Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.30. 17:15:31

Igen, meg sosem szabadna kikapnunk. Szép lenne, de nem reális.
És még mindig jobban szereplünk, mint tavaly...

Ezzel nem Rijkaardot védem, nyáron én is leváltanám. Addig hadd csinálja azt és úgy, ahogy gondolja.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.30. 17:07:49

Enrique írta:
mypeter írta:2. FC Barcelona 21 13 5 3 40 - 14 44
[...]
Tehát én megértem a vezetőséget, sőt nem is hibáztatom Rijkaardot. Persze pár hibája volt-van-lesz, de nem emiatt elégedetlen a közvélemény.

Na lehet rám köveket dobálni :wink:
Elgondolkodtató, de ha belegondolok, minden szavával egyetértek. Most így hirtelen ki sem tudnám egészíteni semmi okossággal. :)
Én, igen.
A Getafe és a RM elleni vereség elfogadhatatlan, mint ahogy az Osasuna, a Bilbao és a Valladolid elleni döntetlen is.
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.30. 16:41:08

mypeter írta:2. FC Barcelona 21 13 5 3 40 - 14 44
[...]
Tehát én megértem a vezetőséget, sőt nem is hibáztatom Rijkaardot. Persze pár hibája volt-van-lesz, de nem emiatt elégedetlen a közvélemény.

Elgondolkodtató, de ha belegondolok, minden szavával egyetértek. Most így hirtelen ki sem tudnám egészíteni semmi okossággal. :)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.30. 16:15:36

mypeter írta:

Nah a kedvedért reagálok :).
Én meg hibáztatom Rijkaard-ot és a fejét követelem ha a csapat nem nyer semmit! :!: :twisted:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
mypeter
Entrenador del Barça

2008.01.30. 16:09:57

Azt gondoltam előző hozzászólásom talán válaszra ingerel pár embert, csalódottan állapítom meg, hogy pedig dehogy :cry: :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.30. 16:02:54

Zozzy 5 írta:
aronba írta:Drogba meg néhányan kivételek, de a játékosok támadták hátba Avram papa segítségével, távolról sem állt ki mellette mindenki, lásd lásd a csapat újra szárnyal, mi ez ha nem edzőbuktatás?
Drogba meg néhányan...Asszem vmi Lampard és Terry is felkapták a vizet. Úgy tudom ezek nem kis nevek. Ha már ők állnak ki valakiért, akkor ott lehet vmi. Hilario nem állt ki érte, uff...Egyébként általában akkor van edzőváltás a csapatnál, ha rosszul megy a bugi. Olyankor már a játékosok is elismerik, hogy kell a frissítés és nem panaszkodnak rögtön másnap a médiában. Mourinho-ért ezt mégis megtették. Érdekes...
Teréz volt a kivétel, ő nem áll ki mellette. Amugy Seva és Ballack a portugál távozása ota jelentősen följavultak, amit én inkább Henk számlájára irnék. Ő vhogy tud a sztárokkal bánni :)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.30. 15:12:04

aronba írta:Drogba meg néhányan kivételek, de a játékosok támadták hátba Avram papa segítségével, távolról sem állt ki mellette mindenki, lásd lásd a csapat újra szárnyal, mi ez ha nem edzőbuktatás?
Drogba meg néhányan...Asszem vmi Lampard és Terry is felkapták a vizet. Úgy tudom ezek nem kis nevek. Ha már ők állnak ki valakiért, akkor ott lehet vmi. Hilario nem állt ki érte, uff...Egyébként általában akkor van edzőváltás a csapatnál, ha rosszul megy a bugi. Olyankor már a játékosok is elismerik, hogy kell a frissítés és nem panaszkodnak rögtön másnap a médiában. Mourinho-ért ezt mégis megtették. Érdekes...
barcamessi
Jugador del Barça

2008.01.30. 15:05:22

aronba írta:Már bocsánat Mourinho nem egyszer kijelentette, hogy nem akar a Barca edzője lenni. Hogy miért nem mondta, de akinek van egy kis sütnivalója sejtheti. Innentől meg tárgytalan arról tárgyalni, elmélkedni mi lesz akkor ha itt leszs, hát ő biztos nem lesz Barcelonában.
Már ne is haragudj de én nem olvastam egy olyan cikket se amiben arról lenne szó hogy Mourinho nem akar a Barca edzője lenni! De ha netán tévednék akkor linkelj egy oldalt hogy alátámaszd az igazadat, és akkor visszaszívom az egészet! :P
V I S C A E L B A R C A
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.30. 14:47:00

Boixos írta: nem mondott csődöt, csak tele lett a töke azzal, h az abramovics odahozatja a féllábú haverjait, akiket játszatni kell, meg egyébként is beleugat a szakmai dolgokba
Csak nem shevchenkora meg ballackra gondolsz? Mert ilyen féllábúaknak sok helyen örülnének, ő meg nem tudott mit kezdeni velük.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.30. 13:06:20

aronba írta:Mourinho egy dologban csődött vallott a Chelseanél nem tudta motiválni a jóllakott sztárokat..
Szerintem meg tudta Drogba pl mit művelt mig ott volt???
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
mypeter
Entrenador del Barça

2008.01.30. 12:41:27

2. FC Barcelona 21 13 5 3 40 - 14 44

Ez a magyarázat arra, hogy a vezetőség miért áll ki Rijkaard mellett. Azt hiszem ez sokat mondó. Ez egy hasonló vagy kicsit jobb tavasszal 85-90 pontot jelenthet. Ami általában elegendő a bajnoki címhez. A csapat áll a kupában és a BL-ben. A minket követőktől 6 pont a távolság. A legkevesebb gólt kaptuk és 40-et rúgtunk.
Mindezt úgy, hogy ősszel átlagosan az "alapcsapat" fele nem játszott (Bilbao ellen pl. Milito, Márquez, Abidal, Yaya, R10 és Eto'o nem játszott. Azért ez más csapatot is gajra vágna. Deco és Dinho alig játszott, Messi több, mint egy hónapot hagyott ki, Eto szinte végig sérült volt, Henry ritkán volt teljesen egészséges. 2 zöldfülü junior csatárunk pedig azért még messze nem világklasszis). Régebben már akkor nagy bajban voltunk, ha Messi, Eto'o és R10 vagy korábban Giuly, Eto'o és R10 közül csak egy is sérült volt. Azt gondolom, hogy 2 dolog miatt lehetünk elégedetlenek:

1. Nincs szép játék

2. Nem vezetünk a bajnokságban.

Az első pontra a magyarázat(om) egyértelmű. a) Nincs folyamatosan együtt játszó 12-14 főből álló alapcsapatunk, mindog mást kell kényszerűségből játszatni.
b) a csapat esze és mozgatója Ronaldinho nincs formában, és nem egészséges
c) a fentiekre is tekintettel sokkal védekezőbb felfogásban játszunk, amit a jelenlegi védőinkkel már megtehetünk és racionálisnak is tűnik.

A 2. pontra a magyarázatom még egyértelműbb. A Madrid összeállt, tovább folytatva tavaly tavaszi formáját, és a tudás+szerencs+világklasszis kapus egyvelegével még nálunk is 9 ponttal többet szerzett. Ma ők a legjobbak. Ha a fene fenét eszik akkor is. Nyilván ha ott Casillas rossz formában lenne és VNR, Robinho, Ramos és Schneijde folyton sérült volna, akkor nem ők vezetnének, csinálhatna Schuster amit csak akar. A megszerzett pontok, a lőtt és kapott gólok is mutatják, hogy ebben a szezonban (eddig mindenképpen), a Madrid rekordokat dönget. Ezzel versenyezni jelenlegi állapotunkban nem tudunk, de más sem tud. Ezt nem tartom hibának. Egy ilyen szériát kifogó csapat ellen csak akkor volna sanszunk bajnokságot nyernünk, ha az alapcsapatunk folyamatosan játszhatna és nem lenne kirívó formahanyatlás.

Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.30. 12:03:25

A vezetőség megerősítette posztjában Rijkaardot! Nyárig kitartanak mellette, addig most már biztos nem megy sehova. Mondjuk ezt eddig is gondolhattuk. :cry:
aronba
Jugador d'estrella

2008.01.30. 05:32:49

Drogba meg néhányan kivételek, de a játékosok támadták hátba Avram papa segítségével, távolról sem állt ki mellette mindenki, lásd lásd a csapat újra szárnyal, mi ez ha nem edzőbuktatás?
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.29. 23:34:21

persze, nem tudta őket motíválni. ezért adták volna érte az életüket meg a vérüket a játékosai, meg ezért foglalkozott mondjuk drogba is a lekoccolással, amikor elköszönt onnan a portugál.
nem mondott csődöt, csak tele lett a töke azzal, h az abramovics odahozatja a féllábú haverjait, akiket játszatni kell, meg egyébként is beleugat a szakmai dolgokba. ez azért nem ugyanaz, mintha csak a szája szélét rágta volna kínjában a tanácstalanságtól, ahogy a mi drága frenkink szokta, amikor nem megy a bugi.

egyébként tőlem maradhat rijkaard, végülis nem a bajnoki címek miatt szerettem meg a barcát annakidején. csakhát rosszul esik nézni, h egy jobb sorsra érdemes csapat folyamatosan szenved a meccsein, amikor talán másképp is mehetnének a dolgok.. de akkor miért nem mennek másképp?
de végülis mindegy, tökölődjön még a vezérkar egy-két-akárhány évig, aztán majd csak leesik vmi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
aronba
Jugador d'estrella

2008.01.29. 23:27:48

Mourinho egy dologban csődött vallott a Chelseanél nem tudta motiválni a jóllakott sztárokat. Márpedig ezt kellene tennie a Barcánál? Hogy is van ez minek ő, ha nem jobb Frankienél? Azzal a Chelseaval illett volna neki legalább egy döntőt játszania, kétszer is a Pool ütötte ki, Nem kell ide, nem rossz edző de van, néla s Frankinál is sokkal jobb. S ráadásul szabad is.
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.01.29. 23:01:56

aronba írta:Már bocsánat Mourinho nem egyszer kijelentette, hogy nem akar a Barca edzője lenni. Hogy miért nem mondta, de akinek van egy kis sütnivalója sejtheti. Innentől meg tárgytalan arról tárgyalni, elmélkedni mi lesz akkor ha itt leszs, hát ő biztos nem lesz Barcelonában.
Én azért egyszer biztosan felhívnám telefonon, ha edzőt váltanék... A mai futball olyan mint az üzleti élet: SEMMIT nem szabad kőbe vésni.
aronba
Jugador d'estrella

2008.01.29. 22:51:21

Már bocsánat Mourinho nem egyszer kijelentette, hogy nem akar a Barca edzője lenni. Hogy miért nem mondta, de akinek van egy kis sütnivalója sejtheti. Innentől meg tárgytalan arról tárgyalni, elmélkedni mi lesz akkor ha itt leszs, hát ő biztos nem lesz Barcelonában.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.01.29. 21:53:11

gnorbert írta: Frankie elkezdte - végre - a leki hadviselést: RM a legjobb. Hát persze. :wink:
Mit is modana? Talán azt, hogy: -Ugyan mi lennénk a legjobbak, de a [auto_cenzúra] munkám miatt 9 ponttal vagyunk lemaradva az elvileg gyengébb keretű madrid mögött? Ezt nyilván nem mondhatja.Arra nagyon is látok esélyt, hogy megüssük őket a Bernabeuban, ám a bajnoki címre sajnos keveset...
Rivaldo-A Legnagyobb.
gnorbert
Capitá del Barça

2008.01.29. 20:46:35

Biztosak lehettek benne hogy ez így lesz.

Eto'o is, Messi is, Ronnie is, Henry is sokkal tovább volt betegszabin, mint korábban bármikor. Most már óvatosabbak.

A tavalyi last minute cumi volt a rohadt drága tanulópénz. Megfizettük, és idén profitálunk is belőle meglátjátok.

"...mindjárt február van és még nem volt ilyen" (sérülés nélküliség) - hát nem ezt szajkózom 1000 éve??? (na jó, csak 2)

Győzni fogunk.
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 20:19:22

Az biztos hogy tavaly el**ták. Ha idén tudná hozni az eddigi 1 gól/meccses átlagát akkor még sok minden változhatna. De jó is volna.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.01.29. 20:15:21

dr. Mezey írta:Jó volna ha csak ennyi hiányozna, de tavaly pl. még pontelőnyben voltunk mikor Eto'o visszatért. De azért ténylg jó volna egy olyan hónap mikor egyik kulcsfigura sem sérült. Kár hogy már mindjárt február van és még nem volt ilyen.
Ok,de tavaly szerintem Eto'o siettette a visszatérését és nem sikerült jó formába lendülnie!Most szerintem nagyon jól csinálták az orvosokkal együtt,msot már össze kell jönnie!Legalábbis remélem!
.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 20:08:52

Jó volna ha csak ennyi hiányozna, de tavaly pl. még pontelőnyben voltunk mikor Eto'o visszatért. De azért ténylg jó volna egy olyan hónap mikor egyik kulcsfigura sem sérült. Kár hogy már mindjárt február van és még nem volt ilyen.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.01.29. 19:41:35

Szerintem Rijkaard-t és Mourinhot nem lehet összehasonlítani!Teljesen más típusú edzők,mindketten nagyon jó edzők és "szinte" mindent elértek a csapataikkal!Olvasgattam hátrébb és láttam,hogy nem változik a játékunk másfél éve,szerintem ez nem igaz,mivel mostanában igen jól presszingelünk és a védekezésünk is jó,ha ehhez Samu meg meg R10 visszatér,simán hozzuk majd a meccseket!
.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.29. 16:24:33

Atyec írta:
Victor_Valdes írta:(ON)
Nem is érdekel hogy ki ül a padon felőlem aztán Te is ülhetnél a padon ha eredményesek lennénk....
Köszi a bizalmat! :-) ... bár célunk ua, nálam a cél nem szentesíti az eszközt.
Szivesen.
Hát nálam ilyenekben szentesiti...
Atyec

2008.01.29. 16:23:17

Victor_Valdes írta:(ON)
Nem is érdekel hogy ki ül a padon felőlem aztán Te is ülhetnél a padon ha eredményesek lennénk....
Köszi a bizalmat! :-) ... bár célunk ua, nálam a cél nem szentesíti az eszközt.
Lezárt