Puyol05 írta:üdv!
felraktam nemrég ezeket a gamingaccesses kiegészítőket a pes09 hez, és sztem tök jok...

kellenek ezek a kiegészítők, mert ezek nélkül nem igazán teljes a játék...
(csak azt nem értem, hogy miért nem tudják ezekkel együtt kiadni a játékot, és miért csak utána adják ki ezeket a cuccokat

)
byebye
Azért, mert az sg-s srácok nem tartoznak a Konamihoz ergo nem a Konami csinálja a kiegészítőket, ami azt jelenti h pár hozzá értő emberke készít mezeket táblákat zászlókat adatbázist a játékhoz és csinálnak belőle egy patchet, de ezért NEM kérhetnek pénzt mert (elvileg) nincs joguk(liszenszük) különbőző játékosok,csapatok,bajnokságok nevének árusítására. A Konamisok idén megvettek pár liszenszet (MU,Spanyol liga egy része,BL stb) és ezért ugye pénzt is kérnek, de a Konami nem akkora cég (mint pl az EA) és nincs pénze a rengeteg liszenszre ezért hiányos a játék.(Vannak egyes liszenszek amiket nem is lehet megvenni mert az EA megvette előre x évvel). De szerintem ez max 1-2 hónapig zavaró mert utánna érkeznek a fent említett kiegészítők és azzal teljes lesz a game.
A magyar bajnoság és válogatott pedig azért nem lesz egy ideig benne a játékokba, mert csak a válogatottért annyi pénzt kérnek Kistelekiék mint a Spanyolok,Németek és az Angolok összesen. Ez meg nagyon nem éri meg a Konaminak ezért nincs benne a mezünk és a pontos keret.