Nagyon hosszú idő után újra befejeztem első évem az AC Parma élén.
Fölülmúltam önmagam is szerintem, az utolsó pár fordulóig még ennél jobbra is volt esély, de sajnos nem sikerült a bravúr, nem tudtam meghúzni az utolsó pár hetet (ez igaz a sulira is..

). Hagyjuk is, beszéljenek a képek:
Tabella
Keret
Áttekintés
Ja igen, a nyári frissített adatbázissal toltam.
Egy kis játékos ajánlás, mert elég sokan szoktatok jó és olcsó játékosokat kérni:
Matías Abelairas, Argentin középpályás, igen jó rúgótechnikával áldta meg őt a mindenható
Ekani, ő Pescara nevezés, fiatal és elég jó kis értékei vannak, cserének tökéletes.
Canales, értékei neki is jók, nem csapja túl jól, viszont az értéke folyamatosan nő, "pénzcsinálónak" tökéletes

Osmar Ferreyra félelmetesen technikás és igazi "pengés középpályás", nagyon is jól csapta

.
A csapat biztos pontja volt még Mirante, ha ez a statisztikájában nem is látszik, rengeteg góltol mentette meg a csapatát

.
Viszont a legnagyobb meglepetést Bodnár okozta, hétről hétre bizonyított és kiszorította Panuccit a kezdőből.
A Bojinov-Paloschi csatársor 1-2 hónapig nem sok mindent csinált, majd taktikát váltottam, meg lehet össze is szoktak picit, és megkezdték a gólgyártást...
A jövőre vonatkozóan, meg kellene erősíteni a védelmet illetve a Biabiany-t pótolni kell egy jobb középpályással, ami igazából pénzfüggő, ha kapnék viszonylag sokat akkor Maggio, Monzón és Bounanotte érkezne, meg pár kiegészítő ember, ja meg egy belső védő. Bojinovot már télen sikerült pótolnom Machedával aki az új adatbázisban elég pofásra sikeredett

.
Ha van valami fejlemény írok majd
Köszke aki elolvasta.