Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én úgy érzem,h nem lesz a MU-ban ilyen gólfelelős.Illetve nem lesz A gólfelelős.Egy 18-20at üthet Rooney,mellette Berba is egy 15 körül termelhet,illetve Owen előszezonbeli gólérzékenysége is sejtet egy pár találatot tőle.Szal ha ez a hármas masszívan hozza a gólokat sorozatban,akkor nem lehet gond elől.A csapatmunka el tudja esetleg feledtetni,h nincs CR.llletve a góljait,amik idén nem lesznek meg.Mezner2 írta:
Há az Muban sokat fog számítani h Rooney áttudja-e venni a gólvágó szerepét a csapatban mivel eddig nem naon jeleskedett ebben évi 10-15 gólnál többet nem naon termelt.Berbatov talán tud hozni egy 20-ast de ezenkívül ki lessz az aki rettegésben tartja a védőket![]()
Park?nem valszínű nem is ez az elsődleges feladata.
Giggs és Scholes sem lessz már fiatalabb Carrickez tőle sem várható el.
szal a csatársorban szvsz nagy problémák lehetnek
Ráadásul Nasri is ott van aki szvsz egy hihetetlenül tehetséges játékos.CFirpo3 írta: Példának itt van Bendtner, Song, Denilson, Djourou, Walcott
Nem kívánom nekik!De elég szép előjel,h már most 5-6 maródi van ott,pedig a szezon még szinte el sem kezdődött...CFirpo3 írta:Miért veszitek biztosra, hogy idén is lesznek sérültek az Arsenalnál? Ennyi erővel a többi csapatnál is lehetnek és akkor nekik is jönnek a rossz meccsek és nekik is annyi.
Én még mindig tartom a véleményemet, hogy ebben a szezonban az Arsenal és a Chelsea fog megküzdeni a bajnoki címért.
Ezt meg borzasztó ellentmondásosnak gondolom.LG írta:
Tudom, h egy meccs alapján nem lehet itélni, de én most nem érzem komolynak a riválisokat. A mu gyengült, a Chelsea meg a Pool meg kb. olyan erősek, mint tavaly. Persze még igy is veszélyesebbnek tűnek, mint az Arsenal, de én ugy érzem idén be fog érni Wenger munkája.
A Cityre meg kár fecsérelni szót...
Az tuti,h nem a világelit,de ettől még bőven lehet jobb,mint EZ a Fosterkudu írta:Hát én őt sem tartom olyan nagy kapusnakSaviola írta: Ott van Kuszczak.
Hát én őt sem tartom olyan nagy kapusnakSaviola írta: Ott van Kuszczak.
az, borzalom, és behívta Capello az angol válogatott keretébeSaviola írta:Ezt a Fostert miért kell erőltetni,szerintem katasztrófa.
Véleményem szerint is ez a két csapat fog küzdeni a bajnoki címért, de én várok egy meglepetés csapatot, mint tavaly németeknél a Hoffenheim. Az első négy szerintem a szokásos lesz, de:CFirpo3 írta:Miért veszitek biztosra, hogy idén is lesznek sérültek az Arsenalnál? Ennyi erővel a többi csapatnál is lehetnek és akkor nekik is jönnek a rossz meccsek és nekik is annyi.
Én még mindig tartom a véleményemet, hogy ebben a szezonban az Arsenal és a Chelsea fog megküzdeni a bajnoki címért.
Nem vesszük biztosra.CFirpo3 írta:Miért veszitek biztosra, hogy idén is lesznek sérültek az Arsenalnál? Ennyi erővel a többi csapatnál is lehetnek és akkor nekik is jönnek a rossz meccsek és nekik is annyi.
Nem egy meccs alapján adtam nekik a bajnoki cimet, hanem még meccs nélkülVaratrix írta:Azért egy jó meccs után ne adjuk nekik a bajnoki címet.LG írta:Ez a mai meccs meg is erősitett az Arsenalban
A United még nem játszott.
És amúgy is rossz kezdés után, is nyerheti bárki.
Viszont nem tudom miért tartják idén favoritnak a Chelseat.
Nem érzem őket meggyőzőnek.
A Pool meg remélem borzasztó rajtot vesz, és kikap a Tottenhamtől.
Go Spurs!
Igaz engem is meglepett az Arsenal nagymértékű sikere,de azért egy meccs alapján ne adjunk bajnoki címet oda senkinek.LG írta:Ez az én tippjeim voltak, még a bajnokságok kezdete előtt. Sztem ezekkel sokan nem értenek egyet, de én hiszek bennük. Ez a mai meccs meg is erősitett az ArsenalbanLG írta: Német: Stuttgart!!!, Schalke
Angol: Arsenal, Arsenal
Az első oszlop nyeri, a másodiknak szurkolok.
Azért egy jó meccs után ne adjuk nekik a bajnoki címet.LG írta:Ez a mai meccs meg is erősitett az Arsenalban