Egy-két érdekességet észrevettem,így visszaolvasva picit.
Elég sokan írtátok,h nem számoltok a MU bajnoki címével,mert sokat gyengültek.De ugyanakkor meg eléveszitek az Ágyúsokat is többen az Ördögöknek.Ők talán nem gyengültek elég sokat (ugyanúgy papíron,ahogy a Man UTD)?Szal azt nem értm,h azért lesz 3-4-5. a MU ,mert elmentek ketten a nevek közül,ellenben az nem mérvadó,h az Arsenal is megvált 2-3 kulcsplayától,ettől cs jobbak lettek?Mert inkább őket vettétek 1-2-3.ra...
Mondjuk én örülök neki,h ennyire nem számoltok a MU-val CR távozása miatt,legalább lesz meglepi sokaknak
CFirpo3 írta:Miért veszitek biztosra, hogy idén is lesznek sérültek az Arsenalnál? Ennyi erővel a többi csapatnál is lehetnek és akkor nekik is jönnek a rossz meccsek és nekik is annyi.
Én még mindig tartom a véleményemet, hogy ebben a szezonban az Arsenal és a Chelsea fog megküzdeni a bajnoki címért.
Nem kívánom nekik!De elég szép előjel,h már most 5-6 maródi van ott,pedig a szezon még szinte el sem kezdődött...

Persze ez nem jelenti azt,h idény közben is így kell lennie,de mindenesetre "erős kezdés".
LG írta:
Tudom, h egy meccs alapján nem lehet itélni, de én most nem érzem komolynak a riválisokat. A mu gyengült, a Chelsea meg a Pool meg kb. olyan erősek, mint tavaly. Persze még igy is veszélyesebbnek tűnek, mint az Arsenal, de én ugy érzem idén be fog érni Wenger munkája.
A Cityre meg kár fecsérelni szót...
Ezt meg borzasztó ellentmondásosnak gondolom.
NEm tartod komolynak a riválisokat most.
Ez egyrészt azért fura,mert írod is,h a cselszkij és a pool a tavalyi -akkor bőven az Arsenal előtt végeztek,nemde?Idén mitől lenne másképp?Ha a tavalyi erősségű a két megnevezett csapat,akkor az Arsenal erősített valami nagyon nagyot,h előttük végezzen

Mikor/mivel/kivel?
És végül írod,h így is veszélyesebbnek tűnnek - ez esetben hogyhogy nem érzed őket komolynak?
Most láttam egy gólösszefoglalót a 6:1ről.Asszem nem ennek a meccsnek kell lennie az etalonnak,h hűdebekellkakálni az Arsenaltól.Lesz olyan meccsük is bőven,ahol lesz védelem a pályán.És nem fog ennyire sülni a beadás,meg ki fognak lépni a távoli lövőkre.

Mondom ezt a gólok alapján.
kudu írta:Saviola írta:
Ott van Kuszczak.
Hát én őt sem tartom olyan nagy kapusnak
Az tuti,h nem a világelit,de ettől még bőven lehet jobb,mint EZ a Foster