban sincs.Xavinho írta:Mondhat bárki bármit sztem Deco nagyon fontos tagja a csapatnak. az,h idén nem látja el olyan jól a feladatát az egész csapatra igaz. Az amivel egyesek itt vádolják az részben igaz,de az egész csapatra igaz.Ennyi erővel elküldhetnénk Valdes-t,Márquez-t,Gio-t,Edmilson-t,Motta-t,Giuly-t, Ronaldinho-t,Xavi-t,stb.
Deco jelenleg a világ egyik legjobbja és min 2 évig tartani is fogja ezt. Le lehet állni az osztásával,főleg a Pool elleni teljesítményye után!
Valdesnek 1 bakija volt egész idényben, Deco jelenleg a top 20-ban sincs.Xavinho írta:Mondhat bárki bármit sztem Deco nagyon fontos tagja a csapatnak. az,h idén nem látja el olyan jól a feladatát az egész csapatra igaz. Az amivel egyesek itt vádolják az részben igaz,de az egész csapatra igaz.Ennyi erővel elküldhetnénk Valdes-t,Márquez-t,Gio-t,Edmilson-t,Motta-t,Giuly-t, Ronaldinho-t,Xavi-t,stb.
Deco jelenleg a világ egyik legjobbja és min 2 évig tartani is fogja ezt. Le lehet állni az osztásával,főleg a Pool elleni teljesítményye után!
Én nem értek annyira a focihoz, mint ti, de szerintem egy irányító (vagy ahhoz hasonló szerepörű) játékos feladata a csapat irányítása, mozgatása jó passzokkal. Na, ebből ebben az idényben alig lehetett látni valamit. Flegmábban játszik, mint régebben, nagyon sok az eladott labdája, és a csapat játéka is fos, s ugye az nagyban függ az iránítótól. Fontos a játéka a szerepköréből adodóan, de én nem látom azt, hogy nagyon sok mindet megtenne ebből. (sztem nem vagyok egyedül ezzel)lionelmessi19 írta:Nem azt mondtam, h nem lehet észre venni, hanem h nehéz.LG írta:Azért aki 1 kicsit is ért a focihoz, az észreveszide feladatából adódóan nehéz észrevenni a játékának a fontosságát!![]()
Illetve vannak itt páran, akik lehet, h értenek azért hozzá, sőt...de mégis, ha a csapatnak nem megy, akkor elővesznek egy olyan embert, akinek a játéka (ami egyébként kulcsfontosságú) kevésbé szembetűnő.
Nem azt mondtam, h nem lehet észre venni, hanem h nehéz.LG írta:Azért aki 1 kicsit is ért a focihoz, az észreveszide feladatából adódóan nehéz észrevenni a játékának a fontosságát!![]()
Azért aki 1 kicsit is ért a focihoz, az észreveszide feladatából adódóan nehéz észrevenni a játékának a fontosságát!
lionelmessi19 írta:Én kifejezetten utálom Lampard stílusát, egyedül a beívelések, szabik, amiket igazán jól csinál. Ehhez meg van Dinho, Xavi, Deco is.Atesz írta:Én még mindig nagyon örülnék Lampard érkezésének, talán Deco helyett is.
A szervező munkát, amit végez, pedig sokkla jobban csinálja Deco.
Decot amit lehet, meg kell tartani. Nem tudom miért siránkoznak egyesek, lehet h van egy két rosszabb meccse, de feladatából adódóan nehéz észrevenni a játékának a fontosságát!
Én kifejezetten utálom Lampard stílusát, egyedül a beívelések, szabik, amiket igazán jól csinál. Ehhez meg van Dinho, Xavi, Deco is.Atesz írta:Én még mindig nagyon örülnék Lampard érkezésének, talán Deco helyett is.
Teljesen igazad van, Xavi 1szerűen rosz formában van viszont Deco ugyan úgy a világ legjobbjának hiszi magát mint Dinho, vagyis elszált. Amúgy meg sztem Xavi nincs is olyan rosz formában, a passzait ugyan úgy leadja csak a csapattársak nem tudnak, vagy nem hajlandók(Dinho) vele mit kezdeni.Bodi írta:Én is hamarabb küldeném el Decot,mint Xavit.
Deco tartósan nulla teljesítményt nyújt,Xavi is nagyon gyenge formában van,de még így is sokkal több jó passza van.
Deco annyiszor adja el a labdát egy meccsen,mint régen 1 hónap alatt.
Ráadásul rajta az őrült nagy motivációt sem látom.
De leginkább engem az zavar,hogy Deco játszhat akármilyen alibi focit,Rijkaard nincs annyira határozott,hogy kispadra ültesse.
Pedig talán Deco is menthető lenne,ha néha megérezné,hogy az ő helye sem sérhetetlen.Épp ezért szeretnék még egy embert erre a posztra nyáron,hogy valódi verseny legyen a csapaton belül.Aki nem teljesít ücsörögjön a padon,tök mind1 hogy hívják.
Akkor Xavi árnyéka is jobb a mostani Deconál, sztem.LG írta:Xavi már régota csak árnyéka régi önmagának. Régen a Barca szive volt, de mára kiégett.Bodi írta:Decoval nekem az a bajom,hogy minden körülmények között kezd,pedig mostanában alig látni jól játszani.Xavi játéka sokkal bíztatóbb,kivétel persze a tegnap este.
3 játékosunk van a két posztra,én hoznék még ide egy jó játékost,és 4-en küzdjenek meg a 4 helyért,de legyen az,hogy Deco mindenféleképpen kezd.
LG mondassz szépeket néhaLG írta:Xavi már régota csak árnyéka régi önmagának. Régen a Barca szive volt, de mára kiégett.Bodi írta:Decoval nekem az a bajom,hogy minden körülmények között kezd,pedig mostanában alig látni jól játszani.Xavi játéka sokkal bíztatóbb,kivétel persze a tegnap este.
3 játékosunk van a két posztra,én hoznék még ide egy jó játékost,és 4-en küzdjenek meg a 4 helyért,de legyen az,hogy Deco mindenféleképpen kezd.
Xavi már régota csak árnyéka régi önmagának. Régen a Barca szive volt, de mára kiégett.Bodi írta:Decoval nekem az a bajom,hogy minden körülmények között kezd,pedig mostanában alig látni jól játszani.Xavi játéka sokkal bíztatóbb,kivétel persze a tegnap este.
Ezen multkor jot nevettem!Ronaldinho #10 írta:Szeretem Deco -t ha bekattanVan hangulat akkor