Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem vagyok éppen profi,de én általában csak megbüntetem a lázadozó játékosokat és annyi,nem szoktam nagy jelentőséget tulajdonítani neki,eladni meg főleg nem,pláne akkor ha kulcs játékosokról van szó.Mondjukáltalában nem ez szokott lenni,mert az estek felénél valami felnőtt játkosnak van baja valamelyik ifistával,az meg nem nagyon van befolyással a csapatra.Röviden szerintem nincs akkora jelentősége,ha két játkos összebalhézik,ha jönnek az eredmények,akkor előbb utóbb kibékülnek.Lionel85 írta:Egy kérdésem lenne profi FM-ezőkhöz. Ha botrány van a csapatomnál, az egymásnak két ellenszenves játékosomat hogy tudnám kibékíteni? Tudom, az egyiket el kéne adni, de nem szeretném. Nincs más megoldás a békülésre?
A figyelő, akivel megnézettem Eusebio, ő meg elég jónak számít figyelőnek is.Perrero írta:Bodnár -komolyan!kyle írta:Nemrég kezdtem egy játékot a Benfica-val, össze is jöttek az átigazolások egy kivételével. Ha valaki tud egy lehetőleg fiatal, tehetséges játékost jobbhátvéd posztra, azt szívesen venném. Általában Santon-t, vagy Azpilicueta-t igazolom le, de az előbbi nem akar jönni, utóbbi meg drága. Gondoltam még Rafinha-ra, vagy De Silvestri-re, de őket se tudom meggyőzni. :/
ui.: illetve olvasgattam még Bordon-ről, jónak is tűnik, de az összes játékos-megfigyelő rossz játékosnak látja (pedig a pontjai alapján jobb mint a jelenlegi), illetve bal oldali hátvédnek mondják, pedig nem is tud ott játszani. :S Ez valószínűleg valami bug, tehát ha nincs más sztem ő is megfelel, de azért várom a javaslatokat.
Előre is kösz, kyle
amúgy lehet h a figyelőd a béna.
Még soha sem próbáltam ki egyik fm demóját sem, ez most sem lesz másképp, de tulajdonképpen milyen is az?varnagykrisztian írta:Sziasztok.A FM 10 demójáról van valami hír?KÖSZI!
Nem biztos, hogy ő lesz az edző föleg csar íjesztgetni szoktakPerrero írta:Most kaptam a hírt, hogy ha xy lesz az új elnök a Poolnál, akkor Aguirre-t viszik edzőnek. Ezzel csak az a bibi, hogy én vagyok a Pool edzője... Eddig 3 meccs, 3 győzelem 9-2es gk...és a old traffordon vertem a mut...
Nehez vallakozasba kezdtel.... Szinte lehettlen talalnihajnesz írta:Hello legyen szives valaki megmondaná,hogy hol lehet keresni a Fm 09-hez serialt mert sehol se találom előre is köszi...:D
Régebbi verzióknál fordult elő nálam, hogy bár évek óta jól szerepeltem a pénz lassacskán elfogyott, majd tetemes adósságba fordult át. Bár mióta meg tudom adni a fizetési keretet és az átigazolásokra szánt lóvét azóta ez némileg könnyebben elkerülhető.Victor_Valdes írta:Nem zavartat különösebben, majd jön az elnök és több pénzt von be a csapatbaHa meg nem, akkor lemond és csődbe megy a klub...és jön egy új pénzes elnök. Eladni nem nagyon tudok, maximum társtulajdonba tudok belemenni..
.
Közbe jött Monzón, vagyis érkezik ha lesz lé.
Az egyenleged mínuszban van. A klubvezetők mit szólnak hozzá? Hogy akarsz változtatni rajta?Victor_Valdes írta:
Ha van valami fejlemény írok majd
Köszke aki elolvasta.
fmhungary/letöltések/football manager 2009/hivatalos patch-ek/9.0.3 aztán fmhungary/letöltések/football manager 2009/adatbázisok és itt válogathatszchonggy írta:de melyikek??linket pls...Victor_Valdes írta:Az a legutolsó hivatalos peccs. Persze vannak újabbak, nyári igazolásokkal stb
.
Hát igen. Van még mit fejlesztgetni az AI-n. Nekem is elég bosszantó, hogy pl 3 triplázás után vmi kéréssel fordulok a vezetőséghez s elküldenek , hogy ne járkáljak folyton a nyakukra, holott a 3év alatt akkor voltam ott másodszor. Gyors mentés, aztán jön a szokásos ultimátum, hátha egyszer bejön... Hiába vagyok Istenkirály, nem, nem és nem. Remélem javítanak majd ezen a helyzeten, nem konkrétan a vezetőség felé intézett dolgokon, hanem pl amit Te is írtál. Elég gusztustalan dolog a játéktól, hogy munka nélkül hagy egy triplázó managert...Titinho írta:Szóval ott álltam Június 14-én, egy triplázó csapat ex-edzőjeként munka nélkül...