Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.09.28. 19:36:40

Köszi mindkettőtöknek!

A 2008-cal játszom és egy 31 éves, illetve egy 25 éves szólalkozott össze. De csak a 31 évesnél van a profilján kiírva, hogy ellenszenves neki a csapattársa, a másik nem pikkel az "öregre". Egyébként Gabriel Fernándezről és Emiliano Papáról van szó a Vélez Sarsfieldnél.

Mégegyszer köszi nektek, asszem akkor várok, hogy nyugodjanak meg.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.09.28. 19:29:33

Ha 09-el játszol akkor csak várni tudsz, idővel felhagynak vele...
Ha 08-al játszol akkor meg is büntetheted valamelyikőjüket, de nem túl hatásos szerint (rég játszottam már vele :D )
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
sneco7
Capitá del Barça

2009.09.28. 19:26:33

Lionel85 írta:Egy kérdésem lenne profi FM-ezőkhöz. Ha botrány van a csapatomnál, az egymásnak két ellenszenves játékosomat hogy tudnám kibékíteni? Tudom, az egyiket el kéne adni, de nem szeretném. Nincs más megoldás a békülésre?
Hát nem vagyok éppen profi,de én általában csak megbüntetem a lázadozó játékosokat és annyi,nem szoktam nagy jelentőséget tulajdonítani neki,eladni meg főleg nem,pláne akkor ha kulcs játékosokról van szó.Mondjukáltalában nem ez szokott lenni,mert az estek felénél valami felnőtt játkosnak van baja valamelyik ifistával,az meg nem nagyon van befolyással a csapatra.Röviden szerintem nincs akkora jelentősége,ha két játkos összebalhézik,ha jönnek az eredmények,akkor előbb utóbb kibékülnek. :wink:
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.09.28. 19:10:41

Egy kérdésem lenne profi FM-ezőkhöz. Ha botrány van a csapatomnál, az egymásnak két ellenszenves játékosomat hogy tudnám kibékíteni? Tudom, az egyiket el kéne adni, de nem szeretném. Nincs más megoldás a békülésre?
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.09.28. 17:39:58

Itt vannak az idei igazolások:
KATT

Az elnök 16 millióval megnövelte az átigazolási keretet meg összejött egy kevéske pénz az eladásokból is.

Pénz az már nincs, úgyhogy újabb igazolások nem várhatóak :D .

Jó jobb hátvéd: Panucci (öreg de 1. évbe simán jó, és olyan 30 méteres passzokat osztogat, hogy csak nézek), Bodnár ( de mint látom ő nincs benne az adatbázisodba, a másik két ajánlat Santon és Azpilicueta lenne de látom ők se jók :D
Egyéb jobb védők:
Mattia Cassani - Palermo
Miguel Torres - Getafe
Carlos Diogo - Zaragoza (őt ajánlom ha sikerül elhozni, a figyelőnek meg nem kell hinni, mert jól csapja :D )

Így hirtelen ennyi :)
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
kyle
Barça B

2009.09.28. 17:13:04

Perrero írta:
kyle írta:Nemrég kezdtem egy játékot a Benfica-val, össze is jöttek az átigazolások egy kivételével. Ha valaki tud egy lehetőleg fiatal, tehetséges játékost jobbhátvéd posztra, azt szívesen venném. Általában Santon-t, vagy Azpilicueta-t igazolom le, de az előbbi nem akar jönni, utóbbi meg drága. Gondoltam még Rafinha-ra, vagy De Silvestri-re, de őket se tudom meggyőzni. :/

ui.: illetve olvasgattam még Bordon-ről, jónak is tűnik, de az összes játékos-megfigyelő rossz játékosnak látja (pedig a pontjai alapján jobb mint a jelenlegi), illetve bal oldali hátvédnek mondják, pedig nem is tud ott játszani. :S Ez valószínűleg valami bug, tehát ha nincs más sztem ő is megfelel, de azért várom a javaslatokat. ;)

Előre is kösz, kyle
Bodnár -komolyan!
amúgy lehet h a figyelőd a béna.
A figyelő, akivel megnézettem Eusebio, ő meg elég jónak számít figyelőnek is. :D Mellesleg gondoltam Bodnárra, de egyszerűen nincs találat ha beírom a nevét, pedig nagy adatbázissal játszom. :S
kyle
Barça B

2009.09.28. 16:56:26

Nemrég kezdtem egy játékot a Benfica-val, össze is jöttek az átigazolások egy kivételével. Ha valaki tud egy lehetőleg fiatal, tehetséges játékost jobbhátvéd posztra, azt szívesen venném. Általában Santon-t, vagy Azpilicueta-t igazolom le, de az előbbi nem akar jönni, utóbbi meg drága. Gondoltam még Rafinha-ra, vagy De Silvestri-re, de őket se tudom meggyőzni. :/

ui.: illetve olvasgattam még Bordon-ről, jónak is tűnik, de az összes játékos-megfigyelő rossz játékosnak látja (pedig a pontjai alapján jobb mint a jelenlegi), illetve bal oldali hátvédnek mondják, pedig nem is tud ott játszani. :S Ez valószínűleg valami bug, tehát ha nincs más sztem ő is megfelel, de azért várom a javaslatokat. ;)

Előre is kösz, kyle
breywol
Jugador del Barça

2009.09.28. 11:00:08

varnagykrisztian írta:Sziasztok.A FM 10 demójáról van valami hír?KÖSZI!
Még soha sem próbáltam ki egyik fm demóját sem, ez most sem lesz másképp, de tulajdonképpen milyen is az? :) Kapsz egy ligát és azt egy szezonban végigjátszhatod? Vagy mi?
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.09.28. 10:38:05

Perrero írta:Most kaptam a hírt, hogy ha xy lesz az új elnök a Poolnál, akkor Aguirre-t viszik edzőnek. Ezzel csak az a bibi, hogy én vagyok a Pool edzője... Eddig 3 meccs, 3 győzelem 9-2es gk... :) és a old traffordon vertem a mut...
Nem biztos, hogy ő lesz az edző föleg csar íjesztgetni szoktak :D .

FM10 demóról én személy szerint se mtudok még :D .

(infó óra powaaaa)
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.09.28. 08:39:44

Sziasztok.A FM 10 demójáról van valami hír?KÖSZI!
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
messideco
Presidente del Barça

2009.09.27. 20:18:15

hajnesz írta:Hello legyen szives valaki megmondaná,hogy hol lehet keresni a Fm 09-hez serialt mert sehol se találom előre is köszi...:D:D
Nehez vallakozasba kezdtel.... Szinte lehettlen talalni
Amikor telepited huzd ki az internetkabelt, majd valaszd a telefonos aktivaciot.Ha jol tudom igy kell :?:
Kép
"And my heart will leave you never."
hajnesz
Entrenador del Barça

2009.09.27. 20:14:47

Hello legyen szives valaki megmondaná,hogy hol lehet keresni a Fm 09-hez serialt mert sehol se találom előre is köszi...:D:D
breywol
Jugador del Barça

2009.09.27. 19:48:29

Victor_Valdes írta:Nem zavartat különösebben, majd jön az elnök és több pénzt von be a csapatba :D Ha meg nem, akkor lemond és csődbe megy a klub...és jön egy új pénzes elnök. Eladni nem nagyon tudok, maximum társtulajdonba tudok belemenni.. :roll: .

Közbe jött Monzón, vagyis érkezik ha lesz lé :D .
Régebbi verzióknál fordult elő nálam, hogy bár évek óta jól szerepeltem a pénz lassacskán elfogyott, majd tetemes adósságba fordult át. Bár mióta meg tudom adni a fizetési keretet és az átigazolásokra szánt lóvét azóta ez némileg könnyebben elkerülhető.

Szerk.: jah, és igen, jól szerepeltem évekig, majd mikor már nagy volt az adósság azonnal kirúgtak. Pedig semmit nem csináltam, a pénz csupán a fizetésekre ment el (meg természetesen az egyéb, tőlem független dolgokra.)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.09.27. 19:42:22

Nem zavartat különösebben, majd jön az elnök és több pénzt von be a csapatba :D Ha meg nem, akkor lemond és csődbe megy a klub...és jön egy új pénzes elnök. Eladni nem nagyon tudok, maximum társtulajdonba tudok belemenni.. :roll: .

Közbe jött Monzón, vagyis érkezik ha lesz lé :D .

szerk.: Be is jelentették, hogy veszteséges évet zártam stb...de következmény 0 :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2009.09.27. 19:55:10-kor.
breywol
Jugador del Barça

2009.09.27. 19:37:40

Victor_Valdes írta:
Ha van valami fejlemény írok majd :wink:

Köszke aki elolvasta.
Az egyenleged mínuszban van. A klubvezetők mit szólnak hozzá? Hogy akarsz változtatni rajta?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.09.27. 19:21:36

Nagyon hosszú idő után újra befejeztem első évem az AC Parma élén.
Fölülmúltam önmagam is szerintem, az utolsó pár fordulóig még ennél jobbra is volt esély, de sajnos nem sikerült a bravúr, nem tudtam meghúzni az utolsó pár hetet (ez igaz a sulira is.. :P). Hagyjuk is, beszéljenek a képek:
Tabella
Keret
Áttekintés

Ja igen, a nyári frissített adatbázissal toltam.
Egy kis játékos ajánlás, mert elég sokan szoktatok jó és olcsó játékosokat kérni:
Matías Abelairas, Argentin középpályás, igen jó rúgótechnikával áldta meg őt a mindenható :)
Ekani, ő Pescara nevezés, fiatal és elég jó kis értékei vannak, cserének tökéletes.
Canales, értékei neki is jók, nem csapja túl jól, viszont az értéke folyamatosan nő, "pénzcsinálónak" tökéletes :)
Osmar Ferreyra félelmetesen technikás és igazi "pengés középpályás", nagyon is jól csapta :) .
A csapat biztos pontja volt még Mirante, ha ez a statisztikájában nem is látszik, rengeteg góltol mentette meg a csapatát :) .
Viszont a legnagyobb meglepetést Bodnár okozta, hétről hétre bizonyított és kiszorította Panuccit a kezdőből.
A Bojinov-Paloschi csatársor 1-2 hónapig nem sok mindent csinált, majd taktikát váltottam, meg lehet össze is szoktak picit, és megkezdték a gólgyártást...

A jövőre vonatkozóan, meg kellene erősíteni a védelmet illetve a Biabiany-t pótolni kell egy jobb középpályással, ami igazából pénzfüggő, ha kapnék viszonylag sokat akkor Maggio, Monzón és Bounanotte érkezne, meg pár kiegészítő ember, ja meg egy belső védő. Bojinovot már télen sikerült pótolnom Machedával aki az új adatbázisban elég pofásra sikeredett :) .

Ha van valami fejlemény írok majd :wink:

Köszke aki elolvasta.
breywol
Jugador del Barça

2009.09.27. 15:47:20

chonggy írta:
Victor_Valdes írta:Az a legutolsó hivatalos peccs :wink: . Persze vannak újabbak, nyári igazolásokkal stb :) .
de melyikek??linket pls...
fmhungary/letöltések/football manager 2009/hivatalos patch-ek/9.0.3 aztán fmhungary/letöltések/football manager 2009/adatbázisok és itt válogathatsz

Miért adna linket? Te döntöd el, hogy melyik patchre van szükséged, ha meg valóban a legújabbra, akkor az meg a már említett 9.0.3

Adatbázisok
chonggy
Capitá del Barça

2009.09.27. 15:30:51

Victor_Valdes írta:Az a legutolsó hivatalos peccs :wink: . Persze vannak újabbak, nyári igazolásokkal stb :) .
de melyikek??linket pls...
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
breywol
Jugador del Barça

2009.09.27. 15:12:21

Titinho írta:Szóval ott álltam Június 14-én, egy triplázó csapat ex-edzőjeként munka nélkül...
Hát igen. Van még mit fejlesztgetni az AI-n. Nekem is elég bosszantó, hogy pl 3 triplázás után vmi kéréssel fordulok a vezetőséghez s elküldenek , hogy ne járkáljak folyton a nyakukra, holott a 3év alatt akkor voltam ott másodszor. Gyors mentés, aztán jön a szokásos ultimátum, hátha egyszer bejön... Hiába vagyok Istenkirály, nem, nem és nem. Remélem javítanak majd ezen a helyzeten, nem konkrétan a vezetőség felé intézett dolgokon, hanem pl amit Te is írtál. Elég gusztustalan dolog a játéktól, hogy munka nélkül hagy egy triplázó managert...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.09.27. 13:58:46

Az a legutolsó hivatalos peccs :wink: . Persze vannak újabbak, nyári igazolásokkal stb :) .
chonggy
Capitá del Barça

2009.09.27. 11:36:26

hali!
valaki megmondaná,melyik a legújabb patch az FM09-re??az FMHUNGARY-n csak a 9.3-ast találtam,az pedig márciusi...
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Lezárt