Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én, igen.Enrique írta:Elgondolkodtató, de ha belegondolok, minden szavával egyetértek. Most így hirtelen ki sem tudnám egészíteni semmi okossággal.mypeter írta:2. FC Barcelona 21 13 5 3 40 - 14 44
[...]
Tehát én megértem a vezetőséget, sőt nem is hibáztatom Rijkaardot. Persze pár hibája volt-van-lesz, de nem emiatt elégedetlen a közvélemény.
Na lehet rám köveket dobálni
Elgondolkodtató, de ha belegondolok, minden szavával egyetértek. Most így hirtelen ki sem tudnám egészíteni semmi okossággal.mypeter írta:2. FC Barcelona 21 13 5 3 40 - 14 44
[...]
Tehát én megértem a vezetőséget, sőt nem is hibáztatom Rijkaardot. Persze pár hibája volt-van-lesz, de nem emiatt elégedetlen a közvélemény.
Nah a kedvedért reagálokmypeter írta:
Teréz volt a kivétel, ő nem áll ki mellette. Amugy Seva és Ballack a portugál távozása ota jelentősen följavultak, amit én inkább Henk számlájára irnék. Ő vhogy tud a sztárokkal bánniZozzy 5 írta:Drogba meg néhányan...Asszem vmi Lampard és Terry is felkapták a vizet. Úgy tudom ezek nem kis nevek. Ha már ők állnak ki valakiért, akkor ott lehet vmi. Hilario nem állt ki érte, uff...Egyébként általában akkor van edzőváltás a csapatnál, ha rosszul megy a bugi. Olyankor már a játékosok is elismerik, hogy kell a frissítés és nem panaszkodnak rögtön másnap a médiában. Mourinho-ért ezt mégis megtették. Érdekes...aronba írta:Drogba meg néhányan kivételek, de a játékosok támadták hátba Avram papa segítségével, távolról sem állt ki mellette mindenki, lásd lásd a csapat újra szárnyal, mi ez ha nem edzőbuktatás?
Drogba meg néhányan...Asszem vmi Lampard és Terry is felkapták a vizet. Úgy tudom ezek nem kis nevek. Ha már ők állnak ki valakiért, akkor ott lehet vmi. Hilario nem állt ki érte, uff...Egyébként általában akkor van edzőváltás a csapatnál, ha rosszul megy a bugi. Olyankor már a játékosok is elismerik, hogy kell a frissítés és nem panaszkodnak rögtön másnap a médiában. Mourinho-ért ezt mégis megtették. Érdekes...aronba írta:Drogba meg néhányan kivételek, de a játékosok támadták hátba Avram papa segítségével, távolról sem állt ki mellette mindenki, lásd lásd a csapat újra szárnyal, mi ez ha nem edzőbuktatás?
Már ne is haragudj de én nem olvastam egy olyan cikket se amiben arról lenne szó hogy Mourinho nem akar a Barca edzője lenni! De ha netán tévednék akkor linkelj egy oldalt hogy alátámaszd az igazadat, és akkor visszaszívom az egészet!aronba írta:Már bocsánat Mourinho nem egyszer kijelentette, hogy nem akar a Barca edzője lenni. Hogy miért nem mondta, de akinek van egy kis sütnivalója sejtheti. Innentől meg tárgytalan arról tárgyalni, elmélkedni mi lesz akkor ha itt leszs, hát ő biztos nem lesz Barcelonában.
Csak nem shevchenkora meg ballackra gondolsz? Mert ilyen féllábúaknak sok helyen örülnének, ő meg nem tudott mit kezdeni velük.Boixos írta: nem mondott csődöt, csak tele lett a töke azzal, h az abramovics odahozatja a féllábú haverjait, akiket játszatni kell, meg egyébként is beleugat a szakmai dolgokba
Szerintem meg tudta Drogba pl mit művelt mig ott volt???aronba írta:Mourinho egy dologban csődött vallott a Chelseanél nem tudta motiválni a jóllakott sztárokat..
Én azért egyszer biztosan felhívnám telefonon, ha edzőt váltanék... A mai futball olyan mint az üzleti élet: SEMMIT nem szabad kőbe vésni.aronba írta:Már bocsánat Mourinho nem egyszer kijelentette, hogy nem akar a Barca edzője lenni. Hogy miért nem mondta, de akinek van egy kis sütnivalója sejtheti. Innentől meg tárgytalan arról tárgyalni, elmélkedni mi lesz akkor ha itt leszs, hát ő biztos nem lesz Barcelonában.
Mit is modana? Talán azt, hogy: -Ugyan mi lennénk a legjobbak, de a [auto_cenzúra] munkám miatt 9 ponttal vagyunk lemaradva az elvileg gyengébb keretű madrid mögött? Ezt nyilván nem mondhatja.Arra nagyon is látok esélyt, hogy megüssük őket a Bernabeuban, ám a bajnoki címre sajnos keveset...gnorbert írta: Frankie elkezdte - végre - a leki hadviselést: RM a legjobb. Hát persze.
Ok,de tavaly szerintem Eto'o siettette a visszatérését és nem sikerült jó formába lendülnie!Most szerintem nagyon jól csinálták az orvosokkal együtt,msot már össze kell jönnie!Legalábbis remélem!dr. Mezey írta:Jó volna ha csak ennyi hiányozna, de tavaly pl. még pontelőnyben voltunk mikor Eto'o visszatért. De azért ténylg jó volna egy olyan hónap mikor egyik kulcsfigura sem sérült. Kár hogy már mindjárt február van és még nem volt ilyen.
Szivesen.Atyec írta:Köszi a bizalmat!Victor_Valdes írta:(ON)
Nem is érdekel hogy ki ül a padon felőlem aztán Te is ülhetnél a padon ha eredményesek lennénk....... bár célunk ua, nálam a cél nem szentesíti az eszközt.
Köszi a bizalmat!Victor_Valdes írta:(ON)
Nem is érdekel hogy ki ül a padon felőlem aztán Te is ülhetnél a padon ha eredményesek lennénk....