Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
FCBarca88 írta:Így próbáltad
Grat. a vidiért!Eszméletlenül királyok a trükjeid!Hogyan csinálod?FCBarca88 írta:Annak idején Messivel(is) alkottam picit a Pes6ban. Nálam még mindig number one játék.
Kösz, ki is próbálom.Danka00792 írta: Ha futsz egy jó Dribble Speed-es emberrel átlósan fölfelé, megállsz, utána átlósan lefelé futsz egy ideig, megállsz utána átlósan fel. Ezt gyakorlatilag addig csinálod amig ott nem vagy a kapunál, vagy a 16osnál. Onnan meg már csak be kell löni. Gyakran egyböl középkezdésböl gólszületik igy.![]()
.
Jó lett a vidi Grat! Bár mikor azt a sok feketeruhás embert láttam azt hittem, hogy a halál ellen játszol.FCBarca88 írta:Elkészítettem életem első Pes videóját, amit csak nulladiknak hívok. Végülis a lényege az hogy, ezen próbáltam ki a progikat amiket használni fogok. Ezen a videón többnyire csak nevetni lehetsok pozitívum nincs benne. Régi gólok, kezdetleges effektek, fekete ruhás emberek:D(ez a relinkelés miatt van), szóval ennél csak jobb lesz. Legyen ez egy szilveszteri ajándék és móka
.
A nulladik
Például:CFirpo3 írta:Például?Danka00792 írta:Vannak trükkök, amit mindig bevesz a gép, és szinte 100% hogy gól születik belöle.
Azért, mert az sg-s srácok nem tartoznak a Konamihoz ergo nem a Konami csinálja a kiegészítőket, ami azt jelenti h pár hozzá értő emberke készít mezeket táblákat zászlókat adatbázist a játékhoz és csinálnak belőle egy patchet, de ezért NEM kérhetnek pénzt mert (elvileg) nincs joguk(liszenszük) különbőző játékosok,csapatok,bajnokságok nevének árusítására. A Konamisok idén megvettek pár liszenszet (MU,Spanyol liga egy része,BL stb) és ezért ugye pénzt is kérnek, de a Konami nem akkora cég (mint pl az EA) és nincs pénze a rengeteg liszenszre ezért hiányos a játék.(Vannak egyes liszenszek amiket nem is lehet megvenni mert az EA megvette előre x évvel). De szerintem ez max 1-2 hónapig zavaró mert utánna érkeznek a fent említett kiegészítők és azzal teljes lesz a game.Puyol05 írta:üdv!
felraktam nemrég ezeket a gamingaccesses kiegészítőket a pes09 hez, és sztem tök jok...kellenek ezek a kiegészítők, mert ezek nélkül nem igazán teljes a játék...
![]()
(csak azt nem értem, hogy miért nem tudják ezekkel együtt kiadni a játékot, és miért csak utána adják ki ezeket a cuccokat![]()
)
byebye
De már hatszor rá mentem és most nem tudom h jó lesz-e vagy nem?FCBarca88 írta:Rámész ugyanoda és kész.levproff írta:Valaki segítsen!
Véletlenül rá mentem arra a become a legend modban a visszavonulás gombra és most nem tudom h kell visszaálítani,de még nincs vége az idénynek!Valaki segítsen!!Köszönöm!